Herkes saat gibi işleyen bir adet dönemine maalesef sahip değil. Hormonlarımız bize arada oyunlar oynuyor. Ve bazen hazırlıksız yakalanabiliyoruz.

Herkes saat gibi işleyen bir adet dönemine maalesef sahip değil. Hormonlarımız bize arada oyunlar oynuyor. Ve bazen hazırlıksız yakalanabiliyoruz.

Erken yumurtlama ve ya geç yumurtlama durumlarında regl döngüsü değişebiliyor o ay için. Hazırlıksız yakalanınca peçete kullanıyordum artık devamlı ped taşıyorum çantamda. Bunla ilgili en absürt olanı lise yıllarımdayken naneli peçete kullanmamdı of off gençlik işte cahillik 😂
Ferah havadar bir gün olmuştur offff düşünemiyorum o hissi :)
Yanımda illa hijyenik ped olur olmazsada ilk kanamam çok olmaz rahat oluyorum genelde dışarıya çıkmaz. İlaç mı desem doğum kontrol hapı değil. Hormonal bir ilaç alıyorum doğal olduğu için ihtiyacım yok. Bu yüzden düzeni çok oynamıyor ve belime giren sancıdan bir gün sonra olacağımı anlıyorum. Günlük pedler kurtarıcı oluyor bu tip çelişkilerde..
5 yıldır mirana kullaniyorum böyle sorunlara maruz kalmıyorum.
Yaşasın spiraller ve doğum kontrol hapları
Aynen rahatlık ve özgürlük...
Teşekkür ederim
Erkek olarak ne desem boş. Bari soruyu beğeneyim.
Erkeklere kapatmayı unutmuşum soruyu. Teşekkürler
Estağfurullah, eğer görüntü kirliliği oluşturduysam silebilirsiniz görüşü.
Saygı sınırını aşmayan görüşleri silmek gibi bir huyum yok.
Daha önce de dediğim gibi, siz ve sizin gibi bir kaç hanıma saygısızlığım asla olmaz, diğerlerinde ise moderatörlüğünüzü konuşturabilirsiniz, çünkü acımam. Saygılarımla... 🖐️
Ben de acımıyorum. Saygılar
Teşekkür ederim. 🙏
Ben bir kere otobüste olmuştum otobüs sürekli durmuştu ay çok kötü bir şeydi ya öyle beklenmedik bir anda hiç bir ekipman yokken birden olmak o kadar kötü bir şey ki rezillikti yani başka bir şey değil
Çantamda mutlaka ped olur.
Ped yoksa kalın peçete koyarım.
Birisinden ped alırım.
Yakın bir markette ped alırım.
Gibi.
bot icine giyilen coraplarimi koymustum. bir kac gun once ertesi gun hapi kullanmistim. beni maffetmisti.
Bedenimin bana o kadar çok saygısı var ki hep evde regl oluyorum. Kurulmuş saat gibi...😂
Maşallah de bende öyleyim vallahi nazar değmesin 😂
Nazar boncuğu 🧿🧿🧿 takalım.🤭😂
😂takalım takalım 🧿🧿
Çantamda hep bir tane ped taşırım
Pecetenin altına pamuk koymustum 😂
Mutlaka Yedek Taşırım
Peçete bol bol peçete
Kagit havlu koymuştum
Bebek bezi
Adacayi
Tuvalete gidip katkat kağít koymuştum
hasta bezi giyiyorum 😂
Maske kullanmıştım
Yedek taşınılabilir
Neyse ki erkek reglysi kadın regly si gibi kanlı sancılı geçmiyor yahu. Nasıl dayanicaz yoksa.
Regl olmadım djdjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?