Ya her defasinda carsaf kan oluyor. Hadi tamam carsafi gectim o sorun degil degistiririm ama beyaz döşekte mahvoluyor ya gercekten biktim napabilirim? Önlemek icin napabilirim? Gerci mahvoldu zaten dosek ama yinede...

Ya her defasinda carsaf kan oluyor. Hadi tamam carsafi gectim o sorun degil degistiririm ama beyaz döşekte mahvoluyor ya gercekten biktim napabilirim? Önlemek icin napabilirim? Gerci mahvoldu zaten dosek ama yinede...

Yataklara nevresim sermeden önce yataklara takılan bir şey vardı ismi alezdi sanırım ondan al tak pahalı bir şey değil yatağa dökülen sıvıyı emiyor 3-4 ayda bir değiştirirsin
Aaa tsk ederim hic duymamistim. Makinaya atiliyo mu
Abi alıp silmek bu kadar zor olmamalı ya cidden. Bunun fotoğrafını çekip burada atmak neyin kafası a q ne yaşıyorsunuz siz ya
baya kötü olmuş yatak koruyucular var onlardan kullanabilirsiniz
Alez almalısın yatağa öncelikle.. regl olduğun dönemde altına ekstra bir çarşafı 2 ye katlayıp aşağı tam o kısma koyabilirsin.
Bu nasıl bi kan rengi benimki ya kırmızı ya kahverengi
Kirmizi buda
Yatağında alez var mı
Yok
Tesekkur ederim alez makinaya atiliyo dimi
Alicam sagol bilmiodum
Yatağın örtüsünün altına naylon serebilirsin. Bu yatağa geçmesini engeller. Basit pratik bir çözümdür.
yaa geçmiş olsun kalın beyaz bir püsküllü nevresim koyabilirsiniz işe yarar bazayla çarşafın arasına koyun
Teşekkür ederimm
Kanka olmuşla ölmüşe çare yok gece pedi bile bazen iş görmüyor çoğu kızın başına geliyordur yatağıda sıcak su dökersin ovalarsın biraz tamamengeçmese de çok kalmaz
Az zaten yatağa pek geçmemiştir
Yok gecti daha oncede. Ovaliyorum dahada berbat oluyo
O zaman bi dahaki döngünde nevresimin altına bi bez koyarsın geçmemsi için
Öyle yaparim
Kaçıncı günündesin? Gelsene konuşalım senle
Ne komusucaz kardesm. cvpladin saol dedm
Bizene senin kanından ya manyakmısınız sapkmısınız
Derken
Ben boxerıma zevk suym aksa ve bunu çekip paylaşsam hep akıyor desem nasıl olurdu
Igren... csin. Ayniseymi? Bu mecburi
Sen iğrencsin sapk
Çok tatlı ya üstüme bulaşsa hiç çekinmem
Igren.. c nesi ratli
Bilmem eşim olsa onun hiçbir şeyinden tiksinmem :) sanırım sevgiden geliyor bu hatta bana böyle kadına ait şeyler tatlı geliyor :)
Iyide esin deglim ben
Senin için demedim ki, bence dedim :)
Pekala
alez alman şart
Makinaya atiliyomu
Babanı çağır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?