Özel Günler & Hijyen Neden her karnım ağrıyor dediğimde erkekler regl olduğumu düşünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İshal olmuş olamaz mıyız 🤦♀️ Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✨ Neden her karnım ağrıyor dediğimde erkekler regl olduğumu düşünüyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Çünkü bir derdimiz o sanıyorlar nedense... 3 1 Yorumla Soran +1 yıl He ya Yorumla
Astrolojibağımlısı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Erkek beyni bizim kadar detaylı düşünmez, düz mantıklar direk 0 0 Yorumla
furkanyazıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Üzülme be hanım abla insanlık hali herkeste olur böyle şeyler : ) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla furkanyazıyor +1 yıl Pardon soruları karıstırmısımda baska soruya yanıt verdim sanıyordum Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Sesli güldüm yaa 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik olan nedir Yorumla Kadirk34 +1 yıl Detayda ki açıklamana.. çok haklısın Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 368 cevap paylaştı. olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çünkü bir derdimiz o sanıyorlar nedense...
He ya
Erkek beyni bizim kadar detaylı düşünmez, düz mantıklar direk
Düz mantık çünkü
Erkekler Ne Diyor
Üzülme be hanım abla insanlık hali herkeste olur böyle şeyler : )
Ne alaka
Pardon soruları karıstırmısımda baska soruya yanıt verdim sanıyordum
Sesli güldüm yaa 😂😂
Komik olan nedir
Detayda ki açıklamana.. çok haklısın
Olamazsınız
Neden 🙄
Taş düşürüyoda olabilirsiniz.
olmaz
ishalmi oldun