Bence değil ama malum iş stressi ve çevresinde ki insanlar bu durumu daha da sancılı geçmesine sebep oluyor yani ben ablalarımdan biliyorum evde tatil zamanlarında bu dönemleri gayet normal geçiyor beraber eğlenceli aktiviteler yapıyoruz puzzle kek börek çörek ya da dışarı pikniğe dolaşmaya gidiyoruz
Bu dönem bence kişinin ve kişinin çevresinin nasıl geçirmek istediğiyle alakalı
Tamam sancı çekiyor olabilirler, sıkıntı yaşıyor olabilirler ama sırf bu yüzden çevresindekilerinin hayatlarını da zindan edenler abartıyorlar bence.. İlgi açlığından hep...
Duygusal bir karmaşa yaşayabilir ancak bunu kalp kıracak boyuta getirmemesi gerekir O zaman erkek grip olduğunda da etrafı zehir etsin bu olacak iş değil ponçik
Hayır, şımarıklık. Benim böyle durumlarım olmuyor sadece sancılı geçiyor ve hormonlarımizda değişiklik oluyor diye bunu çevreye yansıtmak ve acısını onlardan çıkarmak çocukça
Bir kişi çekmek zorunda oda Evlendiğin adam neden mi çunku bir kizi 1000 kisi ister 1 kişi alır ve sen milyonlarca erkeğin içinde o adamı seçtiysen o adam senin regl siniri çekmeye mahkumdur. Ben hep böyle diyorum beni seçsinde isterse kafamı kessin