Özel Günler & Hijyen Regl iken yüzmek cesaret işi midir? AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Regl döneminde yüzmek cesaret mi ister cevaplar için teşekkürler. Regl iken yüzmek cesaret işi midir? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hukukçu0319 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Reglken suya girdiğinde kan gelme durumu azalır. Hatta durur. Bu yüzden bir problem olmaz. 1 0 Yorumla
Azrasanadedimben Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Sağlık açısından mikrop kapabilirsin cesaretli olup olmamakla ilgili yok 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Akıl işi değildir. Mikrop kapma olasılığı yüksek ve insanlarada tabiki. 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bazıları tampon kullanıyormuş yine de güven olmaz gibi. 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cesaret işinden ziyade sağlık açısından iyi değil enfeksiyon riski yüksek ondan girmem 1 0 Yorumla
auuuhahah Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl menstruel kap kullaniyorsan dert etmen gereken hicbir sey yok cok rahat 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ayyy bilmiyorum ame ben yapamazdım ya iğrenç bir his, bir sefer denediöde ondam🙄 1 0 Yorumla
bibildiğimizvar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ben denizde yüzmüştüm bi akıntım olmadı hatta aksine su kesiyor ama havuz hakkında bir şey diyemem 2 0 Yorumla
gumsgumisback Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl hiç hijyenik değil tampon kullanilmali 2 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Reglken suya girdiğinde kan gelme durumu azalır. Hatta durur. Bu yüzden bir problem olmaz.
Sağlık açısından mikrop kapabilirsin cesaretli olup olmamakla ilgili yok
Akıl işi değildir. Mikrop kapma olasılığı yüksek ve insanlarada tabiki.
Bazıları tampon kullanıyormuş yine de güven olmaz gibi.
Cesaret işinden ziyade sağlık açısından iyi değil enfeksiyon riski yüksek ondan girmem
menstruel kap kullaniyorsan dert etmen gereken hicbir sey yok cok rahat
Ayyy bilmiyorum ame ben yapamazdım ya iğrenç bir his, bir sefer denediöde ondam🙄
ben denizde yüzmüştüm bi akıntım olmadı hatta aksine su kesiyor ama havuz hakkında bir şey diyemem
hiç hijyenik değil tampon kullanilmali
Hijyenik olmadığı kesin
Gereksiz cesarete girer😅
Tampon kullanmıştım ben
Rahat edemem ben
yüzülmemeli cesaret işide değil
yüzülmez öyle ya
İğrenç
Gereksiz bir iş
Girmem
cesaret değil pisliktir
Evet