Özel Günler & Hijyen Regl olunca rahatlıyor musunuz? AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Regl olunca size de rahatlık hissi geliyor mu rahatlıyormusunuz cevaplar için teşekkürler. Güncellemeler+1 yıl Güncel Regl olunca rahatlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet sakinleşiyorum bazen ağlıyorum beni rahatlatıyorBirşeylere sarılmak daha çok rahatlatıyor bide) 2 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Rahatlamıyorum da belki psikolojik olarak kan attım vücudumdan kilo veriyorum tarzında bir his oluyor. 1 0 Yorumla
dgfhcjcbv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet ya hem de nasıl.Zaten öncesinde sinir, ağrı, duygusallık, şişkinlik falan baya birikmiş oluyor, regl ile beraber hepsi geçiyor rahatlıyorum. 1 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Reglken regl olmadigim zamana göre daha rahat hissediyorum çünkü reglden çıkınca da stres başlıyor sinir özellikle sizde de oluyor mu? 1 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Rahatlamak da ne kelime dört köşe oluyorum seviniyorum sürekli olsa 🤣bitmeden 1 0 Yorumla
kumsalsızdeniz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bende kis olduğu için normalde regl düzensiz oluyordum ama tedavi gördükten sonra ne zmn olsam Cok mutlu oluyorum 1 2 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Çok geçmiş olsun Yorumla efsunm +1 yıl Bendede kis var ondan gecikiyo olabilir mi Yorumla
hissizlestimyaben Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bir pcoslu olarak fazlasıyla rahatlıyorum yoksa şiş karınla gez dur acaba ne zaman olacak diye 1 0 Yorumla
zehraaaa41762 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl regl olup rahatlayan mı varmış kdkdkdkd nefret ediyorum bu regl dönemlerinden 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 317 cevap paylaştı. Rahatlıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet sakinleşiyorum bazen ağlıyorum beni rahatlatıyor
Birşeylere sarılmak daha çok rahatlatıyor bide)
Rahatlamıyorum da belki psikolojik olarak kan attım vücudumdan kilo veriyorum tarzında bir his oluyor.
Evet ya hem de nasıl.
Zaten öncesinde sinir, ağrı, duygusallık, şişkinlik falan baya birikmiş oluyor, regl ile beraber hepsi geçiyor rahatlıyorum.
Reglken regl olmadigim zamana göre daha rahat hissediyorum çünkü reglden çıkınca da stres başlıyor sinir özellikle sizde de oluyor mu?
Rahatlamak da ne kelime dört köşe oluyorum seviniyorum sürekli olsa 🤣bitmeden
Bende kis olduğu için normalde regl düzensiz oluyordum ama tedavi gördükten sonra ne zmn olsam Cok mutlu oluyorum
Çok geçmiş olsun
Bendede kis var ondan gecikiyo olabilir mi
Ne rahatlığı o ağrının gelişi ile bir rahatsızlık hissi aksine.
Bir pcoslu olarak fazlasıyla rahatlıyorum yoksa şiş karınla gez dur acaba ne zaman olacak diye
regl olup rahatlayan mı varmış kdkdkdkd nefret ediyorum bu regl dönemlerinden
Hayır fazlasıyla canım yanıyor
Aksine işkence çekiyorum.
Hayır nefretlik günler
Hayır
evet
Rahatlıyorum
Evet rahatliyo insan
Evet
Yessss