Özel Günler & Hijyen Kızlar, adet olunca rahatlıyor musunuz? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben rahatlıyorum valla. Adet olmadan önceki dönem daha sıkıntı Kızlar, adet olunca rahatlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Evet bana bir rahatlık geliyor regl olunca çok iyi oluyor rahatlıyorum kendi açımdan. 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Psikolojik gerginlik ve fiziksel şişkinlik yavaş yavaş gittiği için ciddi bir rahatlama söz konusu tabi. 1 0 Yorumla
NadideBirElmass Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Ben adet olmaya yakın PMS döneminden geçtiğim için rahatlıyorum diyebilirim. 1 0 Yorumla
Denizs1573 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bende rahatlıyorum içimdeki enerji gidiyor resmen :D 2 1 Yorumla Elfprincess +1 yıl Aynen 1 haftadır sivilce çıkardım, şişkinlik desen o biçim. Regl olunca gitti hepsi Yorumla
rrouie Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Regl öncesi karnımda çok şişlik oluyor ya regl olunca da rahatlıyorum 1 1 Yorumla Elfprincess +1 yıl Bende Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Ne açıdan bir rahatlık, psikolojim çok bozuluyor özellikle bu defa yıkım yaşadık hala kafamı toplayamıyorum. 0 0 Yorumla
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hem ben hemde erkek arkadaşım öyle rahatlıyor ki anlatamam 😅canından bezdiriyorum 0 0 Yorumla
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İlk gün bi rahatlama geliyor sonraki günler eziyet ama keşke regl 1 gün olsaydı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adetin ilk 3 günü sıkıntı benim için, sancımdan dolayı birçok kez ağlamışımdır. Hayır rahat olmuyorum ben yani 🥲 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kuş gibi hemde ne onla ne onsuz yani 2 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 317 cevap paylaştı. Rahatlıyorum harika bir duygu his 1 0 Yorumla
serenequeen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl adet olana kadar çekilen ızdıraptan daha iyi evet. 1 1 Yorumla Elfprincess +1 yıl Aynen Yorumla
YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hamileyim adet olsam kafayı yerim sanırım. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet bana bir rahatlık geliyor regl olunca çok iyi oluyor rahatlıyorum kendi açımdan.
Psikolojik gerginlik ve fiziksel şişkinlik yavaş yavaş gittiği için ciddi bir rahatlama söz konusu tabi.
Ben adet olmaya yakın PMS döneminden geçtiğim için rahatlıyorum diyebilirim.
Bende rahatlıyorum içimdeki enerji gidiyor resmen :D
Aynen 1 haftadır sivilce çıkardım, şişkinlik desen o biçim. Regl olunca gitti hepsi
Regl öncesi karnımda çok şişlik oluyor ya regl olunca da rahatlıyorum
Bende
Ne açıdan bir rahatlık, psikolojim çok bozuluyor özellikle bu defa yıkım yaşadık hala kafamı toplayamıyorum.
Hem ben hemde erkek arkadaşım öyle rahatlıyor ki anlatamam 😅canından bezdiriyorum
İlk gün bi rahatlama geliyor sonraki günler eziyet ama keşke regl 1 gün olsaydı
Adetin ilk 3 günü sıkıntı benim için, sancımdan dolayı birçok kez ağlamışımdır. Hayır rahat olmuyorum ben yani 🥲
Kuş gibi hemde ne onla ne onsuz yani
Rahatlıyorum harika bir duygu his
adet olana kadar çekilen ızdıraptan daha iyi evet.
Aynen
Adetin birinci gununden sonra evet
Hamileyim adet olsam kafayı yerim sanırım.
Daha çöm gergin oluyorum
Hemde nasıl
Rahatlıyorum
Aynı ya karın bel ağrısı fecii