Özel Günler & Hijyen Regl zamanı kanın fazla olmasının doğurganlıkla bağlantısı var mıdır? BuzHanımFenomen Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu rivayet doğru mu? Regl zamanı kanın fazla olmasının doğurganlıkla bağlantısı var mıdır? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Gizeemmm8 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 84% 7 ay Ben bunu daha önce hiç duymamıştım ve pek bir alakası olduğunu sanmıyorum ama yine de araştırmak gerekiyor bence :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 26 , eig 73% 7 ay Hayır yoğun adet kanamasının doğurganlıkla bir alakası yoktur..Doğurganlık, erkeğin sperm kalitesi ve kadının yumurta kalitesi ile alakalı bir durumdur.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
devushka_ Takip Et Bilge Yaş: 19 , eig 100% 7 ay İlk defa duydum ama bir alakası yoktur bence. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 7 ay Yoktur bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 100% 7 ay İlk defa duyuyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
everkeğii Takip Et Guru Yaş: 27 7 ay Doğurgan olmak marifet mi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben bunu daha önce hiç duymamıştım ve pek bir alakası olduğunu sanmıyorum ama yine de araştırmak gerekiyor bence :D
Hayır yoğun adet kanamasının doğurganlıkla bir alakası yoktur..
Doğurganlık, erkeğin sperm kalitesi ve kadının yumurta kalitesi ile alakalı bir durumdur..
İlk defa duydum ama bir alakası yoktur bence.
Yoktur bence
İlk defa duyuyorum
Erkekler Ne Diyor
Doğurgan olmak marifet mi