Özel Günler & Hijyen Kullandığınız pedin konforlu olması sizin için önemli mi? VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhabaa 🌸Kullandığınız pedin konforlu olması önemli mi yoksa sadece işimi görsün yeter mi diyorsunuz?Ben kaşıntı yapan pedlerden çok rahatsız oluyorum ve tercih etmiyorum. Kullandığınız pedin konforlu olması sizin için önemli mi? Cevapla İş Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet benim için çok önemli ayrı olarak ta rahat kullanışlı olması rahat hareket etmemizi sağlayan emici kokusux olması sızdırmaması emici olması hassasiyeti önlemesi geçirmeside benim için çok önemli. 1 0 Yorumla
mrs_perry Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl her ikisi de önemli uygun fiyatlı olsalar ne diyim sen bu ay gelme fiyatlar arttı artık bir daha ki ay gelmi diyeyim 1 0 Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Önemli :) bazıları testere gibi ya rahat olmalı 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl benim için önemli ben yoksa hiç rahat edemem gün boyunca 1 0 Yorumla