Özel Günler & Hijyen Erkeklerin bir günlüğüne regl olmasını ister miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Durumumuzu daha iyi anlamaları için güzel olmazmıydı sizce de 😄 Güncellemeler+1 yıl güncel olsun bakalım djnd Erkeklerin bir günlüğüne regl olmasını ister miydiniz? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
rovingeye48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hemde kanamalari durmazcasina isterdim bide dogum yapmalarini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 benden çok istiyon shjdj Yorumla rovingeye48 +1 yıl Cok daha iyi anlasinlar bizde cinsel objelermis gibi bakalim hepsine erkek olup gorsunler bakalim nasi oluyomus eymi yaman beymi yaman Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet isterdim hele özellikle birini ndjdjdjdj 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kimi kimi 👀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birini birini😂 Yorumla Soran +1 yıl Siteden mi xjcj Yorumla Soran +1 yıl Ay merak ettim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vereceği ilk tepki(Kan geliyo niye geliyo)Canım acıyo niye acıyoo Sürekli kendini tekrar edip sorgular klasik jdjdjd birde sinirlenir kdjjjfjfjfj oh elleme ade onun hakkından gelir jdjfjj Yorumla Soran +1 yıl Sen dolmuşsun djjf Yorumla Soran +1 yıl Dök içini rahatla ,😂 Yorumla
yalnizkorku Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl çok 😂 0 10 Yorumla Setteraga12 +1 yıl Aman hemen isteyin zaten 😂😂😂 Yorumla yalnizkorku +1 yıl @Setteraga12 benim canım acıyorsa herkesin acısın 😂 Yorumla Setteraga12 +1 yıl Ozaman ayağın kaldırım taşına filan deymesin mazallah allahim bütun kaldırımlarım taşları erkeklerin kafasına yağsın diye beddua edersin 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla yalnizkorku +1 yıl @Setteraga12 genelde o. cc diyorum 😂 Yorumla Setteraga12 +1 yıl En azından kıbarsin saol yani😂😂😂 Yorumla yalnizkorku +1 yıl @Setteraga12 pek değilim ama olsun teşekkür ederim 😂 Yorumla Soran +1 yıl @Setteraga12 jdkfk olsanız nolur sanki Yorumla yalnizkorku +1 yıl valla canım bir işe yaramıyor sal 😂 Yorumla Soran +1 yıl @yalnizkorku jsjdk onların da az canı acısın dimi Yorumla yalnizkorku +1 yıl e tabiki 😂 Yorumla
Sessizlik_1990 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Regl değil de hamilelik evresini yaşamak isterdim. Cocuk doğurmak güzel bir duygu... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de güzel olurdu dhjd Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ya dur iş çıkarma başımıza 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çıkardım bike hsjd Yorumla Soran +1 yıl Bile* Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İyi ki bir durumunuz var. 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sen niye hep agresifsin Yorumla PromisedLand +1 yıl Agresif olmak için regl mi olmak lazım? Yorumla Soran +1 yıl Ben ne diyom sen ne diyon Yorumla Soran +1 yıl Sorulara verdiğin görüşler Yorumla Soran +1 yıl Hep sinirli agresif cevap veriyon Yorumla Soran +1 yıl Konu biz değil şu an sen shjd Yorumla PromisedLand +1 yıl Agresifim demek ki... Yorumla Soran +1 yıl Niye öylesin Yorumla Soran +1 yıl Bi sebebi var mı Yorumla PromisedLand +1 yıl Kız arkadaşım yok. Yorumla Soran +1 yıl Olsa değişir misin Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaş yap o zaman Yorumla Soran +1 yıl Zor değil ki Yorumla PromisedLand +1 yıl Yaparım şimdi. Yorumla PromisedLand +1 yıl Arkadaş ol benimle. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂olim Yorumla PromisedLand +1 yıl Görüşü niye kaldırdın hemen. Yorumla
Ukulan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aman ha, aman… 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye aman ya jsjd Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hemde kanamalari durmazcasina isterdim bide dogum yapmalarini
😂😂😂 benden çok istiyon shjdj
Cok daha iyi anlasinlar bizde cinsel objelermis gibi bakalim hepsine erkek olup gorsunler bakalim nasi oluyomus eymi yaman beymi yaman
Evet isterdim hele özellikle birini ndjdjdjdj
Kimi kimi 👀
Birini birini😂
Siteden mi xjcj
Ay merak ettim 😂
Vereceği ilk tepki
(Kan geliyo niye geliyo)
Canım acıyo niye acıyoo
Sürekli kendini tekrar edip sorgular klasik jdjdjd birde sinirlenir kdjjjfjfjfj oh elleme ade onun hakkından gelir jdjfjj
Sen dolmuşsun djjf
Dök içini rahatla ,😂
çok 😂
Aman hemen isteyin zaten 😂😂😂
@Setteraga12 benim canım acıyorsa herkesin acısın 😂
Ozaman ayağın kaldırım taşına filan deymesin mazallah allahim bütun kaldırımlarım taşları erkeklerin kafasına yağsın diye beddua edersin 😂😂😂😂😂😂😂
@Setteraga12 genelde o. cc diyorum 😂
En azından kıbarsin saol yani😂😂😂
@Setteraga12 pek değilim ama olsun teşekkür ederim 😂
@Setteraga12 jdkfk olsanız nolur sanki
valla canım bir işe yaramıyor sal 😂
@yalnizkorku jsjdk onların da az canı acısın dimi
e tabiki 😂
Erkekler Ne Diyor
Regl değil de hamilelik evresini yaşamak isterdim. Cocuk doğurmak güzel bir duygu...
Bence de güzel olurdu dhjd
Ya dur iş çıkarma başımıza
Çıkardım bike hsjd
Bile*
İyi ki bir durumunuz var.
Sen niye hep agresifsin
Agresif olmak için regl mi olmak lazım?
Ben ne diyom sen ne diyon
Sorulara verdiğin görüşler
Hep sinirli agresif cevap veriyon
Konu biz değil şu an sen shjd
Agresifim demek ki...