+1 yılVallahi hiç almadım da hiç umursamam bir gün Eczaneye gittim bir tane kız vardı çalışan dedim prezervatif almak istiyorum kız utandı garipsedim ama utandırmamak için uzatmadım konuyu Hep de sağlık açısından kullanılan bir şey yani onun Utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Almak mi bütün mesele, alınca ne oluyor almayınca ne oluyor, ben edebim gereği utanırım ve ahlak kurallarına ters olduğunu düşünüyorum, gidip alamıyorsa sadece yerine alınabilinir. Kim olursa olsun özel eşyalar ihtiyaçlar kişinin kendi alması doğrudur, yozlaşmayalım
00 Yorumla
Utanacak bir şey yok çünkü her erkeğin ailesi gereği bu duruma alışık olması gerekir. Çünkü ayıp bir şey değil hayız dönemi de ayıp bir şey değil. Çünkü bu tercih meselesi değil yaratılış gereği ve sağlık için var. İnsanlar böyle düşünmekten aciz olursa utanır.
00 Yorumla
Ben kolaylıkla alıyorum. Bunu ergenken yenmemi sağlayan cesur satıcıya da teşekkür ediyorum. Prezervatif ilk kez almaya gitmiştim, ben boy boy sanıyordum, adama ölçüsü var mı dedim, adam efsane cevap verdi ya; "her ç. ke uyar"
10 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Arkadaşlar bazen pedlerimi babam alıyor hatta bana soruyor hangisiydi falan diye fotoğrafını atıyor ve bu çekinilecek bir şey değil Tam tersine sağlıklı olduğumuzu gösteren bir işaret. Ve ne yazık ki regl olayı toplulumuz da ki çoğu kişi ayıp ve utanılacak bir şey olduğunu düşünüyorlar. Ben bize ortaokulda regl hakkında bilgilendirmeye gelen kişilerin sadece kadınlara verilmesinden şikayetçiyim. Erkeklere de bu konu hakkında bilgi verilmeli. İleride çocuk sahibi olursam zamanı geldiğinde kız veya erkek hiç farketmez cocuğuma bunun eğitimini vereceğim.
13 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. İki kulaklı tavşan figürü var bu eskiden bir p*rno film şirketinin sembolüydü şimdi insanların kıyafetlerinde baskı kullanılıyor. Bunu gördüğümde bana seksi hatırlatıyor. Bu da aynı şey. Tamam bilinçli olmak gerek ama sergilenicek bir şey olmamalı. Erkeklerin sünnetleri de kutlama yapılıcak bir şey değil düğün eğlence falan gibi. Bu bir sağlık operasyonudur yapılır ve biter. Bazı kanı bozuklar var hamile kadınları görünce aklına bu kadın nasıl yaptı acaba diye düşünüyor. Yani demek istediğim çağrıştırdığı şeylere bakarsak bu yapılan yanlış. Yani sergilenmesi köy meydanına koyulması.
- +1 yıl
Verdiğim örnek hakkında bilgin yoksa saçma gelmesi normal siyah bir ekranda bu figür çıkar sağ alt kısımda film boyunca playboy ismi kalır dı. Regl ile ne alakası var diyosun onu ped gördüğünde insanlara neyi çağrıştırdığını anlatmaya çalıştım şimdi bir kadının organını reklama koysan olmaz dimi ülke ayağa kalkar ama o organı temsil edicek kadar belirgin başka bir ürünün reklamı yapılıyor kim ped gördüğünde alklına isveçin çiçekli dağlarını aklına getiriyor?
- Özel Günler & Hijyen konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılHayır utanmıyorum niye alayım ama niye utanayım ki öf yazamıyorum uykum geldi zaten ben almıyorum genelde annem alıyor bir ara hep ben alıyordum artık annem alıyor kendininkini alırken benimkini de alıyor ben genelde normal alıyorum günlük pedlerimi kendim alıyorum çünkü onu daha çok kullanıyorum adet dışında da kullanıyorum yani ped hayatımın neredeyse tamamında olan bir şey islaklık çok olduğu için kdjdjd
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ıslaklık çok redacım ya ne bu havuzmu kız orası 😂
+1 yılArtık pek çekinen erkek kaldığını düşünmüyorum kırsal kesimler dışında.
61 Yorumla
+1 yılGeniş rahat birisiyse utanmaz eğer insanlara kapalı çekingen alışmamış birisiyse utanır yani bu sorunun cevabı genelleme üzerinden olmaz hiç bir şey bazı erkekler çok açık bazıları da çok kapalı yaşam tarzı ve özgüven ile alakalı hayata bakış açısı ile alakalı bir de büyüme yetiştirilme tarzı ile alakalı utangaç çekingen olmayan erkek yok bazı erkeklerde hiç utanma duygusu olmaya bilir ama bazılarında çok var hemde bunu baya her konuda belli ediyorlar
20 Yorumla
+1 yılÇevremdeki, tanıdığım erkekler için konuşursam hayır.
Bunun bizim neslimizle de alakası yok, babalarımız da almaktan utanmaz, rahatsız olmaz.
Ped almaktan utanan insan.. Akıl alır gibi değil.31 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişiyor.
Yobaz eski kafalı biriyse geçen günlerde gördüğümüz A101 vakası gibi her şeyden utanır.
Utancını da itiraf edemez öfkeyle şiddetle bastırmaya çalışır.28 Yorumla- +1 yıl
A101 de ne olmuştu?
- +1 yıl
@Parçalayıcı adamın biri eşine indirimli Orkid öneren kasiyeri dövmüştü.
- +1 yıl
Yazıklar olsun yaa , ne kadar aciz ve cahilce. Maalesef bilinçsiz kişiler çıkabiliyor
- +1 yıl
Geri dönüş için teşekkür ederim.
- +1 yıl
@Parçalayıcı maalesef evet. Rica ederim.
- +1 yıl
@edameda06 maalesef ve kesinlikle öyle.
- +1 yıl
@cassie_robichaud dilerim en kısa zamanda , bu şekilde olanlar , içinde bulundukları cehaletten çıkarılırlar. Zaman ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim 🌷😊
u +1 yılHayır utanmıyorlar. Eşim hatta oğullarımın dahi bazen bana ped aldığı oluyordu. 2 yıldır kullanmadığım için artık ped alma derdim yok.
38 Yorumla- +1 yıl
Menopoza girdiğinide artık duymayan kalmadı 😊
- +1 yıl
@Bankerçılgın menopoza girmedim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bende şaşırmıştım inanın daha gençsiniz diye ama iki yoldur neden niçin kullanmıyorsunuz peki ne kullanıyorsunuz madam
- +1 yıl
Sanırım bir ameliyat durumu söz konusu. Geçmiş olsun. Ümid ederim sağlığınız yerindedir
- +1 yıl
@Parçalayıcı hayır ameliyat olmadım sağlığım yerinde bir sorunum yok. Bir şeyi de bilmeyin ve özel kalsın 😏
- +1 yıl
Durumu biliyorum. Özeline saygım gereği ifade etmekten imtina ediyorum 😊😉🌹😇
- +1 yıl
Sağlığınızın yerinde olmasına sevindim.
+1 yılNormalde utanmazlar. Ama ilden o ilin köyü arasında ciddi farklar var.. Amasrada sevgilim bana ped alırken köyde ailem pedi hâlâ utanılacak bir şey olarak görüyor.. Annem bile.. Ayıp demesi yok mu bir de. Ölüyorum derdimden..
20 Yorumla
+1 yılbence utanan çoktur mesela tek ped değil muz çorapta almaya utanabilirler
24 Yorumla- +1 yıl
♥
- +1 yıl
pardon mus olacak
- +1 yıl
Yok artık , şaşırdım gerçekten
+1 yılÇekingen özgüvensiz içine kapanık insanlar alamayabilir özgüven sahibi eşini sevgilisini seven erkekler alır
10 Yorumla
+1 yılErkekler anlamaz böyle şeylerden en iyisi bizim almamız olacak.
20 Yorumla
+1 yıl"Hijyenik ped'
Sağlıklı her bireyin ihtiyacıdır.
Utanılacak bir durum değil.10 Yorumla
+1 yılBilmem tanıdığım hiçbir erkekle konuşmadım bu durumu ama utanmamaları gerekir tabii
10 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşım ped, prezervatif, doğum kontrol hapı almaya aşırı utanıyor binbir yalvarmayla aldırıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Evet çekingen birisi mecbur yavaş yavaş alıştırıyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum ama bu utanılacak bir şey değil ki kadınların ihtiyacıdır bence
10 YorumlaUtanılacak bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılBen kendime almaya utanıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam yaa çok tatlısın
- +1 yıl
Ben senin yerine alirim yavrum 💋
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtananda vardır utanmayanlarda
40 Yorumla
+1 yılAsla utanmiyor benimki hatta bazen ben utaniyrm ne var bunda deyip kendi aliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim aliyor utanacak bir durum degilki
32 Yorumla- +1 yıl
Bişey sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yıl@damarli22222 buyurun
+1 yılBen kardeşimi gönderiyorum stoğum bitince
10 Yorumla
+1 yılYok bence sorun yaşamıyorlar
00 Yorumla
+1 yılUtaniyorlar büyük çoğunlukla.
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Erkeklerden neden ped alması istensin ki zaten..
+1 yılUtanılacak durum değildir normal bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kondom almaya gitsen utanmazmisin
09 Yorumla- +1 yıl
Pedle seks yapanı ilk defa görüyorum. d
- +1 yıl
Ped ile ayni şey degil evet ama o da utanilacak bir şey değil satilmasin o zaman satiliyorsa herkes alabilir
- +1 yıl
Bir kadının kondom almaya gitmesi belki normal karşılanmaz ama bir erkeğin ped alması normal olmalı bence çünkü kondom korunma amaçlı kullanılan bir şey ama o basit sanılan ped kadın sağlığı açısından ciddi önem arz eden bişey kondomsuzda hamile bırakmam ama ped olmazsa kadın vulva da biriken kan enfeksiyon kapma riskinide beraberinde getirir vajina içinde enfeksiyon olmaz arkadaşlar çünkü vajina yapısı gereği çeşitli enzim salgılar barındırır ve üretir hatta üretrat denilen idrar içerisindeki asit ordaki bakterileri öldürür ama vajina dışına çıkıldığında işte tehlike orada başlar yani vulva korunakdızdır vulvayı korunaklı hale getimek için ise ordaki tüyleri tamamen almayın ped mutlaka kullanın nokta
Cevap sahibi+1 yıl@edameda06 yok ben birsey silmedim
- +1 yıl
Saygı duyuyorum lakin Katılmıyorum evet cinsellik zevk içinde yer alır lakin sağlıktan ayrı tutamaz siniz zira bir çok hastalık cinsel yolla bulaşabiliyor kadın neden önlem almasın? ya da garantici doğum kontrolde kendisinin yanında erkeğinde korunmasını isteyebilir buda sağlık huzur planlama için elzemdir saygilarimla
Hayir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu evet
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır neden utanalım ki?
00 Yorumla
+1 yılped almak utanılacak bir şey değildir zevk için alınacak bir şey de değildir
çünkü utanılacak bir durum yok ortada kadınların istemeden yaşadıkları bir sağlık durumu söz konusu
zevk için alınacak bir şey olsaydı mesela prezervatif alınırken saklama ihtiyacı duyulur alırken utanma durumu yaşanabilir
ama ped öyle değildir
çünkü kadınların elinde olmayan bir durumdur kimse regl olmak o acıyı yaşamak istemez
zaten utanılacak bir şey olsa market raflarında açık ortamlarda veya tv lerde reklamlarda reklamları dönmez
ben böyle düşünüyorum
ve evet eşime kızıma ped alırım11 YorumlaUtanmıyorum da mesela şundan alman lazım diyor eşim ben onu ararken bakıyorum ambalajı daha güzel olanlar var onu almak istiyorum neden bilmiyorum çok güzel paketlemişler neden bunu kullanmıyor diyorum mesela kotex çok albenisi var ama kullanışlı değilmiş 😂
11 Yorumla
+1 yılAlmam gerekirse bundan utanmam. Bir keresinde indirimlerde fiyatı çok uygun olduğunu düşündüğüm pedin resmini eski sevgilime resmini çekip sormuştum alıyım mı diye. Tabi bi güzel aptallık yaptığımı ileri sürmüştü. Bence kadınlar benden daha hassas bu konuda
14 Yorumla- +1 yıl
Bu bende kalması gereken bir detay
- +1 yıl
Sorun değik merak etmiş olman doğal
Hayır asla utanmam. Aksine varlığına şükreder onunla her zaman gurur duyarım. Yanımda da taşırım. Yeter ki sevgilim eşim veya kızım istesin. Onlara canım feda yaa. Her türlü ihtiyacını anlar, karşılar ortak olmaya çalışır ve alırım. Dünya da bir tane eşin, sevgilin veya kızın oluyor. Varlığımı da onlara borçlu değil miyim zaten. Herkes annesinden doğar. O da bir kadın. Kadına hiç bir saygısızlık kabul edilemez. Bir ömür her türlü yanında ve desteği olurum. Onun için zaten öyle bir kadının eşi, sevgilisi veya arkadaşıyım.
30 Yorumla
+1 yılUtanma değil de niye ben alıyorum kendisi çıkıp alsın ya da bir kız arkadaşı veya annesi alsın psikolojisine giriyorum. Alacaklar da En son ihtimal ben olayım kafasındayım.
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman alıcaz napalım
- +1 yıl
:D
+1 yılNe var ki utanacak, alırım, defalarca aldım, hatta markete sadece ped almak için girdiğim bile oldu, eve dönerken telefonla sipariş gelmişti, acil lazım diye 🙂
13 Yorumla- +1 yıl
Hatta poşete bile koymadım, bayrak gibi elimde sallaya sallaya çıktım 😂
+1 yılne alaka herşeyden önce sağlık partnerim gidemeyecek kadar kötü ise tabiki gidip alırım çekinecek bir durum olmamalı
11 Yorumla
+1 yılYooo! Utanılacak bir şey yok ki almisligim var ama kendime😁 (ciddiyim) istediğimde tuaf tuaf yüzüme bakmisti kasiyer yahu sanane lazim ver 4 paket demiştim hey gidi günler hey! Ped uretiminde de çalıştığım için hakkinda belki kizlardan daha fazla şeyde bilirim neyse ayri konu herkes müşteridir istediğini gider alir gayet tabidir bu.. Bu ülkede bir yaştan sonra eti cici bebe yiyen insanlara bile alayci bir yaklaşım var herkes üstüne vazife olmayan şeylere karışır rahat olmak lazim
00 Yorumla
+1 yılÖnce size sormak lazim😄
Siz prezervatif alırken utanıyor musunuz?17 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç almadım ped şuana kadar 😄ama alcak olsam alirdim çekineceğimi sanmiyorum. Prezervatif daha zor jsjsjs
- +1 yıl
Daha hiç bir bayandan prezervatif satın almadım😃bide özellikle onlari kasa yanlarina koyuyorlar
- +1 yıl
Sigara paketi gibi siyah paketlere konulmalı bence jsjsj
Dilediğim her şeyi alabilirim, utanma söz konusu olamaz
11 Yorumla
+1 yılutanıyorum yalan yok bir iki kere aldım yılar evel sevgilime utandım ama prezervatıfden utanmam :D
113 Yorumla- +1 yıl
😂 Oysa sağlıkla ilgili bir durum ped. Bence utanılmamalı
- +1 yıl
çok haklısın ona lafım yok su içmek kadar doğal ama özelikle kasıyer kadınsa :D
- +1 yıl
Anlıyorum ama her şey prezervatif kadar normal :))
- +1 yıl
ya işin aslı birazda ağır abiyiz ya ters geliyor :D
- +1 yıl
Sjsjsjs egoooo
- +1 yıl
değil aslında anlatamıyorum :) yanlış anlaşılıyorum normaldede böyle biliyormusun hep yanlış anlaşılırım ya hani okuz gibi adamız elımde ped kasıyere verıyorum falan kız bakıyor alık alık abi ne alaka der gibi :D
- +1 yıl
Hayır sana öyle geliyor bence. Sen içten içe çekindiğin için sana öyle bakıyorlar zannediyorsundur. Kimse artık böyle şeyleri yadırgamaz. Sığ beyinli insanlar hariç. Onları da saymasak da olur..
- +1 yıl
haklısın galibe evet benimde öküzlüğüm var :D
- +1 yıl
Kendini gömmen bile seni öküz olmaya itiyor 😂 kendine öküz dersen başkaları da öyle görür. Fırsat verme.
- +1 yıl
hmmm sende öküzmü gördün beni :)
- +1 yıl
Hayır estağfurullah yani ben tanımam etmem seni. Neden öyle göreyim
- +1 yıl
neyse hakını helal et tutmım senı :)
- +1 yıl
Helal olsun 😃😇
+1 yılYoo kadınlar erkek arkadaşları için prezervatif alıyorken utanmıyor da ben sevgilim için ped alırken mi utanıcam 🤣
11 Yorumla
+1 yılUtanacak bir şey yok. Kendi pedini alamayacak kadar pasif bir kadın ne sevgilim, ne eşim, ne de kardeşim olsun.
16 Yorumla- +1 yıl
Önceden alsın. Kendi işini kendi halleden kadın candır.
- +1 yıl
Sana kolay gelsin😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim, beni büyük bir yükten kurtardın:)
+1 yılGerek ped olsun gerek prezervatif olsun her iki cinste alabilir. Bunda utanılacak bir durum yok. Markette satılan bir ürün neticede. Ne satan ne alan ne de bakan gören utanmamalı. Artık bunlar aşılmalı.
00 Yorumla
+1 yılPed, prezervatif vs üründür ve hiç çekinmeden alırım. Utanılacak bişey yok bunda.
10 Yorumla
+1 yılGünaydın,
Kimseye ped falan alamam, her türlü finansa talibim ama bu işler bana göre değil.10 YorumlaEşe sevgiliye neyse de erkek mecbur kalmadıkça kız kardeşine veya kızına ped almaz. Ayıp ve doğru değil.
03 Yorumla
+1 yılHiç almadım ama alır mıyım bilmiyorum, bir kez tüy dökücü krem aldım onda da baya bi çekindim doğrusu
12 Yorumla- +1 yıl
@Ferahxy sana alıcam 😍😍
+1 yılParasını sevgilim verirse utanmam suradanda iki çikolata alayım seni kasaya alalım benim kredi kartimmi o 😂
00 YorumlaEskiden nedensiz olarak cekinme olurdu ama bir kere zor durumda kalan bir arkadaşıma yardım ettim bu konuda öyle pek cekinilecek bir durum yok :)
00 Yorumla
+1 yılYanımda erkekler varsa, özellikle dayılar varsa sanki f*hisenin penise bakması gibi gözünü açıp bakıyorlar. O yüzden almam yoksa utanmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılUtanmak çok saçma, alırken seni sorguya çekmiyorlar ki, paranı ödüyorsun çıkıyorsun. Bugüne kadar ped almamı gerektiren bir durum olmadı.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen hiç almadım ama alacak olsaydım utanmaz alırdım, çok utandım diyelim internet üzerinden sipariş edilip alınabilir.
00 Yorumla
+1 yıltembelliğinizden neredeyse kıçınızı bile silmemizi isteyeceksiniz
pardon
sizin
vajianınız vardı değil mi!02 Yorumla- +1 yıl
kanka kadın regl haliyle nasıl gitsin ne dion mk
- +1 yıl
@tenaRamirez regl olunca bacakları çalışıyor sen konuyu bayağı yanlış anlamışın
Utanacak bir durum yok ki. Burada normal olması gereken şey kadının kendine bu ihtiyacını rahat rahat alabilmesi. Çünkü bu bir ihtiyaç lüks değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilim olsa alırdım tabi. utancak ne var çok doğal bir htiyaç ürünü
10 YorumlaNeden utanmayalım ha ped, ha kondom ikiside aynı şey gibi
00 YorumlaHayır neden utanayım ki? Çok kez aldım. Utanmıyorum. Utanılacak bir şey değil.
00 YorumlaPed alirken utanan kadinlar bile varken erkeklerin olmaması garip kaçmaz mi 😉😉
00 Yorumla- Daha fazla (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat