Açıkçası kendi açımdan ped kadar rahat olmaz diye düşünüyorum çok fazla kan gelirse eğer bu durum olumsuz sebeplere yol açabilir o yüzden en iyisi ped ama yinede kullanmak isteyen kullansın ama kullanmak istiyenlerin dikkatli kullanması gerekiyor her ihtimale karşı ne olur ne olmaz.
Rahatsız edici olmaz mı pamuklu geniş yumuşak bir iç çamaşırı geniş yüzeyi ile pedi daha iyi kavrarken adetin ped üzerinden çamaşıra bulaşmasını önler ve kazaya kurban gitmesiniz hem birde koyu renkli etek pijama vs giymek ayrı bir önlem olur sanki G string veya tanga araya kaçar sanki 🙈
O değilde adet süresinde kadınların teni neden bu kadar ayrı güzel kokuyor ya da tek ben mi öyle hissediyorum 😍
iki ay önce Rossmann da alsam mi almasam mi diye dusundum ama cesaret edemedim. Galiba slip kulotlar icin olan pedler daha iyi koruma sagliyor herhalde diye dusunmustum. Ama Tanga pedi adet döneminde tanga giymesi gerekenler icin bire bir... Ben de deneyecegim, nasil oldugunu ögrenmekte fayda var
Tanga pedini bikini bolgesi gorse orasi bile guler buna (bunu mu getirdin bana der, veya bunu katlayip normal pedin icine koy bir bucuk boy ped olsun der) 😂