Reglin düzenli olmaması neden olur?

Çoğunlukla hormonal değişimlerden kaynaklanan adet düzensizliği menopoz diyabet deprosyon sigara kullanımı dış gebelik yumurtalık kistleri yumurta rezervinde yumurta bulunmaması miyom polip rahim ve yumurtalık kanserleri endometrial hiperplazi olarak tanımlanan rahim duvarının fazla büyümesi gibi pek çok sebep vardır.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Arkadaşlar merhaba, nişanlım ile azda olsa sürtünme yoluyla beraber olduk. Ancak içine boşalma sokma vs olmadı. 3-4 gün sonra kahverengi ve pembe leke gelmeye başladı.
5 gün oldu ve hala devam ediyor. Bunun sebebi nedir daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
hamile olduğumu düşünmüyorum lütfen saçma sapn yorumlar yazmayın teşekkürler
Aynı durumu yaşıyorum bir şey ögrenebildiniz mi İnternet'e yerleşme kanaması vs diyor
@oylesineyasiyorum16 2-3 cm içeri kaçsa da bazen leke olur. Vajinayla alakalı bazısı hiç kanamıyor tabi bu kızlık zarı zedelenmesidir en fazla
Kızlar Bir Adım Öne myom, polip, hormon düzensizliğine olur.
Hormonlardan, beslenmeden, genetik olabilir , stresten, düzenli şu içmemekten, hareketsizlik
Her zaman mükemmel bir düzen içinde ilerlemez zaten
Hormon bozukluğu
Kist
Yeterli beslenememe
Stres
Aşırı kilo alma
Stres, depresyon, hareketsizlik, hormon bozukluğu, rahimde kist.
Mesela ben hiç bir şey yapmıyorum. Hatta dikkat bile etmiyorum. Ne zaman olacak, ne düzenle filan belki dikkat ettiğim en son şey
Stres, üzüntü, kullanılan hormon ilaçları sebep olabilir
Benim çok düzensizdi ve altı ay gelmedi bir kez doktora gittim yağsızlıktanmış ama başka nedenleri de oluyor
Kilo varsa kilo vermeniz şart ondan dolayı düzensiz olunabiliyor
Hastalıktan, kullandığımız ilaçlardan , stresten, düzensiz beslenmeden olabilir
Düzensiz beslenme en büyük sebeplerinden biri bence..
Stresten olabilir. Sürekli kullandığın ilaç varsa o da yapabilir. Bildiğim kadarıyla böbreklerde de sıkıntı olunca düzen bozuluyor
Kilodan, ya da yumurtalıksal bir sorun vs
Stres ya da hormonlardan dolayı olabilir.
Girip hastalık sinir stres yüzünden
Kist
Yeme bozuklukları
Kilo
Stres
Stres uykusuzluk
hareket
regl düzensizliğinin çok fazla etkeni var
stres sıkıntı hormon bozukluğu depresyon negatif olan her şey düzenliliği etkiler
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş