Özel Günler & Hijyen Kızlar, 5 gün oldu hala regl olmadım, doktora gitmem gerekir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doktora gitmem gerekirmi bekar bi kizim iliskimde yok hafif sancilarim olmaya basladi ama stresli bi dönemden gectim sizdede oldumu bu ay? Güncellemeler+1 yıl 7 gün oldu hala olmadim normal mi bu Kızlar, 5 gün oldu hala regl olmadım, doktora gitmem gerekir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LiLon Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bana her ay oluyor maalesef 20 günden fazla gecikebiliyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Doktora gittin mi peki Yorumla LiLon +1 yıl Hayır gitmedim, stresli günlerden ve üzgün olduğum zamanlar yaşıyorum bu durumu. Yorumla Soran +1 yıl Bende üzgünüm bu aralar Yorumla
Nocturnee Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben 3 ayda bir olduğumu biliyorum bir şey olmaz stresten dolayı gecikmistir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama oda normal degil ya git bence doktora Yorumla Nocturnee +1 yıl Bakireligim gittikten sonra düzeldi Yorumla Nocturnee +1 yıl Yinede 10gune kadar geciktiği oldu dönemlere göre özellikle sınav zamanlarinfa Yorumla Soran +1 yıl Stres cok etkili yani Yorumla Nocturnee +1 yıl Evet fazlasıyla Yorumla
Alive02 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Olur ya streste olduğumda bi haftadan daha uzun zaman olmuyor bende 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Doktora gittinmi peki sağlıkli bi durum değilmiş ama öylesi Yorumla Alive02 +1 yıl Gitmedim zaten stres olmadığında normal her şey Yorumla Soran +1 yıl Anladim su an stresim geçti ama yorucu bi aydi suanki tek stresim adet olamamam Yorumla Alive02 +1 yıl Hiç bir şeyi kafana takma ne yapıyorsan aynen devam merak etme yakındır Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Alive02 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Naileaッ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Olur normaldir stres geciktiriyor reglı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Oyle mi ya Yorumla Naileaッ +1 yıl Valla baby Yorumla Soran +1 yıl Ay arada sanci oluyods olurmuki ya 6 gun olcak Yorumla Naileaッ +1 yıl Doktora git şüphen varsa Yorumla Soran +1 yıl İliski yaşamıyorum ki Yorumla Naileaッ +1 yıl İlişkiyi kast etmedim güncel sorun için dedim Yorumla Soran +1 yıl Tamamda neyden şüphen varsa demek istedin ki Yorumla Naileaッ +1 yıl Normal mi bu demişsin ya onun için Yorumla Soran +1 yıl Evet yani soruyorum 7 gun gecikmesi normal mi sence Yorumla Naileaッ +1 yıl Normal Yorumla
Papatyakuru Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İlişki vs yoksa strestir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İnsallah ya ondandır Yorumla Papatyakuru +1 yıl Öbürü var nı Yorumla Soran +1 yıl Stres var cinsel iliskim yok Yorumla Papatyakuru +1 yıl Pkos var mı Yorumla Soran +1 yıl Yani yok diye biliyorum her ay duzenli olurum Yorumla Papatyakuru +1 yıl Bu ay oyle denk geldi diyelim Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bende aynı yazdığın durumdayım çok rahatsız edici 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hep böyle mi oluyo peki Yorumla KırmızıBeber48 +1 yıl Sadece bu ay böyle oldu ya Yorumla Soran +1 yıl Ya benimde öyle oldu senin kac gun gecikti Yorumla KırmızıBeber48 +1 yıl Oha 51 gün önce diyor takvim Yorumla KırmızıBeber48 +1 yıl Yok ya ondan sonra oldum kaydetmemişimdir. Üç beş gün sonra olurum sanırım. Yorumla Soran +1 yıl Yani bencede kaydetmemissin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben son reglden taa 50 gün sonra oldum 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence gerek yok doktora, kendiliğinden olursun strestendir Yorumla Soran +1 yıl Ay ama o da normal degilki sendeki ki ben ger sy düzenli olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ki çok düzensiz, hiç doktora da gitmedim. Pek umrumda da değil açıkçası Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bana her ay oluyor maalesef 20 günden fazla gecikebiliyor.
Doktora gittin mi peki
Hayır gitmedim, stresli günlerden ve üzgün olduğum zamanlar yaşıyorum bu durumu.
Bende üzgünüm bu aralar
Ben 3 ayda bir olduğumu biliyorum bir şey olmaz stresten dolayı gecikmistir
Ama oda normal degil ya git bence doktora
Bakireligim gittikten sonra düzeldi
Yinede 10gune kadar geciktiği oldu dönemlere göre özellikle sınav zamanlarinfa
Stres cok etkili yani
Evet fazlasıyla
Olur ya streste olduğumda bi haftadan daha uzun zaman olmuyor bende
Doktora gittinmi peki sağlıkli bi durum değilmiş ama öylesi
Gitmedim zaten stres olmadığında normal her şey
Anladim su an stresim geçti ama yorucu bi aydi suanki tek stresim adet olamamam
Hiç bir şeyi kafana takma ne yapıyorsan aynen devam merak etme yakındır
Teşekkür ederim
Rica ederim
Olur normaldir stres geciktiriyor reglı
Oyle mi ya
Valla baby
Ay arada sanci oluyods olurmuki ya 6 gun olcak
Doktora git şüphen varsa
İliski yaşamıyorum ki
İlişkiyi kast etmedim güncel sorun için dedim
Tamamda neyden şüphen varsa demek istedin ki
Normal mi bu demişsin ya onun için
Evet yani soruyorum 7 gun gecikmesi normal mi sence
Normal
İlişki vs yoksa strestir
İnsallah ya ondandır
Öbürü var nı
Stres var cinsel iliskim yok
Pkos var mı
Yani yok diye biliyorum her ay duzenli olurum
Bu ay oyle denk geldi diyelim
Bende aynı yazdığın durumdayım çok rahatsız edici
Hep böyle mi oluyo peki
Sadece bu ay böyle oldu ya
Ya benimde öyle oldu senin kac gun gecikti
Oha 51 gün önce diyor takvim
Yok ya ondan sonra oldum kaydetmemişimdir. Üç beş gün sonra olurum sanırım.
Yani bencede kaydetmemissin
Ben son reglden taa 50 gün sonra oldum
Bence gerek yok doktora, kendiliğinden olursun strestendir
Ay ama o da normal degilki sendeki ki ben ger sy düzenli olurum
Benim ki çok düzensiz, hiç doktora da gitmedim. Pek umrumda da değil açıkçası
Anladim
Birkaç gün bekle olmazsa git
Evet gerekebilir