Özellikle biz kadınlarda regl döneminde ayrı önem göstermek gerekiyor.
#tutku 🖤

Duş alırken biraz daha hassas ve bitkisel içerikli ürünler, duştan sonra da johnsons baby nin yeşil olan bebek yağını kullanıyorum, bir de eğer çatlaklar varsa çok güzel ve etkili oluyor.
O pamuktan olan mıydı
Çeşitli çalışmalarda vajinal yıkamanın ve temizlemek için kullanılan ürünlerin vajinadaki doğal bakteri dengesini bozduğu ve onu cinsel yolla bulaşan hastalıklar dahil olmak üzere enfeksiyonlara daha açık hale getirdiği belirtiliyor, bu da rahim ağzı kanseri ve pelvik inflamatuvar hastalık riskini arttırıyor. Kısacası kullanmayın su ve sabunla dışarıdan temizliğini güzelce yapın yeterli.
Sebamed intim şampuanı kullanıyorum ama sadece özel günlerde onun haricinde sık kullanmak doğru olmadığı için kullanmıyorum Gratis'ten çantaya atmalık minik kutulardan alıyorum beni idare ediyor.
ilk defa bu konuda bir yapıcı yorum görüyorum.. :) en iyi görüş olsuun
O şampuan da zarar vermiyor mu
şimdi milletin kafasını karıstırma saglıkcı olarak , intim jel ya da köpük oranın ph dengesini bozar .
her seyı sokusturmasınlar . mantar akıntı vs. yok ıse gıda tuketımıne baglı koku olabılır onun harıcı kendıne has münasır bir rahiyası vardır . oranın doğal florasını bozmayın , türk kızlarıda cok hijjenik degıl su ile yıkama yapın diyelim bari.
Canım ben vajinal duştan bahsetmiyorum ya sonuçta o tabiki sakıncalı. Yüzeysel temizlik diyorum 😄
cillop olsun emiklemelik yalamalık birde su ile yıkasınlar . baharatlı et varı az tuketsınler meyva tuketımı onemlı , şerbet tadı verır ıcerız :) iç çamasır onemlı pamuklu birde.
normalde vijana kendi kendini temizleyen bir organ normalde su harici baska birsey vurulmamasi onerilir ama biz kadinlar ozellikle ben rahatsiz oluyorum bunun icin kullandigim urunler sampuan sabun parfumlu sls parapen icerikli olmamasina cok dikkat ederim en aza indirgemek icin ise bunlara özel yikama kopukleri elimde yoksa Sebamed urunleri hosuma gidiyor ve bebek sampuanlari
Ekstra ürün kullanmak , genital bölgenin kendine ait pH I var ve kendi kendini temizleyen bölge sağlık açısından ürün kullanılmamalı
Temiz tutmaya mutlaka özen gösteriyorum. Kaşındıracak ya da rahatsız edecek çamaşırlar tercih etmiyorum. Ekstra kullandığım bir şey yok.
Ph dengesinin bozulmaması için sabun ve ya herhangi bir şey kullanmamalıyız.
Günlük ped tercih etmemeliyiz.
Bölge kendi kendini temizliyor zaten
kimyasal kullanmıyorum ürün olarak doğal sabun vs kullanıyorum
hayır yok ama iç çamaşırımı pamuklu kullanırım dikkat ederim hijyenime
sebamed kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim herkese
Kendi kendini temizleyebilen bir yapıya sahip hiçbir şey kullanmıyorum o sebeple daha sağlıklı
Temizleme mendili kullanıyorum özel orası için
Sabun zararlı mı erkeğin sünnet derisi için hijyen amaçlı için
İntim jel
Nemlendirici ve olmazsa olmaz limonn.
Limon ve pudra diye biliyorum
limon ne işe yarıyorki
Once pudra sürüyor sun sonra limonu suruyon
Yap anlarsin
BeyaLatiyor kararma yapanlara ilac
Evet var. Sirkeli ürünler
Kimyasal kullanmam su ve sabun yeterlidir
Var.
Düş jeli. d
Zararlı değil mi o
Evet var
Sebamed intim likit
Hayır
Var...
2 liralık permatik ve sıvı sabun. Sizce böyle devam etmwm sorun olur mu?
Ben temiz kokmaları için her işedikten sonra sıvı sabunla ovarak yıkıyorum alışkanlık olmuş
Sonrasında bol suyla duruluyorum ama, Yoksa kasıklarımda kaşıntı oluyor
Biz erkeklerin genital temizligi akıntı ve regl olmadığı için daha kolay. Bu yüzden özel bir ürün kullanmıyorum.
Sadece duş alınca asla nemli bırakmam ve cinsel iliski sonrası hemen duş alırım
Duş alırken ve çişimi yaparken sünnet derimi geriye çekmeliyim sürekli sünnet derisi tahriş olur mu sabun ya da şampuan ile yıkarken penis basını
Sünnetsiz penisi olan erkek için genital hijyen için neler tavsiye edersiniz
İntim wash veya mendil kullanmayın tavsiye etmem. Probiyotik dengesini bozuyor
Kadınların en dikkat etmesi durumdur ama. bizim ülke de eden yok pek
Tazikli duş musluğu anlayan kalp attı bile 💧😂😂😉
Domestos veya asperox sarı güç
Beyaz sabun iyidir arkadaşım.
Aaa çok ayıp 🤭
Aaa nedir ayıp olan?
Genital bölge olunca biraz utandım
Bu da bir organ, kol bacak el ayak gibi... 😄
İlginçmiş ben organı nasıl saklamışım yıllarca 😄
Hepimiz saklıyoruz, normal. 😄