Özel Günler & Hijyen Regl olan eşinize Orkid almaya utanır mısınız? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Evet beyler alır mısınız kendisi gidemiyor diyelm Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Regl olan eşinize Orkid almaya utanır mısınız? Regl olan eşinize Orkid almaya utanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
jsjsj98 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl regl oldugumda bana bir suru cikolota alan ped alan arkdn sarilar biri olsa keske🥲 3 18 Yorumla 35Lina35 +1 yıl Evlenince olur merak etme Yorumla jsjsj98 +1 yıl ay inss Yorumla 35Lina35 +1 yıl Sırf bunun için bile evlenebilecek bir ışık gördüm sende 🤣🤣🤣 Yorumla jsjsj98 +1 yıl @35Lina35 yok sabredecem😂 Yorumla 35Lina35 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla 35Lina35 +1 yıl Sakın erken menapoza girme aman diyim.🤭🤭🤭🤣🤣🤣 Yorumla jsjsj98 +1 yıl @35Lina35 yok citirim daha Yorumla 35Lina35 +1 yıl Himmm elini çabuk tut yak bir erkeğin başını o zmn 🤣🤣🤣 Yorumla jsjsj98 +1 yıl @35Lina35 ☺☺☺ var daha Yorumla 35Lina35 +1 yıl 🤭🤭🤭 sen regl olunca şöyle bana ben sana çikolata ped yollayim 🙈🙈🙈 Yorumla jsjsj98 +1 yıl @35Lina35 yok ya aşkımmmmmmm alsin Yorumla jsjsj98 +1 yıl tsk yinede Yorumla 35Lina35 +1 yıl Ne fark eder benide onun yerine koy 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla jsjsj98 +1 yıl @35Lina35 😀 Yorumla 35Lina35 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 sende bı alemsin yani Yorumla jsjsj98 +1 yıl @35Lina35 😅umarim evli degilsn Yorumla 35Lina35 +1 yıl Sana hangisi uyar evli bekar 🤭🤭🤣🤣🤣 Yorumla 35Lina35 +1 yıl Takip isteğimi kabul edermisin bu arada rica etsem 😊😊😊 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 753 cevap paylaştı. Ben isteyince gidip alacak UTANMAYACAK 2 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl ya hayir tabiki abi alamayan varsa cidden kendini etrafini bi sorgulasin. yara bandi veya su almak kadar dogal 0 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl şöyle düşünüyorum , şu an mesela markette permatik almaya bile utanırım diye düşünüyorum ama alırım ya neden alamayayım elime yapşışmaz 0 0 Yorumla
rmzbjk Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Alırım bu ve bunun gibi her türlü şeyi yaparım daha doğrusu evliliğin gerektirdiği herşeyi yaparım bunları yapmayacak olan evlenmesin zaten 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yooo utanmam. Benim evimde 2 farklı paket var bu arada alıp bırakan falan oldu zamannda 😁 atmıyorm lazm olr diye 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Bunda utanacak bir şey yok. Sadece ped değil, kadınlara özgü başka ihtiyaçlarını da alırım marketten. 0 0 Yorumla
Burjuvalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Neden utanayim ayıp bisey okşa ulu orta satılmaz zaten ihtiyaçtır kendileri 0 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yoo niye utanayım. Utanılacak bir şey değil taş devrinde yaşamıyoruz 0 0 Yorumla
polisgazi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Gidememesine gerek yok ben normal zamanda bile alırım ve hatta bununla gurur duyarım 0 0 Yorumla
sananekardeş1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Niye utanayım ki nasıl olsa eşime alıyorum rahatlığı olurdu 0 0 Yorumla
35Lina35 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Aynen kasada utanıyorum gercekten. Ve alırsam eğer mutlaka kasanın başında bayan olanı seçiyorum. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl gayet normal bir durum..salatalık veya et almaktan utanılmaz, bu da aynı durum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu durumu yaşamamak için 10 paket toplu almak daha uyu senelik 😄😄 lazım olan bir şey bulunsun evde 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Ne akaka neye utancam hırsızlık mı yapıyorsun. 0 0 Yorumla
haylazcocuk006 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Alırım niye almayım sevgilim bile olsa alırım 0 0 Yorumla
kartal9803 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Alırım nolacak ki utanılacak bisey değil o 0 0 Yorumla
_Ergunkovbov_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Evlilik düşünmüyorum nafaka kalkmadığı sürece 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alırım hiç problem yok neden almim ki 😊 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Kişisel bakım ürünü, utanılacak bir şey yok 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Önce eşimiz olsun, sonra regl olsun düşünürüz. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
regl oldugumda bana bir suru cikolota alan ped alan arkdn sarilar biri olsa keske🥲
Evlenince olur merak etme
ay inss
Sırf bunun için bile evlenebilecek bir ışık gördüm sende 🤣🤣🤣
@35Lina35 yok sabredecem😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sakın erken menapoza girme aman diyim.🤭🤭🤭🤣🤣🤣
@35Lina35 yok citirim daha
Himmm elini çabuk tut yak bir erkeğin başını o zmn 🤣🤣🤣
@35Lina35 ☺☺☺ var daha
🤭🤭🤭 sen regl olunca şöyle bana ben sana çikolata ped yollayim 🙈🙈🙈
@35Lina35 yok ya aşkımmmmmmm alsin
tsk yinede
Ne fark eder benide onun yerine koy 🤣🤣🤣🤣🤣
@35Lina35 😀
🤣🤣🤣🤣🤣 sende bı alemsin yani
@35Lina35 😅umarim evli degilsn
Sana hangisi uyar evli bekar 🤭🤭🤣🤣🤣
Takip isteğimi kabul edermisin bu arada rica etsem 😊😊😊
Ben isteyince gidip alacak UTANMAYACAK
Hayır neden utansınlar
Alsınlar bi zahmet
Utanır :d
Erkekler Ne Diyor
ya hayir tabiki abi alamayan varsa cidden kendini etrafini bi sorgulasin. yara bandi veya su almak kadar dogal
şöyle düşünüyorum , şu an mesela markette permatik almaya bile utanırım diye düşünüyorum ama alırım ya neden alamayayım elime yapşışmaz
Alırım bu ve bunun gibi her türlü şeyi yaparım daha doğrusu evliliğin gerektirdiği herşeyi yaparım bunları yapmayacak olan evlenmesin zaten
Yooo utanmam. Benim evimde 2 farklı paket var bu arada alıp bırakan falan oldu zamannda 😁 atmıyorm lazm olr diye
Bunda utanacak bir şey yok. Sadece ped değil, kadınlara özgü başka ihtiyaçlarını da alırım marketten.
Neden utanayim ayıp bisey okşa ulu orta satılmaz zaten ihtiyaçtır kendileri
Yoo niye utanayım. Utanılacak bir şey değil taş devrinde yaşamıyoruz
Gidememesine gerek yok ben normal zamanda bile alırım ve hatta bununla gurur duyarım
Niye utanayım ki nasıl olsa eşime alıyorum rahatlığı olurdu
Aynen kasada utanıyorum gercekten. Ve alırsam eğer mutlaka kasanın başında bayan olanı seçiyorum.
gayet normal bir durum..
salatalık veya et almaktan utanılmaz, bu da aynı durum..
bu durumu yaşamamak için 10 paket toplu almak daha uyu senelik 😄😄 lazım olan bir şey bulunsun evde
Utanılacak bi durum yok sağlık bu
Regl olunca bana söyle alırım sana
Ne akaka neye utancam hırsızlık mı yapıyorsun.
Alırım niye almayım sevgilim bile olsa alırım
Ben utanmam al derse alırım
Alırım nolacak ki utanılacak bisey değil o
Evlilik düşünmüyorum nafaka kalkmadığı sürece
Evet gider alırım göğüsümü gere gere 😂
Alırım hiç problem yok neden almim ki 😊
Kişisel bakım ürünü, utanılacak bir şey yok
Regl olmadan önce stokların 😂
Önce eşimiz olsun, sonra regl olsun düşünürüz.
Ben aldım da alırım da
Ne utancam gayete alırım
Aliriz utanilacak mevzu degil
Alırım utanılacak bişey değil
Utanacak ne var al çık
Alırım tabiki bu utanılacak bir şey degil