Özel Günler & Hijyen Regliniz kaç gün sürüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hanımefendiler sizin, beyefendiler sizlerin de eşlerinin regl süreleri kaç gün?Benim 6 gün sürüyor. Regliniz kaç gün sürüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Max 4 gün sürüyor. 4 günden sonra kahverengi lekelenmeler oluyor ama onları saymıyorum. 😊 0 0 Yorumla
JustEzel Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ameliyatimdan sonra reglim aşırı düzensiz olmaya başladı. Ama benim genel olarak 4-6 gün arası oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun umarım düzene girer Yorumla JustEzel +1 yıl Sağol, İnşallah Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşağı yukarı 6 gün sürüyor. Cumartesi başlıyor perşembe bitiyor :D 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 753 cevap paylaştı. Şöyle bir başlıyor dört gün rahat gidiyor bazen beş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 5 gün 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Abla hala menopoza girmedin mi? 45 yaş üstü yazıyor şaşırdım, maşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok canım girmedim :) Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel maşallah Allah sağlık sıhhat versin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşım genç ama teşekkür ederim :) Yorumla Soran +1 yıl 45 yaş üzeri yazdığı için sormuştum, rica ederim ne demek ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşımı yazmadığım için 45 üzeri diyor :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İki gün 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 2 çok az değil mi ya çok şaşırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle 23 yaşından sonra böyle oldu önceden 4 gün olduktan sonra bitiyordu Yorumla Soran +1 yıl Benim de 6gün hatta bazen 7 gün sürüyor ve 24 yaşındayım hep böyle. 2 az geldi o yüzden bana, doktora gittiniz mi hiç bir şey dedi mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devlete gittim 3 kere bi sorun yokmuş hormonlarım normalmiş stres sıkıntıdan oluyormuş bu haftada gidecem doktora tüylenmede var Yorumla Soran +1 yıl İnşallah güzel sonuçlar alırsın, bende de vardı ben iğneli epilasyon yaptırdım yüzüme hiç kalmadı. Hormonal sorun olmamasına rağmen vardı. İnşallah sende de hiç sorun çıkmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl amin teşekkür ederim Yorumla
msksdjxj Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Seninki uzun mu sürüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açıklamaya yazdım ben zaten Yorumla msksdjxj +1 yıl Tamam anladım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Max 4 gün sürüyor.
4 günden sonra kahverengi lekelenmeler oluyor ama onları saymıyorum. 😊
Ameliyatimdan sonra reglim aşırı düzensiz olmaya başladı. Ama benim genel olarak 4-6 gün arası oluyor
Geçmiş olsun umarım düzene girer
Sağol, İnşallah
Aşağı yukarı 6 gün sürüyor. Cumartesi başlıyor perşembe bitiyor :D
Şöyle bir başlıyor dört gün rahat gidiyor bazen beş
7 gün sürüyor
4 . Günde bitiyor
4 5 gün falan
5 gün
Abla hala menopoza girmedin mi? 45 yaş üstü yazıyor şaşırdım, maşallah
Yok canım girmedim :)
Ne güzel maşallah Allah sağlık sıhhat versin
Yaşım genç ama teşekkür ederim :)
45 yaş üzeri yazdığı için sormuştum, rica ederim ne demek ☺️
Yaşımı yazmadığım için 45 üzeri diyor :)
İki gün
2 çok az değil mi ya çok şaşırdım
Aynen öyle 23 yaşından sonra böyle oldu önceden 4 gün olduktan sonra bitiyordu
Benim de 6gün hatta bazen 7 gün sürüyor ve 24 yaşındayım hep böyle.
2 az geldi o yüzden bana, doktora gittiniz mi hiç bir şey dedi mi?
Devlete gittim 3 kere bi sorun yokmuş hormonlarım normalmiş stres sıkıntıdan oluyormuş bu haftada gidecem doktora tüylenmede var
İnşallah güzel sonuçlar alırsın, bende de vardı ben iğneli epilasyon yaptırdım yüzüme hiç kalmadı. Hormonal sorun olmamasına rağmen vardı. İnşallah sende de hiç sorun çıkmaz
amin teşekkür ederim
Beş gün
3,4 gün
bir hafta
6 falan
5 gün
Erkekler Ne Diyor
Seninki uzun mu sürüyor
Açıklamaya yazdım ben zaten
Tamam anladım