Ben genelde en yakın arkadaşıma haber veriyorum önce, hatta bazen anlık hesaplama yapmam gerektiğinde attığım mesajlar üzerinden bakıyorum regl dönemlerime. 😂 Siz ilk kime haber veriyorsunuz?
Her şekilde ilk ona söylüyorum. Yanında değilse telefonla , yanımdaysa direk olarak. 😊 Çünkü regl dönemi prenseslikten cadılığa doğru bir geçis yaşayabiliyorum. Regl olduğumu belirttiğimde bunun nedenini anlayabiliyor ve anlayışla yaklaşıyor. Regl günleri ;
Depresip ruh hali
Sinir
Asabiyet
Karamsarlık
Kötü bi ruh hali hakim oluyor üzerimde. Gerçekten reglin bunları etkilemesi çok enteresan. Regl çok büyük bir döngü diye boşuna demiyoruz.😊 Sadece psikolojik olarak değil bedenende sancılar çektiğimiz çileli bir dönem.
Kendim hariç hiç kimse çünkü hiç bir kadınla samimi ve güvenilir bir iletişimim yok, erkeklere de bu tarz konuları söylemem zaten. Akıllı telefon uygulamaları da güvenmediğim bir şey. Eski usül not defterim, kalemim gayet yeterli! #TubaSueda 🍀
Regli ben oluyorum ama sevgilim hesaplıyor. Bu nasıl iş? Ben anlamadım. 😄😄 Bir keresinde dedi"Senin regl günün geldi yarın diye vallahi bildi" sonra şey diyor bazen de " Senin regl gecikiyor yine" ve regl günlerimde bana çikolata yolluyor. 😊😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eşim benden önce fark ediyor zaten regl olacağımı😂 Ben de ona kara haberi veriyorum yakın bir zamanda
Kızlar Ne Diyor
Annem oluyor.
Her şekilde ilk ona söylüyorum.
Yanında değilse telefonla , yanımdaysa direk olarak. 😊
Çünkü regl dönemi prenseslikten cadılığa doğru bir geçis yaşayabiliyorum.
Regl olduğumu belirttiğimde bunun nedenini anlayabiliyor ve anlayışla yaklaşıyor.
Regl günleri ;
Kötü bi ruh hali hakim oluyor üzerimde. Gerçekten reglin bunları etkilemesi çok enteresan.
Regl çok büyük bir döngü diye boşuna demiyoruz.😊
Sadece psikolojik olarak değil bedenende sancılar çektiğimiz çileli bir dönem.
#SelamGençlik 🍀
Kendim hariç hiç kimse çünkü hiç bir kadınla samimi ve güvenilir bir iletişimim yok, erkeklere de bu tarz konuları söylemem zaten. Akıllı telefon uygulamaları da güvenmediğim bir şey. Eski usül not defterim, kalemim gayet yeterli! #TubaSueda 🍀
canlı yayın yapmıyorum kimsenin de bilmesine gerek yok
Kimseye haber vermiyorum ben yani bilmem hiç gerek duymadım.
Eminönü gittiğim ilk gün dü anneme anne gitmeden once bakar mısın dedim işte o an jshdjdjdjdjd
Kimseye haber vermiyorum. Haber verilecek bir değeri olduğunu da düşünmüyorum.
Neden birisine haber vereyim? Saçma.
Kimseye haber vermiyorum
Regli ben oluyorum ama sevgilim hesaplıyor. Bu nasıl iş? Ben anlamadım. 😄😄 Bir keresinde dedi"Senin regl günün geldi yarın diye vallahi bildi" sonra şey diyor bazen de " Senin regl gecikiyor yine" ve regl günlerimde bana çikolata yolluyor. 😊😊
Eşim benden önce fark ediyor zaten regl olacağımı😂 Ben de ona kara haberi veriyorum yakın bir zamanda
🤣🤣🤣
Karnım ağrıyor diye feryat ettiğim, biricik der ortağım sevgilim tabi ki😅
Annem evde ağlaya ağlaya gezdigim için anlıyor direk ahahahhsh
Annem arkadaşlarım varsa flört ahaha
Annem, ben uygulama üzerinden hesaplıyorum
canım sevgilim gününe kadar tuttuğu için :d
Öyle söyleme ihtiyacı hissetmiyorum ben kimseye
Kimseye haber verme gereği duymuyorum
Neden bi başkasına haber verme gereği duyulur ki?
Oda arkadaşım jxhskxhsj
Yakin arkadasim oluyo
Mikrofon alıp duyuruyorum ben
Sevgilim direk takip ediyo
Kimse
Ana Kraliçem
Kocam 😂
Kendim
Annem.
Kardeşim
Eşim
Hiç kimse 😔
Yanimda kim varsa
Erkekler Ne Diyor
Bu sitedeki kadınlar ilk bu siteyle paylaşıyor 😂😂 çok gerekliymiş gibi 😂😂
Birde global mesaj atsaydın dünyaya kral
Kızılay öğreniyor ilk 😂
Genelde ilk bana söylerdi ben de tatlı nazını çekerdim ama şimdi imkansız gibi bir şey
Regl olmuyorum :D
Eşi olur.