Özel Günler & Hijyen Kızlar, reglin geldim kapıdayım dedirten belirtisi ne sence? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bacaklarım üşüyor ve terliyor oradan anlıyorum 👎 Sence reglin geldim kapıdayım dedirten belirtisi ne? Kızlar, reglin geldim kapıdayım dedirten belirtisi ne sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Kasık ağrıları, göğüs şişkinliği, duygu yüklemesi ve hassaslaşma, aşerme. 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Karnım ağırır sancılar başlar. Bide ağlarsam kesin geliyordur😂 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Benim için; kasığımda oluşan ağrı ve sıcak basması ➕ sinir 0 0 Yorumla
Amademoiselle Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl goguslerin hassaslasmasi ve buyumesi. o hafta sinirli ve gergin oluş 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl ben aşırı yemem isteği olunca bende geldiğini anlıyorumbir de libidom yüksek olunca 0 0 Yorumla
sananebendenulen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karnımda karıncalanma oluyor 1 saat sonra da regl geliyo kflfppdpdşdşdş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu an o durumdayim olmadim ama oldum olacak hafiften karnim agriyor vok az kaldi 0 0 Yorumla
kızılll1903 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Karın ve bel ağrısı garip yerlerde sivilce sinir ödem diş ve diş eti hasasiyeti grip ya da nezle 0 0 Yorumla
bonittanur Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl asırı duygusal oluyorum bi anda karnıma agrılar giriyor sinirime hakim olamıyorum felan 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Hissediyorsun ya geliyor gelmekte olan 0 0 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Midem yanıyor ve bulanıyor benim öncesinde 0 0 Yorumla
ozgurejderha999 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl memelerin şişip sırtı inanılmaz ağrıtması... 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kasık ağrıları, göğüs şişkinliği, duygu yüklemesi ve hassaslaşma, aşerme.
Karnım ağırır sancılar başlar. Bide ağlarsam kesin geliyordur😂
Benim için; kasığımda oluşan ağrı ve sıcak basması ➕ sinir
goguslerin hassaslasmasi ve buyumesi. o hafta sinirli ve gergin oluş
ben aşırı yemem isteği olunca bende geldiğini anlıyorum
bir de libidom yüksek olunca
Karnımda karıncalanma oluyor 1 saat sonra da regl geliyo kflfppdpdşdşdş
Şu an o durumdayim olmadim ama oldum olacak hafiften karnim agriyor vok az kaldi
Karın ve bel ağrısı garip yerlerde sivilce sinir ödem diş ve diş eti hasasiyeti grip ya da nezle
asırı duygusal oluyorum bi anda karnıma agrılar giriyor sinirime hakim olamıyorum felan
Meme hassasiyyeti ve baş ağrısı
Hissediyorsun ya geliyor gelmekte olan
Midem yanıyor ve bulanıyor benim öncesinde
soğuk soğuk gelen ter
memelerin şişip sırtı inanılmaz ağrıtması...
Bel, karın, kasık ağrıları
Birden gelen o bel ağrısı
Karın ağrısı
Karın ağrısı 😞
Belim ağrıyor yaa
ruh halimdeki olumsuz değişimlerden anlıyorum :)
Bacak agrisi
Bel ağrısı akıntı
Sinirli ruh hali
Bel ve kasik ağrısı gergin olmam
karnım şişiyor gergin oluyorum
Aynen ben de
Bel ağrısı