Özel Günler & Hijyen Kızlar, sevgilinizin ya da flörtünüzün regl döneminizi bilmesi ve konuşması hoşunuza gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sohbet amaçlı ya da merak ettiği için ayrıca regl dönemlerinizde size soru sorması hoş bişey mi nasıl karşılarsınız? Güncellemeler+1 yıl Süper soru :) Kızlar, sevgilinizin ya da flörtünüzün regl döneminizi bilmesi ve konuşması hoşunuza gider mi? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
anewliz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl benim sevgilim regl olcagım tarihi kendi hesaplıyo konuşulur tabii utanılacak bi sey degil 1 3 Yorumla Soran +1 yıl iyiymiş , neden hesaplıyor ki yani o dönemde gergin olduğunu bildiği için gergin olduğun zaman seni kızdırmamak içn mi yoksa cinsel konuda mı Yorumla anewliz +1 yıl aslında ikisi de hem duygusal oluyorum hem de libidosal bi artıs oluyo Yorumla Soran +1 yıl anladım , flörtüme sorduğum zaman bilmene gerek yok demişti :) (cinsel olarak sormamıştım ) Yorumla
Kızlar Ne Diyor
benim sevgilim regl olcagım tarihi kendi hesaplıyo konuşulur tabii utanılacak bi sey degil
iyiymiş , neden hesaplıyor ki yani o dönemde gergin olduğunu bildiği için gergin olduğun zaman seni kızdırmamak içn mi yoksa cinsel konuda mı
aslında ikisi de hem duygusal oluyorum hem de libidosal bi artıs oluyo
anladım , flörtüme sorduğum zaman bilmene gerek yok demişti :) (cinsel olarak sormamıştım )
bilip ona göre davranması güzel
Normal bir durum
Hoşuma gider evet