Özel Günler & Hijyen Kızlar, parfümlü pedler mi yoksa parfümsüz pedler mi tercihiniz? LenaKabalova Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kokusu olmayan pedler daha saglikli diye biliyorum. Siz hangisinden yanasiniz? Kızlar, parfümlü pedler mi yoksa parfümsüz pedler mi tercihiniz? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lahee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Onu takmak bile sağlıksız aslında bide kokusuna mı bakıcam. Kokulu olan çok sağlıklı değil diye biliyorum 0 0 Yorumla
nur123987456 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben parfümlü kullanıyorum zaten kötü kokuyor en azından maskeselin kokudan midem bulanmasın diye vücut alışmış artık başka pede geçince yara oluyor 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Parfümlü beni rahatsız eder bu cok sacma ayrıca o zaman parfüm sık yani 0 0 Yorumla
jjjjjjjjjjjjjjjjji Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Eskiden ped bulamazsak, bez yapardık, bezin arkasına poşet koyardık, çok zor olurdu. Sen diyon parfümlümü, parfümsümü. Ped olsun, kıçımız dolsun yeter😆 0 2 Yorumla LenaKabalova +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Sudesude22 +1 yıl Haklısn abla Yorumla
yapmaşunukendinebee Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl parfümsüz tabi ki de kokusu olan her şey zararlı yüz nemlendiricisi, tuvalet kağıdı vs vs 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Parfümlü bence sağlıklı olmaz ya. Normal iyidir. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Parfümsüz 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Onu takmak bile sağlıksız aslında bide kokusuna mı bakıcam. Kokulu olan çok sağlıklı değil diye biliyorum
Ben parfümlü kullanıyorum zaten kötü kokuyor en azından maskeselin kokudan midem bulanmasın diye vücut alışmış artık başka pede geçince yara oluyor
Parfümlü beni rahatsız eder bu cok sacma ayrıca o zaman parfüm sık yani
Eskiden ped bulamazsak, bez yapardık, bezin arkasına poşet koyardık, çok zor olurdu. Sen diyon parfümlümü, parfümsümü. Ped olsun, kıçımız dolsun yeter😆
🤣🤣🤣
Haklısn abla
parfümsüz tabi ki de kokusu olan her şey zararlı yüz nemlendiricisi, tuvalet kağıdı vs vs
Ben parfümlü kullanıyorum
Parfümlü bence sağlıklı olmaz ya. Normal iyidir.
Ped olsun yeter
Parfümsüz pedler
Parfümsüz pedler
Parfümsüz
Hangisi drnk gelirse
Parfümsüz alırım ben
Parfümsüz tabiki
Elbette kokusuz
parfümlü tercihim
Parfümsüz
Normal