Özel Günler & Hijyen İlk kez regl olan kızınıza yaklaşımınız ne olur? Komşu_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk kez regl olduğumuzda duygu karmaşası yaşamamız çok normal, regl bize nasıl öğretildiyse duygularımız da o şekilde yön değiştiriyor. Bunun utanılacak bir şey olmadığını uygun bir dille anlatmak gerekiyor. #UtanılacakBirŞeyDeğil İlk kez regl olan kızınıza yaklaşımınız ne olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Ona bunun korkulacak bir şey olmadığını göstermeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
almonla Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 54% +1 yıl En yakın arkadaşlarını çağırır kutlardık parti verirdik 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 0 0 Yorumla
mutlu123e Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl foto rahatsiz etti.. foto oaylastigin daha cocuk 0 1 Yorumla Son_esmer +1 yıl Kusura bakma foto otomatik seçildi 😊 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Ped fiyatları ne kadar sen biliyor musun kızım derim 0 0 Yorumla
MaçOOğlan Takip Et Xper 5 Yaş: 83 +1 yıl Orkestra tutacak halim yok olduysa olmuştur bunu abartmaya ne gerek var 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ona bunun korkulacak bir şey olmadığını göstermeye çalışıyorum
En yakın arkadaşlarını çağırır kutlardık parti verirdik 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
foto rahatsiz etti.. foto oaylastigin daha cocuk
Kusura bakma foto otomatik seçildi 😊
Benimkini kutlamistik cok garipti
Tahmin edemiyorum korkmamasıni söylerim
Erkekler Ne Diyor
Ped fiyatları ne kadar sen biliyor musun kızım derim
Orkestra tutacak halim yok olduysa olmuştur bunu abartmaya ne gerek var
Destek verilmeli