12 şubatta regl oldum. 24'ünde ilk defa cinsel ilişki yaşadım bozuldu ve kan geldi. İlk gün yoğun kandı geldi, daha sonralarda kahverengi geldi ve bu şekilde 4-5 gün devam etti. Fakat ben halen daha regl olamadım 9 gün geçti. Belirtiler 1 haftadır bende mevcut. Karın ağrısı, göğüs ağrısı, karın şişliği, kasık ağrısı, karnımda guruldanmalar, ayaklarımın üşümesi..
Belirtiler olduğu halde regl 9 gün gelmeyince eczaye gittim ve kadına ilk ilişkiden sonra geç gelmesi normal mi diye sordum kadın da regl takvimin kaymıştır normal geç gelmesi ama sen kafanda soru işareti olmaması için hamilelik testi yap dedi.
İlk yaptım pozitif çıktı. Çok korktum. 2. ci yaptım yine pozitif. 3 yine..
Sorun şu ki kanama devam ettiği için erkek arkadaşımla 1 hafta yapmadık. 1 hafta sonunda denedik fakat yine acıdı ve çok az soktu devam ettirmedim bile. İçine boşalmadım da diyor. Çok emin kendinden. Doğru düzgün git gel olmadı, içine iyice girip boşalma gibi bir durumda olmadı. Şaşırdık kaldık.
Belirtiler olduğu halde regl 9 gün gelmeyince eczaye gittim ve kadına ilk ilişkiden sonra geç gelmesi normal mi diye sordum kadın da regl takvimin kaymıştır normal geç gelmesi ama sen kafanda soru işareti olmaması için hamilelik testi yap dedi.
İlk yaptım pozitif çıktı. Çok korktum. 2. ci yaptım yine pozitif. 3 yine..
Sorun şu ki kanama devam ettiği için erkek arkadaşımla 1 hafta yapmadık. 1 hafta sonunda denedik fakat yine acıdı ve çok az soktu devam ettirmedim bile. İçine boşalmadım da diyor. Çok emin kendinden. Doğru düzgün git gel olmadı, içine iyice girip boşalma gibi bir durumda olmadı. Şaşırdık kaldık.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
26 yaşında bir genç kız neden arkadaşlarida ilişki yaşıyor diye kendiside yapar ki anlam veremiyor
Bence normal ama âdet sökücü ilaç kullan gelir
Niye korunmayıp böyle riskler alıyorsunuz
Haketmişsin gülüm
Ay sonuc ne oldu umarım buradasindir
Erkekler Ne Diyor
Yakın zamanda başkasıyla yaşadın mı? Sevgilin den hariç?
Yok hayır
Peki zevk suyu altını sence içine? Hissetmedin mi veya kaç defa boşaldı?
Zevk suyu oldu mu bilmiyorum. Arkadaşlarımda ilişki yaşıyor korunmasız zevk suyu oluyor o kadar hamile kalmiyorlar. Üzerime boşalmadı. İlk soktu bozdu çıkartti devam etmedik. 1 hafta geçti aradan denedik tekrar. Az soktu acıyor dedim bıraktırdım. Git gel olmadı içimde saatlerce olmadi içime boşalmadi
Zevk suyu aktı kesin sana denk geldi oda
İlla boşalması gerekmiyor hamile kalman için. Sıvı akışı ilişki esnasında da olabiliyor ve sperm kaçmış olabilir böyler durumlarda.
İlk idrarla mı yaptın testi? Kan testi kesin sonuç verir
Evet 3 defa idrar. Yarin kan testine gidicem. Sence bir şey çıkar mı?
Regl gecikmiş üçünde de pozitif çıkmış olabilir yani her ne kadar boşalmadıysa da azcık aksa ordan olabilir
İlk defa ilişkiden sonra regl gecikmesi normalmiş. Eczaci kadin öyle demişti bide arkadaşlarımında öyle olmuştu. Regl belirtilerin hepsi bende mevcut. Boşalmadım diyor sıvı filan hiçbir şey olmadı diyor kendinden çok emin. Doğru düzgün girmedim zaten bile diyor. Millet neler neler yapiyor içine boşalıyor hamile kalmiyor, korunmasiz yapiyorlar hamile kalmiyor sen mi hamile kalicaksin diyor. Düşünüyorum haklı ama niye pozitif çıkıyor bizi sinirlendiren durum bu. Sürekli girip çıkma olmadı.
Doğrudur ilk ilişkiden sonra değişebilir ama üç defa pozitif çıkması düşündürücü
Regl yakınlaşınca yalancı pozitifte çıkabiliyormuş bilmiyorum sabahtan beri kafayı yicem yani. Hadi doğru düzgün ilişki yaşasak sürekli girse çıksa tamam boşalmıştır dicem ama yok yani olmadı. İlk soktu bozdu devamı gelmedi. Aradan 1 hafta geçti denedik çok az soktu acıyor dedim bıraktırdım boşaldı ama içime değil yani. Kendine güvenmese zaten hap alalım derdi.
Takip etsene bir
Hikâye uydurma değilse hamilesin işte test pozitif gelmiş daha ne olsun
Uydurma değil. Regl yaklaşınca yalanci pozitif çıkıyormuş
İçine boşalma hic mi olmadı
Ya diyorum ya doğru düzgün girmedi bile. İlk girdi soktu bozdu çikardi kanamam oldu devam etmedik. Aradan 1 hafta geçti tekrar denedik az soktu acıdı bıraktırdım 1 dk anca sokmuştur. Sonra boşaldi ama içime değil doģru düzgün girme çıkma olmadi
Anladım yani kan testi yaptın mı hiç
Yaş kaç bu arada
Yarin yaptiricam. 26
Orası ilişki sonrası mikrop kaptı mı
Hayir
Zorlandın mı peki İlkin
Evet çok acıdı. Soktu bozdu ve çıkardi
Sen zevk aldin mi yoksa sadece acı mı
Sen kaç yaşındasın
26
İçine boşalmadığından emin misin
Evet çok emin. Kaç defa sordum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum diyor. İçine boşalmadım kendimi biliyorum diyor.
Snapin var mı
?