Özel Günler & Hijyen konusunda 391 görüş paylaştı.
Biz her zaman sinirlenebiliriz. Ama onlar hemen, regl misin? Sorusunu sorar. Görseldeki gibi, ulan sen S a l a k sın, ben regl değilim demek gelir bazen içimden evet. Bunlar bizim insan olduğumuzu unutuyor ya cidden yani, çünkü bir kadın sinirleniyorsa kesin regldir onlara göre.
Ay buda sinir oluyorum tepki gösteriyorum sitem ediyorum bir konu hakkında ki rahatsızlığımı belirtiyorum "reglsin galiba " "sen reglsin ya ondan böylesin" hayır aptal regl olmamla hiçbir alakası YOKKK.
Görsel harika 😂 Erkekler her zaman kadını sinirlendirmeyi başaran canlılardır ve bunu da kadına suç atarlar reglimisin.. Ne alaka arkadaş ne alaka yaw Allah aşkına bir gün de normal bir şey yapinda sinirlenmeyek bizde 🙄😂
Şımarıklıktan başka bir şey değil. Varsa bir derdin söyle arkadaş. Pasif agresif haller, ''şuna buna kızdım'' demek yerine trip atmalar aramamalar falan. Ergensen ilişki yaşama arkadaş. Ayrıca belli yaşa gelmiş bir erkeğin, kadına sinir anında ''regl misin?'' diye soracağını düşünmüyorum.
Herseyi regle tabi ki bağlamamak lazım ama o dönem herseyi ters anlayıp, yokuşa sürdüğünüz, uzlasma yerine tartışmaya dökme egiliminiz olduğu bir gerçek.
Ben regl olmayan kadını sinirinden regl olmaya iterim :D Sinir etmekte ustume tanımam. Regl ile alakası yok. O dönemde daha huysuz oluyorsunuz sadece o kadar.
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Kadınlar sadece regl döneminde mi sinirlenir? Erkekler sadece kadınların regl döneminde mi onları sinirlendirir?
En İyi Görüş