Kadınlar regl döneminde işte ve ya okulda ilk 3 gün ve ya bütün regl dönemi boyunca izinli olsa çok güzel bi sistem olmazmıydı?
Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet sana katılıyorum gayet güzel olurdu çünkü benim açımdan regl dönemlerim çok zor geçiyor o yüzden böyle bir sistem olmasını isterdim bütün regl dönemi olmazsa bile birkaç gün olsa o bile yeterli insan evde dinlenir uzanır ikl iki gün kendi açımdan çok zorlanıyorum o yüzden birkaç gün tatil olmasanı isterdim tüm regl dönemlerinde olmasa bile ama anlaya işte yaşayan bilir yaşamayan ne bilsin ki tabiki bilmez regl dönemleri çok zor oluyor özellikle benim için çok zor geçiyor özellikle ağrı konusunda
Hiç iş hayatında bulunmamışsın anlaşılan.
Ben kendim kadın olarak kadın eleman almazdım. 😒
Ben şirket sahibiyim ve böyle ön yargılı olman çok saçma
Sen alma ben alırım
Allah aşkına kaç sektörde olabilir bu sistem. Olsun demekle olmuyor.
Öğretmen, doktor, pilot... Hangi meslekte olabilir. Sedece devlet dairesinde çalışan kadınlara olur.
Ayrıca her kadının regli dönemi aynı geçmiyor bir kadın hakketten evinde ağrılarla baş ederken diyeri tatil yapıcak. Bu haksızlığı kabul edebiliyor musunuz? Sen kabul etsen benim gibi kabul etmicek kadınlar ve tonla erkek dolu.
Sanıyorsunuz ki regli izni çok kullanılabilir r izin. Sence bu izin olsa kadınların yüzde kaçı bu izni kullana bilir? %30 en azından belki. 2017'de bir Japon hükümeti anketi, kadın çalışanların yalnızca %0,9'unun dönem izni talep ettiğini ortaya koydu. %1 bile değil.
Bir eleman işini yapmadığı gün onun işi takım arkadaşlarına kalıyor bunun ne kadar soruna yol açtığının farkında mısın? İş ortamını ne kadar zedelediğine. Mesai arkadaşları arasında da nasıl mobbing yol açıyor?
Doğum izninde bile erkeklerle kadınlar aynı olması gerekirken zart zurt izinler ayrımcılığı pekiştirmek dışında başka bir şey yapmıcak. İş hayatında ki her hak kadınla erkeğe eşit verilmeli. La bir kere türkiye dediğin ülkede kadın istihdam oranı %20 lerde bir şey. Önce bunun gibi gerçek dertleri görün.
... Tm
İlk gün çok güzel olurdu
Çok iyi olurdu gerçekten
İlk olsam yeterdi
Çok güzel olurdu
Hayır olmaz
Gereksiz. Olmasın.
Gerçekçi olalım. Çoğu sektöre gelmez ve özel sektör böyle bir izin dinlemez.
Memurlara belki ama gerisine zor.
Hiç bir yer kadın çalıştırmaz o zaman
Çalıştırır belki senin düşüncendeki insanlar çalıştırmaz
Düşünce alakalı değil zamansız izin iş gücü kaybı demektir iş gücü. kaybı da işlerin aksamasına yol açar her işletme bunu engellemek için fazladan personel kullanması gerekir
Olabilir de bizim saflara anlatamazsın
Olur geçtiği zamanda 3 gün Fazla mesai
Katılıyorum
Yine erkeklere izin yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?