Regl olmanın iyi yanı insanı rahatlatıyor vücuttan kirli kanı atıp yeniliyor östrojen hormonu cilde parlaklık veriyor kadınların doğurganlığını sağladığı ve sağlıklı oldukları ifade eder kişi kendini pozitif hisseder regl döneminde metabolizma normale nazaran çok daha hızlı çalıştığından hızlı kilo verilir Östrojen hormonu sayesinde saçlarda parlaklık olur.
Allah a çok şükür benim reglim ağrısız sızız geçirir çok şanslıyım bu konuda erkekler gibi rahatım. İyi yani var eğer ibadet eden biri iseniz kısa bir süreliğine ibadet arası vermiş oluyorsunuz. Regil ağrısı çektiniz için her saniye binlerce sevap kazanıyorsunuz :))
Herkesi bilemem ancak regl bittikten sonra bebek gibi bir vücuda sahipmişim gibi hissediyorum, tenim yumuşacık oluyor tıpkı yeniden doğmuşum gibi bir hisse kapılıyorum.
Ben hicbir iyi yanina rastalamiyorum.. cunku kimse bunun nazini cekmiyor yapilmasi gereken isler beni bekliyor hayatta akip gidiyor. Karnima saplanan o agri belimi ortadan yaran o aci kalp carpintisi... bu donemin benim icin hicbir iyi yani yok
Sağlıklı olduğunu göstermesi açısından güzel ama bence o karın ağrıları eziyetten başka bir şey değil. Bazen keşke Allah'ım keşke bu dönemi kadınlar için ağrısız olarak yaratsaydın derim.
Bence regl olmak mucize kadin icin ayrıcalık. Dogurganligin saglikli olmanin nisanesi. Vucudun sigortasi kadini erkekten ayiran ozelliklerden biri bana gore boyle
Kadınlara bir tavsiye karşılarındaki erkeğin ciddi olup olmadığını ölçmek istiyorsanız regl olduğunuzda yanına gidin ya da eviniz çağırın gelirse ve size yakın davranıyorsa ciddidir
Var tabi ki Hücreler yenileniyor ve kadının vücudunu cildini canlı tutuyor Regl olmayan bir kadında kas ve kemik erimesi başlıyor ve daha çabuk yaşlanıyor