Özel Günler & Hijyen Ped seçimini hangi özelliğine göre yapıyorsunuz? LenaKabalova Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kalitesine bakan kadınlar çoktur elbette. Peki bu kaliteye neler dahildir? Ped seçimini hangi özelliğine göre yapıyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben fiyatına bakarım, hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmayan marka olup olmadığına bakarım. En çok fiyatına bakarım. 0 0 Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 0 paraben 0 alkol0 renklendirici olması çok dikkat ettiğim hususlar. Gece kullanıyorum hep pes çeşidi olarak 0 0 Yorumla
euthimix Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl fiyata bakıyorum. en ucuzu neyse onu alıyorum artık Orkid bile 20 30 tl oldu 1 0 Yorumla
xdxdxgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Vla orkidi eskiden kullanirdim my leydiyle felan idare ediyordum hamile olmadan once 0 0 Yorumla
I0IİmparatoriçeI0I Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ped kullanmıyorum, adet kabı kullanıyorum. 0 0 Yorumla
BekirKara25 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bence en iyisi popüler marka diye almak daha iyidir. Mesela ; Orkid ve Kotex 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Konfor ve yol tutuşu 😄 1 2 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Yakıt önemli değilmidir? Yorumla BlackDeacker +1 yıl Yok yakıt sınirsız 😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben fiyatına bakarım, hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmayan marka olup olmadığına bakarım. En çok fiyatına bakarım.
0 paraben
0 alkol
0 renklendirici olması çok dikkat ettiğim hususlar. Gece kullanıyorum hep pes çeşidi olarak
fiyata bakıyorum. en ucuzu neyse onu alıyorum artık Orkid bile 20 30 tl oldu
Vla orkidi eskiden kullanirdim my leydiyle felan idare ediyordum hamile olmadan once
Ped kullanmıyorum, adet kabı kullanıyorum.
Bu pedlerin hangisi daha kalın ve emici
Parası ucuz olana
Gece
Erkekler Ne Diyor
Bence en iyisi popüler marka diye almak daha iyidir. Mesela ; Orkid ve Kotex
Konfor ve yol tutuşu 😄
Yakıt önemli değilmidir?
Yok yakıt sınirsız 😂
Bence artık fiyata bakılıyordur.
Kadınlara özel bir soru
Ben ped seçmedim ki hic
Kan geçirmemesine