Biz kimsenin gözüne soka soka o pedleri almıyoruz. Zira gözünüze soka soka alsak ne olur yani? Neymiş efendim pedleri nasıl erkekler varken alırmışız. Siz sünnet olurken milletin gözüne soka soka davullu zurnalı düğün yapıp kutlama yaparken iyi ama biz marketten İHTİYAÇ olduğu için ped alırken kötü yere batsın zihniyetiniz!!!
"Niye herkesin gözüne soka soka pek alıyorsunuz?" diyen bu şahsa ne söylemek istersiniz?
böyle geri kafalı insanlar yüzünden zaten bu hale gelmişiz. İhtiyaç olan bir şeyi almak ayıp ya da günah değildir. Nasıl ki marketten başka bir ihtiyacımızı normal alıyorsak Buda gayet normal bir şeydir. Bunu Türkiye'de erkek ya da kadın herkes bilir. Madem öyle o zaman kadınlar bunu alırken neden ezilsin üzülsün ki rahat bir şekilde alabilmeliler
Aynen. İnsan ancak yüz kızartıcı bir şey yaparken utanacak bunlar hayatımızın bir parçası ihtiyaç olan şeyler. İhtiyacın erkeği ya da kadını yoktur her iki cinsiyet içinde ihtiyaç aynıdır
Ekte verdiğin örneği, ciddiye alıp bu kadar kızman çok gereksiz. Gerçekten. Taş devrinden kalma bir kaç kişi daha kaldı öyle tek tük. Enerji harcamaya değmez. Şu soruyu hazırlarken harcadığın zamana yazık. Nesli tükensin diye bekliyoruz bunları.
Hayır, aslında şu bakımdan haklısın, 200 milyon sperm içinden, gele gele bu birinci gelmiş. Allah korusun, geride kalanlardan biri gelseydi, o nasıl olurdu acaba?
Ulan öküz oğlu öküz. Regl doğal bir döngünün olduğunun, kadınların kendi tercihi olmadığını ve utanacak bir durum olmadığını ne zaman öğreneceksiniz. Keşke bir tanesi karşıma çıksa. O kadar samimiyim keşke karşıma çıksa. O pedleri o adamı ağzına sokup nasıl tıkıyorum. Sabah sabah ya...
Dikkat çekmeye çalışılmış troll bi paylaşım. Her yıl aynı konular gündeme en az bi' kere geliyor. Erken başlamış bu
Sadece şey demek istiyorum yüzüne baktım bıraksın diye dedikten sonra neden gözümüze sokuyorsun komik olmuş skxlal kendisi gözünü sokmuş gibi geldi bana. hem zaten görmüşsün aga alıp ne diye aa erkek gördü bırakayım diyeyim manyak mıyım ben
ben bu turlerle sadece sosyal medyada karsilasiyorum nedense. reelde hic ped aldim veya aldirdim diye yargilayan olmuyo cok komiksiniz bunlari ciddiye alanlar olarak
Siz böyle kazmalari hala ciddiye mi alıyorsunuz? O pedi cinsel bir obje olarak degerlendiren kişilik bozukluğu olan bir sapiktan öte değildir bu inanın. 16 yaşında kız ped almış,, hemde gözüne soka soka.. demiyor aklımdan neler geçti o an diye,,
Bence bu tip provokatör insanlar sosyal medya da kol geziyor. Devletin daha sıkı bir denetleme kurumu olması gerek. İnsanlar, internetin gerçek hayatla bir bağlantısı olmadığını, kuralların olmadığı bir yer sanıp her istediklerini yapıyorlar. Gerçek hayatta bir insanla konuşmaktan çekinen insanlar, yapmadıkları taciz yok internette mesela. Denetim şart.
hayvan olu hayvan ızmırde kasada kız yanında annesı ve teyzesı varken kotex te ındırım vardı bıttı mı dıye sordu erkek kasııyere oda ındırım devam edıyor ama stok kalmadı dedı bunu benım anlatmam bıle abes ama hayatın normal akısı gıbı bırse bu onu demek ıstedım
Kafa yapısı dinozorlar devrinden kalma. Ben şunu merak ediyorum. Bunu diyen kişi prezervatif almayıp çorap mi balon mu kullanıyor. Yıl olmuş kaç peçete diyor. Sağlıktan , hijyenden anlamayan bir mahlukat
Bunlar mal olduğu için pekte takılmayın , ama şu da var kızlar ped aldım story atayım kafasında bak reglim reglim diye bağırmakta saçma geliyor abartıyorlar.
Bu da bazı kesimler tarafından kadınlara karşı oluşturulmuş önyargıdan geliyor... erkektir yapar kadın ne yaparsa göze batar diye devam eden ve sonu hüsranla biten önyargılar...
beyni yok fikri var.. takılmayın böyle zavallılara.. aslında haklı biliyor musun peçete al tıka demesinde.. çünkü diyare olduğunda kendisi aynı metodu uyguladığı için normal sanıyor..
Bokunu çıkardınız dediğiniz şey. Markette siyah poşet bulundurup sanki çok abes bir şey alıyormuş gbi davranmak. Ped fiyatlarını zirveye çıkarmak. Bunlar abes değil ama bizim bu meseleyi büyütmemiz abes… yazık zihniyetine. Senin gibiler saygı duymasın zaten..
Her şey pahalandı ama bir kesim sadece ped fiyatının düşmesini istiyor. Hayır dediğim sosyal medyada yaptıkları şaklabanlıklar ve durduk yere ben reglim diye anıran kızlar :dddd