Özel Günler & Hijyen Hijyene dikkat edilirse regl döneminde koku problemi yaşanır mı? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hijyene dikkat edilirse regl döneminde koku problemi yaşanır mı? Hijyene dikkat edilirse regl döneminde koku problemi yaşanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 753 cevap paylaştı. Tabii ki yaşanır ama çok ağır olmaz koku olmaması imkansız çünkü 1 1 Yorumla Elfprincess +1 yıl Katılıyorum canım. Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yasanmaz ama illa hijyene dikkat edildigi halde yasaniyorsa , saglik problemi olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3 saatte ped degismez gunluk dus alinmazsa kolar tabi. ulkenin yarisi pis ve kezban oldugundan kokmalari normal 0 0 Yorumla
umutttt Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Tüketilen yiyecek ve içeceklere de bağlı diye biliyorum.. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tabii ki yaşanır ama çok ağır olmaz koku olmaması imkansız çünkü
Katılıyorum canım.
Yasanmaz ama illa hijyene dikkat edildigi halde yasaniyorsa , saglik problemi olabilir
3 saatte ped degismez gunluk dus alinmazsa kolar tabi. ulkenin yarisi pis ve kezban oldugundan kokmalari normal
Yaşanmaz kesinlikle
yaşanır.
Sence dikkat ediliese yaşanır mı
Yaşanır gibi
Kadından kadına değişir
Kadından kadına değişir
Yaşanmaz
Ne gibi bir koku
Yasanir ama az
Yinede yaşanır
Erkekler Ne Diyor
Tüketilen yiyecek ve içeceklere de bağlı diye biliyorum..
Yaşanır sanırım