Neden birilerinin duygularıyla oynuyorum. Ümitler veriyorum hahaha Etik olmadığı için söyleyemeyeceğim hatalar yaptım. Kadınlarda bir bug var. Regl olmadan hemen önce hata yapmaya başlıyorlar. Kodumuzu değiştirin artık güncelleme istiyorum!
Regl olmadan hemen önce yaptığımız hatalara ne zaman güncelleme gelir?
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
2
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senden kaynaklı bende böyle bir şey yok. Yaptığın hataladı kabullanememekten de olabilir. Regli öncesi her hatanı "regliden dolayı, benden değil" diyerek kendini avutıyorda olabilirsin. Neden-sonuçtan çok, sonuca bir neden (bahane) arama çabası gördüm sende.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu regl olmadan önceki hata değil, böyle bir şey de yok. Senden kaynaklı şekerim
Ya tamam da eğlence dediğin şey ne onu anlamadım. Sanal seks yapıyosun eğlence dediğin ne mesela? Onu soruyorum sana, hani dersin daha farklı fantezileri var anlarım da eğlence ne alaka yani 😀😀
saymaya başlarsam. bir kere türk erkekleri kadınlara hakaret ediyor. ağzımı açtırma. üstelik türk erkeği ile bir kere birlikte olduğunda sürekli daha fazlasını istiyor. benim birlikte olduğum kişiler genellikle aramaz ve yapışmaz. öncelikle güvenmiyorum. sonra türk erkeği ile birlikte olduğumda "fotoğrafların sitelerde olacak" şeklinde tehditler alabilirsin. bunu başka hiç bir yerdeki erkekten duymadım ama beni türk erkekleri bir çok kez kızdırmayı başardı. sonra eğlenceye gelirsek. açık fikirli değiller benciller. mesela ben bu kişi ile tüm fikirlerimi deneyebilirim ama onlar daha geleneksel ya da p*rno gördüklerini istiyorlar ama benim bahsettiğim bir sürü eğlenme yolu var. erkekler arkalarının yalanmasından hoşlanıyor ya da girilmesinden ama bunlara kapalılar ve 2 yıl önce bir kaç gün takıldığım bir türk erkeği yüzünden numaramı ve otelimi değiştim :D çünkü tehditvari ve yapışkandı. yani bana anlatamadığım bir sürü deneyimlerim sonrasında türk ve alman erkeklerini çok fazla kabul etmiyorum bu yüzden genellikle konuşmalarım ingilizce ve takıldığım adamlar başka başka yerden. bu kişiler çok iyi demiyorum bir günde 10 tane sapığı reddetmişimdir. Ve cidden çok tiksinç insanlar var. kaliteli insan da bulmak kolay değil. buldukça görüyorsunuz. türk erkekleri tamamen kötü demiyorum ben eğlencelisine denk gelmedim ama alman erkekleri kötü bu konularda neyse onları saymayacağım.
Kızlar Ne Diyor
Senden kaynaklı bende böyle bir şey yok. Yaptığın hataladı kabullanememekten de olabilir. Regli öncesi her hatanı "regliden dolayı, benden değil" diyerek kendini avutıyorda olabilirsin.
Neden-sonuçtan çok, sonuca bir neden (bahane) arama çabası gördüm sende.
Bu regl olmadan önceki hata değil, böyle bir şey de yok. Senden kaynaklı şekerim
Erkekler Ne Diyor
sonra seni tanıyan birileri çıkıp malum peynirin ismini seninki ile değiştirse kavga çıkartırsın
Ne dediğini anlamadım
Sende hep yabancılarla mı sanal yapıyosun 😂😂
😅 ne yapayım türkiyede eğlenceden anlayan yok
Eğlence derken bu konuşma da muhabbet ne mesela tam olarak? Ne üzerine yani:D
Baya seksi konuşmalarım var.
türkiyeyi eğlenceli bulmuyorum
Ya tamam da eğlence dediğin şey ne onu anlamadım. Sanal seks yapıyosun eğlence dediğin ne mesela? Onu soruyorum sana, hani dersin daha farklı fantezileri var anlarım da eğlence ne alaka yani 😀😀
saymaya başlarsam. bir kere türk erkekleri kadınlara hakaret ediyor. ağzımı açtırma. üstelik türk erkeği ile bir kere birlikte olduğunda sürekli daha fazlasını istiyor. benim birlikte olduğum kişiler genellikle aramaz ve yapışmaz. öncelikle güvenmiyorum. sonra türk erkeği ile birlikte olduğumda "fotoğrafların sitelerde olacak" şeklinde tehditler alabilirsin. bunu başka hiç bir yerdeki erkekten duymadım ama beni türk erkekleri bir çok kez kızdırmayı başardı. sonra eğlenceye gelirsek. açık fikirli değiller benciller. mesela ben bu kişi ile tüm fikirlerimi deneyebilirim ama onlar daha geleneksel ya da p*rno gördüklerini istiyorlar ama benim bahsettiğim bir sürü eğlenme yolu var. erkekler arkalarının yalanmasından hoşlanıyor ya da girilmesinden ama bunlara kapalılar ve 2 yıl önce bir kaç gün takıldığım bir türk erkeği yüzünden numaramı ve otelimi değiştim :D çünkü tehditvari ve yapışkandı. yani bana anlatamadığım bir sürü deneyimlerim sonrasında türk ve alman erkeklerini çok fazla kabul etmiyorum bu yüzden genellikle konuşmalarım ingilizce ve takıldığım adamlar başka başka yerden. bu kişiler çok iyi demiyorum bir günde 10 tane sapığı reddetmişimdir. Ve cidden çok tiksinç insanlar var. kaliteli insan da bulmak kolay değil. buldukça görüyorsunuz. türk erkekleri tamamen kötü demiyorum ben eğlencelisine denk gelmedim ama alman erkekleri kötü bu konularda neyse onları saymayacağım.
bir kere ben türkiyede değilim ikincisi de gelmeyi de bıraktım 3 yıldır covid var
Sanırım cvp vermeyeceksin, sadece bi kaç konuda fikrini almak istemiştim ya okdr
bu hangi uyg knk
Sms sadece