Annem ile güzellik merkezine gidiyoruz annem sürekli giden bir kadın ve lazer seansına başladı. Bazı karışımlar sürüyorşar ağdadan önce ve sonra resmen rengi açılıyor smcmdm öyle diyim
Aslinda saglik açısından cildin nefes almasını sağlaması açısından jilet ama jilettede tek sorun erken cikmasi tüylerin. Ben lazerliyim bazi bolgelerim o yüzden çok rahatim
Kızlar Ne Diyor
Jilet asla kullanmam karartıyor ve daha çok sert köklü çıkartıyor. Ağda ya da lazer daha iyi
Benim bildigim karartan ağda:)
Mahalle kuoförlerine gitmeyin yeterli, kararmıyor
Mahalle kuaförlerine gitmiyorum ağda evde yapılabilecek bir uygulama en pahalı ağdalar bile karartıyor kendi deneyimim.
Annem ile güzellik merkezine gidiyoruz annem sürekli giden bir kadın ve lazer seansına başladı. Bazı karışımlar sürüyorşar ağdadan önce ve sonra resmen rengi açılıyor smcmdm öyle diyim
Ağda kesinlikle çünkü jilet kılların daha sert ve daha çabuk çıkmasına neden olur. Ağda ise sertleşmeyi önler, uzamasını geciktirir.
Aslinda saglik açısından cildin nefes almasını sağlaması açısından jilet ama jilettede tek sorun erken cikmasi tüylerin. Ben lazerliyim bazi bolgelerim o yüzden çok rahatim
Direkt lazer iyidir ya, diğerleri çöp maalesef. Bugün gittim hatta, dünyanın en iyi icadı
Hepsini denemiş biri olarak söylüyorum lazer iyidir
Ben lazer epilasyon yaptırıyorum, yeni başladım daha ilk seans
Ne jileti yaa jilet mi kaldı
Ağda yapmak
Ağda bence
bence lazer en guzelı
Ağda
Erkekler Ne Diyor
Jilet ile olmuyor ki arkadaş, kanamadan duramıyor insan
Hijyeni bilmem jilet olmaz. Oral yaparken dili yırtıyor kıllar...
Bayan jilet olmaz jilet kılları kalınlaştırır sexs esnasında rahatsız eder bayan için uygun olan ağda ya da lazer
En iyisi lazer off kaymak gibi çıkıyor ya
Kimi için jilet kimi için ağda
Erkekler ağda yapabilir. mi
Kendi bölgelerine peki orasına
tüy dökücü kullanıyorumm cokta memnunum
Abla direk çakmak tertemiz
Epilasyon diye bişey var haberin olsun
lazer en garantisi
Lazer en iyisi
Ağda kesin yapma.
tercihim jilet
Ağda olabilir