Buna hakları yok. Kadınları ayrıştırmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Kadınlar utansın, temel ihtiyaçlarını alırken bile çekinsin istiyorlar.
Bu tarz zorbalıklar bizleri geri çekilmek yerine daha da cesaretlendirmeli. Ped alırken hiç bir zaman çekinmedim, çekinmeyeceğim de.
satmasın kardeşim o zaman. o utandığı regl sayesinde çocuk doğuya insanlığın devamı geliyor. böyle birşeyle karşılaşsam alırım elime 10 paket ped geçerim kasaya poşet istemiyorum insan annesininkullandığı bez parçasından utanır der elimde sallaya sallaya çıkarım. nasıl bir zihniyet bir bez parçasından utanır anlayamıyorum. kürekle ağızlarına vurasım geliyor. çok dertse bakma görme satma. senin sapık zihniyetine ayak uydurmak zorunda mıyız. çok sinirlendim şimdi :/
Bağırırım. Bunu yapamazlar. Bu her kadına olan bir şey. Mesela hepimiz yemek yemek zorundayız ve yemek alırken normal poşetlerde alıyoruz. Hepimiz tuvalete gidiyoruz ve tuvalet kağıtlarını normal poşetlerde alıyoruz. Pedi neden siyah poşette alalım ki
Ben de almamayı tercih ederim, regl olmak da ped alışverişi yapmak da utanılacak bir şey değildir. Gazete kağıdına sarma, siyah poşete koyma gibi sürekli gizleme çabalarını gerçekten saçma buluyorum.
Raflara apaçık koyduğunuz ürünleri neden siyah poşete koymamı istiyorsunuz sorusunu yöneltirdim. Kendiniz yapmadığınız bir şeyi benden yapmamı beklemeyin diyip poşet almadan elimde taşırım.
Regl bu kadar utanç kaynağı bir unsur gibi gösterilmemeli normal bir durum. Siyah poşete koymak gibi bir saçmalık yapmam ne diye utanacağım? Regl doğal bir döngüdür.💮
poşetsiz paket paket alır giderdim kağıdıda oradan sökerdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnadına alırım elimde gezdiririm yani tek alacağım Ped bile olsa markette dolanirim uyarırlarsa "alın o siyah poşeti kafanıza geçirin asıl utanması gereken sizsiniz kadınların sağlık sorununu ayıp birşeymış gibi karşıladığınız için" derim ve marketi şikayet ederim yani şikayet pek mantıklı gelmiyor çünkü yani sadece market çalışanları değil şikayet ettiğimiz kurumlarda (bazıları, geneli) Pedi ayıp birşeymış gibi karşılıyor karşılanmaması gerek bu kadınlara hakaret oluyor bence
Gerçekten siyah poşete koyanlar var mı? Ben direk insanların gözlerine sokarmışcasına alıp çatır-çutur diziyorum kasaya 👌🏻 ben neden rahatsız olayım olmak isteyenler zaten kendileri rahatsız olsunlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim için farketmez abartacak bir konu yok yani. Millet nelerle uğraşıyor. Tek derdimiz. bu olsun.
@İsimsiizbiriii evet normal birseyde ama acik acik bunu soyleyip yapmak? erkeklerin oldugu bir ortamda onlarla bu hakta konusmak? sence bunu saklamak daha dogru olmazmi?
Bu gayet normal bir şey yeter artık hepsini ta A:;M.;:K Bizim için nasıl traş malzemeleri kondom tarzı şeyler varsa kadınlar içinde pet çok doğal bir şey. O marketten alışveriş yapmadığım gibi sosyal medyada da paylaşırım.
Fizyolojik olarak gerçekleşen bir olayı bu kadar büyütmek çok saçma. Bazen diyorum böyle canımsın kaldı mı? Evet bu resimde gördüğümüz üzere hala varlar. Cahillikten kaynaklanıyor bu durum :) Topluma eğitim verilmeliiii