Gözükür merak etme. Ben de baktırdım. Yumurtalar tembel dedi. Yaşın kaç bilmiyorum ama çok büyuk problemler yoksa hap kullanma. Ben 10 gün kullandım çok kötü dizim ağrıdı bi daha kullanmadım. O dönem yaşım 20 idi. Şimdi 27 yaşındayım. Döngüm 1 senedir tam zamanlı. Zamanla vucut alişiyor. Şayet evli isen ve bebek istiyorsaniz tabi doktordan destek alin.
Ya bjr de hap iciyodm Diane adet düzenleyici aynı zamanda, bu hap korunma hapı hani bu durumda cinsellik ihtimalim zaten yok bunlar varken üstelik bence 0 ihtimal gebe gibi durum
Kızlar Ne Diyor
Miyom var mi diye bakar
Umarım ya. Ultrason da gözükür du doktorun odasındaki demi birsy olsaydım
Gözükür merak etme. Ben de baktırdım. Yumurtalar tembel dedi. Yaşın kaç bilmiyorum ama çok büyuk problemler yoksa hap kullanma. Ben 10 gün kullandım çok kötü dizim ağrıdı bi daha kullanmadım. O dönem yaşım 20 idi. Şimdi 27 yaşındayım. Döngüm 1 senedir tam zamanlı. Zamanla vucut alişiyor. Şayet evli isen ve bebek istiyorsaniz tabi doktordan destek alin.
22 yasndaym Diane verdi
Ya gebelik olsaydı doktorun odasındaki alette bence gözükür du
Ekstra ultrason isteme sini anlamafm. idrar sıkışık gel dedi
Muayenede sorarsin doktora
bir şey demedi yanu
evette baska cozum yollarıda var ama
Erkekler Ne Diyor
Overlere uteruse ayrıntılı bakacaklardır radyolog daha bilgili o yüzdendir
Çok sağol 🙏🙏
Yanı şaşırdım ikinci kez ultrason deyince. bi gebelik durumi olsa doktorun odasındaki ultrason da çıkardı dimi
Geçmiş olsun 🌹🌷🥀🌼
Öyle şüpheli ilişki durumu var mı
Cinsellik yasamadim ama kıyafet varken üstümüzde hissetim Sadece orasini. ama ne boşalma ne soyunma olmadı
Bu çok zor ihtimal zaten hormonel değişiklikleri hissedersin adet olma belirtin var mı
Ya bir kaç gün öncesinde vardı şimdi yok. Öncesinde de belirti hep olmuyordu
Ki adetim çok düzensiz
Sızın meslegnz ne
Ameliyathane teknisyeniyim
Yok yani o kadar ağır valiz kaldırdım ev işi yaptım ksjs
Doktor baktı ultrason da dedjm gibi
Kist varsa miyom varsa stres varsa etken bunlar hep
Doktor kis demedi ama bunu devlet hastaneleri çok demiyor özel daha ayrı ilgileniyor. Ama dedi yumurtalıkların Yavaş calisiyo
Tembellik var
Evet. Bu hamile kalmayi zorlaştiri dimi aslında
Ailede var mı benzer şikayetler
Ablamda da kis bar
Tabiki gebelik oluşumunu olumsuz etkiler
Ya bjr de hap iciyodm Diane adet düzenleyici aynı zamanda, bu hap korunma hapı hani bu durumda cinsellik ihtimalim zaten yok bunlar varken üstelik bence 0 ihtimal gebe gibi durum
Gebelik yok gibi bütün olay ovülasyon yavaş ve geç
Ya anlatıyorum, hani cinsellik yasamadim kıyafet üstünden hissetme ile kalinsaydi TC yarısi gebe idi ki bosalma olmadı
Canımın acıması kan gibi birsye de olmadı
En basitinden iç çamaşırı var çıtçıtlı atlet vardı
Gebelik yok zaten yumurtlamada sıkıntı var
Çok sağolun rahatlattinz
Rica ederim ne yaptımki
Bazıları cins cins bilmeden gebe yazmışlardı sinir olmuştum da sağolun 🙏
Gebeliğin oluşması olması için sağlıklı yumurtlama vajinaya sperm girmesi gerekir
Yani
🙏🌹🌷🥀🌼
Bisry yasadinmi