Kullandığım ped markasını değiştirmek istiyorum çok rahatsız etmeye başladı. Hassas cildi olanlar için hangisini önerirsiniz?

Kullandığım ped markasını değiştirmek istiyorum çok rahatsız etmeye başladı. Hassas cildi olanlar için hangisini önerirsiniz?
Ben Orkid markasını kullanıyorum ve çok memnunum kullandığım diğer markalardan daha iyi hem kullanışlı rahat kokulu ve kokusuz parfümsüz parfümlü çeşitleri var geçirmiyor sızdırmıyor daha hareket etmenizi sağlıyor hassasiyet karşı çok çok iyi koku da yapmıyor birden fazla Orkid çeşiti var ama hepside aynı hepsinden denedim ve memnunum kaldım halada memnuniyetle severek kullarak biraz pahalı ama aldığı parayıda hak ediyor
Orkid platinum en kalitelisi mis gibi kokar ne tahriş yapar ne bişey incecik ve kolay kolay sızıntı yapmaz :) ama son pedlere gelen zamlarla ebesinin şeyi olmuş fiyatın:/
en adisi de scarlet denen BİM pedi naylon poşet resmen
Orkid ten kaliteden şaşma
Sen deneyimlisin sanırım
Orkid plastiktir, vücuduna yapabileceğin en kötü muameledir. Beije. com'dan almanı tavsiye ederim. Kendine göre aylık paket hazırlatabiliyorsun üstelik fiyatı uygun. Güvenmiyorum dersen sleepy'nin pedleri var watsons'ta ya da Gratis'te satılıyor. Kötünün iyisi dersen de Kotex öneririm
Ayy tabiki kotex ben kotex kullanıyorum ayol
hem çevre için hem hijyen için menstural kap kullanmanı tavsiye ederim.
@Yaşam90 o zar tahmin ettiğiniz kadar önde değil. hiç ilişkiye girmemişler için özel boyu var zaten
Molped pure & soft cok seviyorum. Orkid genelde sert ve çok gıcırdıyor yürürken başkası ses geliyo anlaşıyor yani Orkid olduğu 😂ben günlük için de adet dönemi için de molpedin pure & soft serisini öneririm
benim gibi cok kanaması olanlar için ''Watsons cottony soft hijyenik ped''öneririm gayet güzel mağazada ve internette var ya da kotex-orkid in regl gece külotları var onlarda çok iyi
Neden çok
Bence toplum baskısını hiç umursama bile sonuçta bu meslekte hayatın boyunca sen çalışacaksın istediğin ve sevdiğin işi yap. Kimseyi takma hayat senin hayatın.
Ben Türkiye’de iken hep Orkid kullandım.
beije pedler cok iyi
favorim sleepy ama kotex de harika rahat
hiç biri, regl kabı ya da tampon en iyisi
Orkid oldukça rahat.
Molpex
molped pure and soft
Molped bi nevi iyi
Kesinlikle kotex active
Açık ara kotextir diğerleri plastik gibi
Kotex bence
kotex ve Orkid
Kotex kesinlikle
Sleepy
En ucuzu ve kötüsü o şekerim
Orkid
Bende Orkid veya kotex ten şaşmam kendim için değil de pasif olduğum LEXZ KIZ ARKADAŞLAR İÇİN TAŞIRIM
En iyisi kotex bence
Hiçbiri
kotex
Kotex
Bence korkit marka en iyisi inanılmaz bir emiciliği var yani böyle sevgilin emmez o derecede emici 😆
Hijyenik sağlıklı rahat edin markası ismi önemli değil sızdırmazlık
Bilmem denemedim hiç
Kullanmadığım için bilmiyorum sjsjdjsj
Kullanmıyom ama genelde Orkid derler
Binden alıyorum ben
Depeche Mode-I feel you
Yanlış başlığa yazmışım ya
Sleepy
Aaa Orkid bu bende taşırım çünkü
En iyisi orkit
Orkid değil mi :D
Kolay gelsin kızlar