Özel Günler & Hijyen Adet söktürücünün hormonlara etkisi var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor kafayı yemiş gibi hissediyorum. Güncellemeler+1 yıl Nişanlım bitik durumda. Adet söktürücünün hormonlara etkisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl o ilaçlarıı kullanırken en büyük yardımcım mastürbasyondu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kız kafayı yedim bildiğin aklım fikrim o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yap gitsin valla güzel oluyor. hele oyuncağın (tercihen uyarıcı) varsa veya titreşen bir şeyin varsa... muhteşem bir şey Yorumla
Fimwë Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben bir şey kullanmadan öyleyim. Ayaklı testesteron gibi dolaşıyorum. 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl nişanlın da bitik. sen hala alev alev yanıyorsun. nişanlın dışında kimse ile de olmazsın. o zaman gir suyun altın 0 16 Yorumla Soran +1 yıl ben öyle rahatlayamıyorum. Yorumla armada +1 yıl nişanlına enerji takviyesi :D Yorumla Soran +1 yıl uyanmıyo ki Yorumla armada +1 yıl hahaha. sen ona bi cinsel azdırıcı filan yedir Yorumla Soran +1 yıl bakıcaz çaresine Yorumla armada +1 yıl düz duvara tırmanan sen. :D Yorumla Soran +1 yıl yok densizin birinin yorumuna sıkıldı canım libido sıfırlandı Yorumla armada +1 yıl iyi mi oldu kötü mü Yorumla Soran +1 yıl insanlar neden böyle ya? Yorumla armada +1 yıl ne dedi Yorumla Soran +1 yıl sü rtük Yorumla armada +1 yıl sen ne dedin Yorumla Soran +1 yıl git bak burada zaten. Yorumla armada +1 yıl ergen ergen laflar Yorumla Soran +1 yıl ay amaan Yorumla armada +1 yıl boş ver Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hmm s ikeyim seni o zaman delice iyi bi kökliyim sana 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ya derdimin bu olmadığını biliyorsun elalemin nişanlısına ne sulanıyosun halsiyetsiz it Yorumla Cevap sahibi +1 yıl keslan s ürtük zorunamı gitti zaten kendini s iktirirsin sen :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaa s ürtüksn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaa s ikim kobra gibi merak etme s ikeyim de bağımlısı olursun anneni s iktim sen oldun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haha kaltak s ikimi gel göstereyim de aklın gitsin annen çok beğendi altımda inledi sor istiyorsan sana da iyice kökleyecem Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Ne söktürücü? Neyi ve nereyi söktürüyorsun? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl adet Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Hmm. Başka yerleri de söktürmek ve diktirmek mi istiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl ihtiyacım yok Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Belli belli. İhtiyacın yok Yorumla Soran +1 yıl nişanlıyım Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Adet söktürücü öyle bir etki yapmaz ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bende etkili oldu ya da psikolojik bilemiyorum. orgazmlarım daha iyi geçiyor. Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl mastürbasyon yap ya da sevgilini cagir 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İdrar söktürücü mü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl regl olmayı sağlıyor. Yorumla MartıKaş +1 yıl Anladım. Hormonları etkiliyor galiba Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
kaanov Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl söktürücü nedir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl regl olmayı sağlayan bi ilaç östrojen ve progesteron var içinde. Yorumla kaanov +1 yıl düzensizmi oluyordun Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla kaanov +1 yıl nişanlın yorucu bir işte mi çalışıyor, sen mi yoruyorsun :) Yorumla Soran +1 yıl ben yordum işi pek yorucu değil. Yorumla kaanov +1 yıl o zaman onu hareketlendirecek şekilde davranacaksın.. Yorumla Soran +1 yıl uyudu ben bittim diyip azıcık uyansın baskına gidicem. Yorumla kaanov +1 yıl sen cıvıl cıvıla benziyorsun. nişanlın çok şanslı :) Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Seviş. 0 16 Yorumla Soran +1 yıl nişanlımın mecali kalmadı. Yorumla 97Kerim97 +1 yıl DİLDO kullan Yorumla Soran +1 yıl sevmiyorum. Yorumla 97Kerim97 +1 yıl O ZAMAN kaldır nişanlını tekrar yap yapamıyorsan evlenince nasıl olacak de mecbur yapacak Yorumla Soran +1 yıl hali kalmadı fosur fosur uyuyor. azıcık toparlansın bekliyorum. Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Bu saatte uyku mu olur :d Yorumla Soran +1 yıl yorulmuş. Yorumla 97Kerim97 +1 yıl NE KADAR seviştiniz ki Yorumla Soran +1 yıl 11 den beri duruyoruz yemek yiyoruz tekrar. Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Güzel gene becerisi kötü değilmiş ama uyuması yanlıs Yorumla Soran +1 yıl çok yorgun yattığı yerde uyumuş. Yorumla 97Kerim97 +1 yıl KALDIR Yorumla Soran +1 yıl azıcık dinlensin de. bir iki kalk dedim kalkmadı. Yorumla 97Kerim97 +1 yıl GİT SEN ONU KALDIRACAK SEYLER yap Yorumla Soran +1 yıl gözünü açmıyor bile ama Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Actır işte git s. ksoya Yorumla
Green009 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Söktürücü ne kanka 0 9 Yorumla Soran +1 yıl hormon ilacı. Yorumla Green009 +1 yıl Sevgilin yok mu Yorumla Green009 +1 yıl Nişanlıymışsın 3. Bulcan o zaman Yorumla Soran +1 yıl uyuyor. Yorumla Green009 +1 yıl Nerde yaşıyosun Yorumla Soran +1 yıl bana kalsın. nişanlımdan başkasını da istemem. Yorumla Green009 +1 yıl Uyandır zıpla kanka o zaman Yorumla Soran +1 yıl az dinlensin de sonra baskına gidicem. Yorumla Green009 +1 yıl Hahahahha yazık çocuğa yaa 😅😅 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
o ilaçlarıı kullanırken en büyük yardımcım mastürbasyondu
kız kafayı yedim bildiğin aklım fikrim o
yap gitsin valla güzel oluyor. hele oyuncağın (tercihen uyarıcı) varsa veya titreşen bir şeyin varsa... muhteşem bir şey
Erkekler Ne Diyor
Ben bir şey kullanmadan öyleyim. Ayaklı testesteron gibi dolaşıyorum.
nişanlın da bitik. sen hala alev alev yanıyorsun. nişanlın dışında kimse ile de olmazsın. o zaman gir suyun altın
ben öyle rahatlayamıyorum.
nişanlına enerji takviyesi :D
uyanmıyo ki
hahaha.
sen ona bi cinsel azdırıcı filan yedir
bakıcaz çaresine
düz duvara tırmanan sen. :D
yok densizin birinin yorumuna sıkıldı canım libido sıfırlandı
iyi mi oldu kötü mü
insanlar neden böyle ya?
ne dedi
sü rtük
sen ne dedin
git bak burada zaten.
ergen ergen laflar
ay amaan
boş ver
hmm s ikeyim seni o zaman delice iyi bi kökliyim sana
ya derdimin bu olmadığını biliyorsun elalemin nişanlısına ne sulanıyosun halsiyetsiz it
keslan s ürtük zorunamı gitti zaten kendini s iktirirsin sen :D
hahaa s ürtüksn
hahaa s ikim kobra gibi merak etme s ikeyim de bağımlısı olursun anneni s iktim sen oldun ya
haha kaltak s ikimi gel göstereyim de aklın gitsin annen çok beğendi altımda inledi sor istiyorsan sana da iyice kökleyecem
Ne söktürücü? Neyi ve nereyi söktürüyorsun?
adet
Hmm. Başka yerleri de söktürmek ve diktirmek mi istiyorsun?
ihtiyacım yok
Belli belli. İhtiyacın yok
nişanlıyım
Adet söktürücü öyle bir etki yapmaz ama
bende etkili oldu ya da psikolojik bilemiyorum. orgazmlarım daha iyi geçiyor.
:D :D :D çok güldüm..
mastürbasyon yap ya da sevgilini cagir
Adamı iliklerine kadar kurutcan😁
İdrar söktürücü mü
regl olmayı sağlıyor.
Anladım. Hormonları etkiliyor galiba
evet
söktürücü nedir
regl olmayı sağlayan bi ilaç östrojen ve progesteron var içinde.
düzensizmi oluyordun
evet
nişanlın yorucu bir işte mi çalışıyor, sen mi yoruyorsun :)
ben yordum işi pek yorucu değil.
o zaman onu hareketlendirecek şekilde davranacaksın..
uyudu ben bittim diyip azıcık uyansın baskına gidicem.
sen cıvıl cıvıla benziyorsun. nişanlın çok şanslı :)
Seviş.
nişanlımın mecali kalmadı.
DİLDO kullan
sevmiyorum.
O ZAMAN kaldır nişanlını tekrar yap yapamıyorsan evlenince nasıl olacak de mecbur yapacak
hali kalmadı fosur fosur uyuyor. azıcık toparlansın bekliyorum.
Bu saatte uyku mu olur :d
yorulmuş.
NE KADAR seviştiniz ki
11 den beri duruyoruz yemek yiyoruz tekrar.
Güzel gene becerisi kötü değilmiş ama uyuması yanlıs
çok yorgun yattığı yerde uyumuş.
KALDIR
azıcık dinlensin de. bir iki kalk dedim kalkmadı.
GİT SEN ONU KALDIRACAK SEYLER yap
gözünü açmıyor bile ama
Actır işte git s. ksoya
Swx yap
Bakireisen mastürbasyon yoksa fbady
Söktürücü ne kanka
hormon ilacı.
Sevgilin yok mu
Nişanlıymışsın 3. Bulcan o zaman
uyuyor.
Nerde yaşıyosun
bana kalsın. nişanlımdan başkasını da istemem.
Uyandır zıpla kanka o zaman
az dinlensin de sonra baskına gidicem.
Hahahahha yazık çocuğa yaa 😅😅
Çay iç çay.