Özel Günler & Hijyen Özel bölgem neden acıyor? Tubishhh Takip Et Xper 4 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor cok acidi kendim bile dokunamiyorum oraya hafiften bile olsa cok aciyor Güncellemeler+1 yıl Islaklik var ama giris aciyor Özel bölgem neden acıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Anlattıklarına bakılınca durum pek normal değil önce bir jinekoloğa görün fiziksel olarak bir sebebi olmadığından kesin emin ol. Fiziksel bir sebebi yoksa ozaman bir psikoterapist ile görüşebilrisin... 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl dilini değdirsin hem hoşuna gider hemde canın fena ister 0 13 Yorumla Tubishhh +1 yıl Oyle de yapti ama penis veya parmagi deydinde aciyor daha fazla ileri gidemior Yorumla Tubishhh +1 yıl Istekliyim ve iliskiye de girlek istiyorum ama devami olmuyor iste asiri da sulaniyorum Yorumla GaraGuru +1 yıl aslında bu tamamen vajinan ıslandıkca canın ceker genelde yalayınca daha cok istersin kasılır kabarır gevşer ve girmesi kolay olur Yorumla GaraGuru +1 yıl pozisyon dogrumu? aşırı ıslanıp hani içine sokacagı zaman cekmen biraz konsantrasyonla alakalı Yorumla Tubishhh +1 yıl Ama parmini hafif deydirince o kadar aciyor ki direk cekiorum veya penis basi deymesiyle cekmem bir oluyor Yorumla GaraGuru +1 yıl işte psikolojik aslında o kadar istediginde hissetmen bile cunku o an soksun istersin Yorumla Tubishhh +1 yıl Bir kiac posisionla da denedik acaba kizlik zarimda bir problem mi var Yorumla GaraGuru +1 yıl kızlık zarında degilde sende psikoljik olarak hazırlanamıyorsun o sevişmeyi ne kadar uzun tutabiliyorsan tut Yorumla Tubishhh +1 yıl O an soksun istiyorum ama deydigi anda cok aciyor Yorumla Tubishhh +1 yıl On sevisme 30 dakika kadar suruyor hata o kadar islaniyorum ki her yer vicik vicik Yorumla GaraGuru +1 yıl işte o an aslında skini sokabilr o kadar ıslanınca ya da o an yalamaya calıssın daha da gevşer acılır acılması lazım vajinanın sokması icin Yorumla Tubishhh +1 yıl Peki dokundu andaki aci normal mi Yorumla GaraGuru +1 yıl evet o normal o an acıya degil aldıgın zevke odaklan.. aman ya bizimde canımızı cektirme dur:) Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl oraya değince acımaması lazım sonuçta incecik bir zar o 0 0 Yorumla
kızlarsruyorcoin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl o kuru kuru olduğu çindir 0 8 Yorumla Tubishhh +1 yıl Kuru kuru degil gercekten cok islaniyorum her yer vicik vicik oluyor kızlarsruyorcoin +1 yıl Daha ince şeylerle başla yavaş yavaş kalına doğru git Tubishhh +1 yıl Dokundugunda cok feci aciyor kızlarsruyorcoin +1 yıl Hiç ilişki ysşamadıysan acı olabilir dişini sık zorla biraz olmazsa bi görün doktora Tubishhh +1 yıl Bir dokunmayla acir mi kızlarsruyorcoin +1 yıl Orada kızarıklık veya yara var mı olmazsa kuzenime sorayım bi Tubishhh +1 yıl Kizarikli da yok yara da infection da yok parlagiyla oksarken bile oraya dokundugu anda aciyor kızlarsruyorcoin +1 yıl Bi sorayım dr kuzenime ona göre döneceğim
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Belkide ıslanmadığın içindir 0 12 Yorumla Tubishhh +1 yıl Cok islaniyorum Yorumla Tubishhh +1 yıl Islanma sorunum yok ama oraya parmagin ucu deydiginde aciyor yani parlak sokmak ve saire imkansiz Yorumla BağcılarlıLazMimar +1 yıl Tırnaklar batıyordur belkide. Birde sen kendini kasıyor olabilirsin Yorumla Tubishhh +1 yıl Oyle degil deligin oldugu yer parmagiyla dokununca aciyor hafiften dokununca Yorumla BağcılarlıLazMimar +1 yıl Elinizi kullanmadan yapınca Yorumla Tubishhh +1 yıl Bir keresinde penis basi ayni sekilde deydirdi yine ayni sekilde acidi hemen itim uzerimden Yorumla BağcılarlıLazMimar +1 yıl Kendini kasmanla alakalı okadar acıması normal değil korku aklın hep orada. Aklın karşındakinde olsun kendinde değil Yorumla Tubishhh +1 yıl Bir keresinde penisle surtuyordu zevk aliyordum aniden oraya deydi ayni aci oldu Yorumla BağcılarlıLazMimar +1 yıl Yaş 33 değil dimi. Karşındaki bunu iyi yapmalı bekelemeli sende sürekli itmemelisim Yorumla Tubishhh +1 yıl Mesela surtunme sirasinda zevk aliyorum aniden penis oraya gelince aciyor Yorumla BağcılarlıLazMimar +1 yıl Acı değil o senin refleksin bundan eminim Yorumla BağcılarlıLazMimar +1 yıl sevgiline söyle uzun bir çalışma gerek mümkünse birde hafif alkol al Yorumla
Scorcese Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl korkma geçer gider okadar abartılcak bir şey değil 0 5 Yorumla Tubishhh +1 yıl Nasil gecer kendim bile deydigimde aciyor Yorumla Scorcese +1 yıl şimdi bozduysa zarı yanma yapar ama okadar uzun sürmez seninki korkudan olabilir Yorumla Tubishhh +1 yıl Ama mesela sadece oksarken aniden oraya parmagini goturunce de aciyor Yorumla Scorcese +1 yıl bilmiyorum ama korkuyorsundur diye düşünüyorum %80 sebebi budur Yorumla Tubishhh +1 yıl Korkma da degil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Troll soru. 0 13 Yorumla Tubishhh +1 yıl Gercek neden yalan soyleyim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değince bozulur zaten Yorumla Tubishhh +1 yıl Kizlik zari deyince bozulacak birsey degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bozulur evet. Zaten gözle görülmez. Ne kadar sokuyorsun parmağını? Yorumla Tubishhh +1 yıl Sokma degil vajina da nasil anlatsam delik varya oraya dokununca iste aciyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada zar yok ama. Tahriş olmuştur. Mastürbasyon yapıyor musun sık sık? Yorumla Tubishhh +1 yıl Zar neresi deligin oldugu yer ne Yorumla Tubishhh +1 yıl Zar deligin etrafi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oraya değdirme o zaman, klitoris okşayarak yap mastürbasyon. Yorumla Tubishhh +1 yıl Ama neden aciyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç? Enfeksiyon kapmıştır Yorumla Tubishhh +1 yıl Enfection 6 ay mi suruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altı aydır doktora gitseydin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Erkekler Ne Diyor
Anlattıklarına bakılınca durum pek normal değil önce bir jinekoloğa görün fiziksel olarak bir sebebi olmadığından kesin emin ol. Fiziksel bir sebebi yoksa ozaman bir psikoterapist ile görüşebilrisin...
dilini değdirsin hem hoşuna gider hemde canın fena ister
Oyle de yapti ama penis veya parmagi deydinde aciyor daha fazla ileri gidemior
Istekliyim ve iliskiye de girlek istiyorum ama devami olmuyor iste asiri da sulaniyorum
aslında bu tamamen vajinan ıslandıkca canın ceker genelde yalayınca daha cok istersin kasılır kabarır gevşer ve girmesi kolay olur
pozisyon dogrumu? aşırı ıslanıp hani içine sokacagı zaman cekmen biraz konsantrasyonla alakalı
Ama parmini hafif deydirince o kadar aciyor ki direk cekiorum veya penis basi deymesiyle cekmem bir oluyor
işte psikolojik aslında o kadar istediginde hissetmen bile cunku o an soksun istersin
Bir kiac posisionla da denedik acaba kizlik zarimda bir problem mi var
kızlık zarında degilde sende psikoljik olarak hazırlanamıyorsun o sevişmeyi ne kadar uzun tutabiliyorsan tut
O an soksun istiyorum ama deydigi anda cok aciyor
On sevisme 30 dakika kadar suruyor hata o kadar islaniyorum ki her yer vicik vicik
işte o an aslında skini sokabilr o kadar ıslanınca ya da o an yalamaya calıssın daha da gevşer acılır acılması lazım vajinanın sokması icin
Peki dokundu andaki aci normal mi
evet o normal o an acıya degil aldıgın zevke odaklan.. aman ya bizimde canımızı cektirme dur:)
oraya değince acımaması lazım sonuçta incecik bir zar o
o kuru kuru olduğu çindir
Kuru kuru degil gercekten cok islaniyorum her yer vicik vicik oluyor
Daha ince şeylerle başla yavaş yavaş kalına doğru git
Dokundugunda cok feci aciyor
Hiç ilişki ysşamadıysan acı olabilir dişini sık zorla biraz olmazsa bi görün doktora
Bir dokunmayla acir mi
Orada kızarıklık veya yara var mı olmazsa kuzenime sorayım bi
Kizarikli da yok yara da infection da yok parlagiyla oksarken bile oraya dokundugu anda aciyor
Bi sorayım dr kuzenime ona göre döneceğim
Belkide ıslanmadığın içindir
Cok islaniyorum
Islanma sorunum yok ama oraya parmagin ucu deydiginde aciyor yani parlak sokmak ve saire imkansiz
Tırnaklar batıyordur belkide. Birde sen kendini kasıyor olabilirsin
Oyle degil deligin oldugu yer parmagiyla dokununca aciyor hafiften dokununca
Elinizi kullanmadan yapınca
Bir keresinde penis basi ayni sekilde deydirdi yine ayni sekilde acidi hemen itim uzerimden
Kendini kasmanla alakalı okadar acıması normal değil korku aklın hep orada. Aklın karşındakinde olsun kendinde değil
Bir keresinde penisle surtuyordu zevk aliyordum aniden oraya deydi ayni aci oldu
Yaş 33 değil dimi. Karşındaki bunu iyi yapmalı bekelemeli sende sürekli itmemelisim
Mesela surtunme sirasinda zevk aliyorum aniden penis oraya gelince aciyor
Acı değil o senin refleksin bundan eminim
sevgiline söyle uzun bir çalışma gerek mümkünse birde hafif alkol al
korkma geçer gider okadar abartılcak bir şey değil
Nasil gecer kendim bile deydigimde aciyor
şimdi bozduysa zarı yanma yapar ama okadar uzun sürmez seninki korkudan olabilir
Ama mesela sadece oksarken aniden oraya parmagini goturunce de aciyor
bilmiyorum ama korkuyorsundur diye düşünüyorum %80 sebebi budur
Korkma da degil
zedelenmiş olabilir
Troll soru.
Gercek neden yalan soyleyim ki
Değince bozulur zaten
Kizlik zari deyince bozulacak birsey degil
Bozulur evet. Zaten gözle görülmez. Ne kadar sokuyorsun parmağını?
Sokma degil vajina da nasil anlatsam delik varya oraya dokununca iste aciyor
orada zar yok ama. Tahriş olmuştur. Mastürbasyon yapıyor musun sık sık?
Zar neresi deligin oldugu yer ne
Zar deligin etrafi
Oraya değdirme o zaman, klitoris okşayarak yap mastürbasyon.
Ama neden aciyor
Yaşın kaç? Enfeksiyon kapmıştır
Enfection 6 ay mi suruyor
Altı aydır doktora gitseydin