Koku önlemek için koyulan parfüm maddeleri pedlerden çıkarılmalı.
Yani pedden beklentim doğal olması. Doğal ve yumuşak olmalı. Çok oynuyorlar ürünlerle doğal bırakın kullanalım Şu an piyasa da %100pamuklu ped bulabilen define bulmuş gibi oluyor.
Bazı ped markaları pamuklu yazıyor üzerlerine ama içeriğine baktığınızda pamuk kullanılmamıştır yazıyor. Yani ped dolandırıcılığı yapıyorlar resmen.
Pedlerden beklentimiz doğal olmaları. Zaten insanlar yıllar geçtikçe anlıyor ki doğal , katkısız maddeler bizler için esas hazinelerdir.
Pamuk kıtlığı yaşanıyor ve pamuklar da pahalıdan satılıyor. Bu yüzden markalar insan sağlığına zararlı ucuz plastikleri ped yapımında kullanıyorlar. Insan sağlığını düşünmek ne kadar zor oldu gerçekten.
Öncelikle sızdırmamalı, gece pedleri bile bazi durumlarda uyku halinde sızdırabiliyor. Kesinlikle yumuşak ve pamuk dokulu olmalı. Pek çok pamuk dokulu diye vaat edilen ped naylon gibi dokuya sahip. Sonrasında kokuyu hapsetme özelliği olmalı ama sentetik ve yapay kokularla bu saglanmamali. Bir de özel günlerin yoğun dönemlerine özel ağrı kesici özelliğe sahip ürün skalalari olabilmeli.
Kesinlikle enine geniş bir ped üretirdim. Çünkü sızdırma sorunu oluyor en büyük problem bu. Oturmuşlar boyuna uzatıyorlar. Saçmalık. Enini genişletin ilk önce. Ve tabi parfüm bilmem ne konulmasın. Kadın cinsel organı çok çok hassas bir organdır. Hasta olmaya çok müsaittir. Ama maalesef şu anda üretilen pedler kasten sağlıksız üretiliyor.
Yanma zaten beklenen bir şey. İlk kullanımlarda oluyor ve genital bölgede enfeksiyon olduğuna işaret. Düzenli kullanımda enfeksiyonu da öldürüyor. Size ürünün demosunu izlemeyi tavsiye ederim o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.
Gayet sağlıklı insanlardı. Sizin gibi diyenlere inandılar 4-5 adet dönemi kullandılar yanma gitmeyince bıraktılar. Hala sorunsuz yaşıyorlar. Benim merek ettiğim şey bu ürünü satarlarken %100 pamuklu diyorlar ama internette araştırdığımda %100 organik pamuk seltifikasını bulamadım. Bu da biraz kazıklandık gibi hissettirdi.
Ürünün paketinde belirtiliyor. Demolarda x pedi ile materyalleri karşılaştırılıyor zaten. Yine de herkesin kişisel tercihi ben memnunum ve bunu savunuyorum siz de kendi fikrinizi belirttiniz saygı duyuyorum. Ben kimseyi kandırma çabasında değilim sağlıkla kalın...
Sızdırmamasını istiyorsan niye bez kullanmıyorsun? illa regl ürününü adı ped vs mi olmak lazım kullanılması için. Hem sürekli değiştirmek zorunda da kalmazsın.