Ücretsiz sağlayabilen koca yürekli ülke “İskoçya”
Sizce ‘hijyenik pedler’ ücretsiz olmalı mı?
Ücretsiz sağlayabilen koca yürekli ülke “İskoçya”

Birçok ülkede pedler ücretsiz. Erkekler için prezerfatifler zorunlu bir ihtiyaç değilken yüzde 8 alınan vergi hijyen ürünlerinde yüzde 18 Artık zoruma gidiyor. En azından vergi kalksa diyorum ama o da olmaz. İmza kampanyalarına destek verirsek sonucunu göreceğiz. Yaklaşık bir yıl önce ben de imza verdim. öneririm.
Bence ücretsiz ya da belirli bi fiyatlandırma olmalı maskede olduğu gibi sağlık ürünleri bu kadar pahalı olmamalı herkes sigaranın ve alkolün fiyatlarını konuşuyor diş fırçası, diş macunu, hijyenik pedlerdeki fahiş fiyatları kimse konuşmuyor.
Ona bakarsan her şey zorunlu ihtiyaç yemekde başının üstünde bir çatıda giyiside ama hiçbiri bedava değil bu neden olsun
Regl üzerinden ne ajitasyon yaptınız ama ya. Kadın olmak istemiyorum bu memlekette artık. Zorunlu ihtiyaç? O zaman her şey bedava olsun çünkü daha öncelikli ihtiyaçlar da var.
Vergi muafiyeti olsa yine yeter.
İndirim bile yeter
Evet kesinlikle olmalı
Su da paralı
Bu tip sağlık ve hijyen ürünlerinde en azından tavan fiyat uygulaması şart. Ücretsiz olacağını sanmıyorum ama belli bir üst limit konabilir.
Kesinlikle ücretsiz olmalı ihtiyaç olması durumunda anında ulaşılabilmeli
Prezervatifler de ücretsiz olmalı daha pahalı pedden
Bu bir sektör iyi para dönüyor ücretsiz olur mu hiç
Sonuçta hijyenik hiçbir ürün ücretsiz değil die biliyorum fahiş alınmaması gerek tabiki
Bi ihtiyaç olduğu için daha ucuza bekliyordum
Her gün ped kullandigim için beni boyle bir soruya davet etmisin
Hergün kullanmanıza gerek yok. Dünyada iki cinsiyet vardır.. Biri varolmadan diğeri olamaz. İnanıyorumki anneniz vardır.. sevgiliniz, eşiniz, kız kardeşiniz… kadınlar hayatınızın her yerinse varlar. Hayat yolculuğunda arkadaşların hakkında bir fikrin olur diye davet ettim. Malum hergün siyaset yapmıyorsun ama oy kullanıyorsun.
Yooo niye ücretsiz olsun
Ücretsiz olmalı ama artık ilaçların çoğu bile ücretli. SGK’yı, devleti batırdılar.
Ne alaka ya bu kadar polyanna olmayın.
Bebek bezleri ve pedler ücretsiz olmalı
Evet gereğinden fazla pahalı maalesef
Tabiki olmali
bedava olmalı
Olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?