1 kere
2-3 kere
4-5 kere
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

AşktırGriGökyüzü sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
5 ve üstü değiştiriyorum ve düzenli olarak değiştiririm benim için temizlik hijyen bakım çok çok önemlidir her zaman için ama regl dönemlerinde daha çok önemli olması lazım çünkü eğer pedimiz değiştirmezsek hastalık kapabiliriz miyom polip rahim yumurtalık da sorunlar olabilir ve daha birden fazla hastalık olabilir o yüzden düzenli olarak değiştirmek şart ve bakım temizlik hijyen benim için her zaman için çok önemli ve şart
Çok değiştirmek lazım ya. Hemen bakteri ürüyor. İlk 3 günde yani her lavaboya girdiğimde değiştiririm. Yoğunluk azaldıkça günde 2 kez falan değiştiririm
Sürekli değiştiririm ben mi beceriksizim çok mu oluyor bilmiyorum hemen çıkar kiyafetime o yüzden stres yaparim saat başı değiştirdiğim olur
Çok değiştirmek lazım ya. Hemen bakteri ürüyor. İlk 3 günde yani her lavaboya girdiğimde değiştiririm.
4 saatte bir değiştiriyorum. En ideali. 6 oluyor sanırım ayyy hesaplayamadım
Tamponu 3-4 saatte bir değiştiririm. Ped yoğun günlerde 3-4 yaklaşık.
3-4 saatte bir hijyen açısından değiştirmek lazım bence
ben 3 saatte bir değiştiriyorum. yatmadan önce de. gecelik olanlardan kullanıyorum onlar da 6-7 saat tutuyor zaten kalkar kalkmaz değiştiriyorum.
2-3 diyenler ne kadar iğrenç. Ped dolmasa bile hifyen için en kötü 6 saate bir değiştirmek lazım.
kana bulanmasa bile değiştirmek şart çünkü hem bakteri ürüyor hem de rahat değil. 1 saate değiştirmek iyidir ama olurda her saat başı yapamam diyorsan 1 buçuk saate yeterlidir (:
her lavaboya girdigimde rahat edemiyorum degismediktenn sonra
Bir damla kan olsa bile değişiyorum takıntılıyım rahat edemiyorum
4 saatte bir değiştiriyorum.
Sık sık değiştirmek lazım.
5 6 kere ilk günler son günler 3 4..
Eğer ilk günleri ise iki kere
Adet olmuyorum. Adet olmak nasıl bir duygu?
Nasıl olmuyorsunuz, yasiniz kaç
O zaman yaşın küçük
@seldaguven10 Xper seviyesi düşük olabilir
3 4 kere
3-4 kere
4 kere falan
rahat hissetmediğimden 5 i buluyor rahat
Değişiyo
3 saat aralıklarla
Yoğunsa 3 4 kez
Buyrun
Çok kez