Özel Günler & Hijyen Adet günlerinin olmazsa olmazları nelerdir? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benim icin ;Orkid ped , Bitter Çikolata ve sıcak su torbası 😍 Adet günlerinin olmazsa olmazları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
watsoniadensiflora Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Depresyon Swetshirt’ü, sıcak bitki çayı ve bolca abur cubur. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sıcak su ve sessizlik şu an çekiyorum ağrısını 😪 0 0 Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl göbek altı , kasıklar ve ayak altina masaj yapan sevgili erkek... ve bunlara ragmen sevgiliye yaranamayan erkek 😁😁 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Agresyon , sinir harbi , azarlama , bağırma , pöykürme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl adet döneminde bana kötü davranması umursamıyo gibi davranması yazmaması normal mi 0 0 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Kapris yapılacak bir erkek de ekle listene 😂 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 321 cevap paylaştı. Pedin içinde ne var biliyor musun? 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Depresyon Swetshirt’ü, sıcak bitki çayı ve bolca abur cubur.
Bence yalniz kalmak :)
Sütlü çikolata aşkım 🥺
Sıcak su ve sessizlik şu an çekiyorum ağrısını 😪
Siyah kıyafetler ve ağrı kesici.
Sıcak su torbası ve uyku. Varsa ağrı kesici.
Çikolata
Sıcak du torbası ve çikolata
Majezik, çikolata, tampon ve regl külodu
Depresyon ve kotex
Çikolata
Gözyaşı
Kan kanka
Reklam yapma şimdi kızarlar
Bol bol spor
🍫net
çikolataaa
Çikolata, çay
Bitter çikolatam🍫
Erkekler Ne Diyor
göbek altı , kasıklar ve ayak altina masaj yapan sevgili erkek... ve bunlara ragmen sevgiliye yaranamayan erkek 😁😁
Agresyon , sinir harbi , azarlama , bağırma , pöykürme
adet döneminde bana kötü davranması umursamıyo gibi davranması yazmaması normal mi
Kapris yapılacak bir erkek de ekle listene 😂
Pedin içinde ne var biliyor musun?
Bide atar yapıyorlar ayıp ayıp 🤣
kan.
Çikolata 🍫