Merhaba, öncelikle regl döneminde kız arkadaşının triplerini çekmek zorunda kalabilirsin ona biraz anlayış göstermen gerekir. Sanırım çoğu kadın duygularını yoğun yaşıyor ve canı bir şeyler çekiyor sürekli. Ben ilginç biriyim sanırım. Şimdi büyük ihtimalle kız arkadaşının regl döneminde canı çektiği yiyeceklerden bahsedeyim.
Çikolata
Tatlı
Çikolatalı şeyler
Tatlı şeyler
Çoğu kişinin canı bu tarz şeyler çeker. Kısacası çikolata ve çikolatalı şeyleri çekiyor diyebilirim. Cipse gelirsek nadir kadının canı regl döneminde cips çeker. Hep tatlı ve çikolatalı şeyler çekiyor.
Merhabalar. Her kadının canı aynı yiyecekleri çekmez. Biri tamamen farklı yiyecekler ister canı diğeri ise normal yiyecekler. Hatta bazılarının en sevdiği abur cuburlara bile hevesi olmaz ağrıdan. İlk günden pekte bazı kadınların canı hiçbirşey çekmez. Mesela benimde canım hiçbirşey çekmez ve yemem. Hatta bitki çayı içsem bile bazen midem bulanır ve geri kusarım. Çoğu kadınsa abur cubur ister. Cips falan veya baharatlı atıştırmalıklar. Bazılarıda çikolatayla bu günlerini mutlu bir şekilde geçirirler.
Ya cips değil, çikolata ağırlıklı bir şeyler alabilirsin. Cips felan asla çekmez regl zamanı canı yani. Hem seratonin hormonu da salgılattırıyor, morali de yerine gelir.
Vallahi benim herşeyi ama herşeyi yiyesim geliyor diyet yapıyorum normalde iradem sağlamdır, adet dönemimde 3 4 gün bırakıyorum diyeti falan hamile kadından beter oluyorum ama en çok tatlı, çikolata