Adet döneminde olduğunu nasıl anlarsın? Bazı kadınlar kendini aşırı duygusal ya da agresif hissettiğinde adet olacağını anlar. Aynı şey karşı taraf için de geçerli, yani kadının çok sinirli olduğunu gören biri adet döneminde olabileceğini düşünür. Senin bu tarz örneklerin var mı?
Biraz gerginleşiyorum ama onun dışında aman aman bir belirtim ve şikayetim olmuyor.. Adet dönemlerimin sancılı geçmesi dışında nazım niyazım yoktur benim.. :)
karnım ağrıyor başlamadan birkaç saat önce. bir aşerme ya da çikolata durumu yok. duygulara gelirsek, ağrıdan yerimden oynayamadığım için gayet sakinim, gerçi ağrım olmadığında da sakinim. üstüme halsizlik çöküyor. normalde de böyle tripleri olan hemcinslerimi sevmem bir de reglken özel ilgi bekleyip yapmayınca delirenlere ayrı ayar oluyorum. oturun oturduğunuz yerde sıcak su torbanızla bütünleşin işte ya niye zorlaştırıyorsunuz her şeyi dfhdufohfu
Olmadan 1 gün önce deli gibi çiğ köfte aşeriyorum resmen, genelde tatlı krizi tutar insanların ben sürekli çiğ köfte ve yeşillik tüketmek istiyorum. Duygu değişimim olmuyor benim tek sıkıntım yemek konusunda.
Ya ben o dönemde ağır bir depresyon geçiriyorum normalde ağlayan bir insan depilim ama o dönemde ağlıyorum Çok alıngan ve şüpeci oluyorum ve aşırı sinirli Cinsel istek tavan yapıyor bide iştahım çok artıyor
Hiç anlamiyorum taki gercegi gorene kadar:) bu konu da hatsafhada sanşlıyımdır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazen aşırı derece tatlı çekiyor canım, bazen çok sınırlı agresif mutsuz, dokunsan ağlayacak kıvamda oluyorum 😂 Süreç içinde goguslerde hassasiyet oluyor okadar
Zaten adet dönemine girmeden önce sırtım ve karnım ağrımaya başlıyor çok duygusallaşmaya ve çok agrasifleşmeye başlıyorum hhahh işte ozaman kesin adet dönemindeyim diyorum
Ben eğildiğinde veya egzersiz yaptığımda belimde hafif bir ağrı hissettiğimde diyorum aha birkaç gün sonra başlıyor sancılı günler diyorum. Benimki şahsen öyle belli ediyor kendini yani bana diyor ki birkaç gün sonra geliyorum hazır ol.
Ne bileyim ben o duygusal ataklar pek belli etmez. Ama iş arkadaşlarından belli eden var, içine siyah külot giyer, çift kilot giymişti hatta bir keresinde kalın kilot giyer. Sağlıkçı forması belli ediyor içi.