alttan almazlarsa kavga çıkar elimde olmuyor çünkü çok duygusal ve sinirli oluyorum elimde olsa neyse de istemeden olan birşey o yüzden regl günlerimde kimseyle konuşmamaya özen gösteriyorum yoksa hemen kalbim kırılıyor ya da olur olmıyacak şeylere sinirleniyorum
Merhaba , evet hemcinsimi adet olduğu zaman alttan alırım. Ama ben regl olduğumda aynı alttan alınmayı ondan da beklerim. Çünkü regl gerçekten sıkıntılı bir süreç.🙄 Bazı insanlar ( Şanslı kesim ) bu dönemi rahat geçiyorlar...🤷♀️ Ama ben bu dönemde çok aksi oluyorum , kabız oluyorum , kanım çekiliyor . 🤦♀️🤦♀️ Karın ağrım da cabası yani bu dönem de tahammülüm kalmıyor başka şeylere. O nedenle alttan alınmak isterim ve alttan da alırım.
Kadının kadını en iyi anlayıp empati yapabileceği bir konu regl.🌸
Kiz arkadaşımla ilişkiye girdik ve o esnada adet oldu kızlar yanlis anlamayın ama çok iğrenç bir durumdu o an oyle dondum kaldım kalkti lavaboya gitti ama alttan almasını bilirim hemen sıcak torbası yaptım meyve hazırladım yanında çikolata falan çok agresif oluyordu her zaman alttan alırdım ama o bunu kötüye kullanırdı her zaman
Ya uff cok saçma regl olunca normal rutinin bozulmuyor yani abartmasinlar sadece kanıyor yani başka bisi yok bu durumu kullananlar çok alttan almayın kimseyi regl oldu diye istediklerini yaptırmak için kullanırlar bu lafı
Her zaman alttan alirim , sevdigim kadinim dogal yollar ile hormonlari bana karşı geliyor sonucta elinde olan bir şey degil , bu konuda sabirli oldugum icin gururluyum , çikolatalar , çiçekler havalarda uçuşsun isterim bu dönemde
Ben alttan alırım haklıysam bile susarım dahada uzamasın diye ama şöylede bi durum var oda durumunun farkında olup ona göre davranıcak ben susuyorum diye iyice tepeme binmiycek :)