Diyelim ki agridan kivraniyor ve gidemiyor yok ben delikanliyim almammi dersiniz yoksa kosarak gidermisiniz
Benim kiz kardesime oyle olunca direk gidiyorum o onu takana kadar ekmegin topuguna agri kesici icebilmesi icin krempeynir suruyorum veriyorum pesinden agri kesici o sirada su kayniyor sicak su torbasini koyuyorum hic biri etki etmezse serbetli su veriyorum
Benim kiz kardesime oyle olunca direk gidiyorum o onu takana kadar ekmegin topuguna agri kesici icebilmesi icin krempeynir suruyorum veriyorum pesinden agri kesici o sirada su kayniyor sicak su torbasini koyuyorum hic biri etki etmezse serbetli su veriyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Neee sen ciddimisn? Bu söylediklerinin hepsini yapıyormusın cidden?
Ben alıyorum
Vaybe. Milletin abisine bak benin abim çok kro biri ya off. ki hiç böyle senin gibi birini görmedim jelal olsun. Aslında ben özel günüm olduğunda pek odamdan dışarıya çıkmam çünkü çok ağrım oluyor ve onu çok belli ediyorum babam veya abim anlasılar istemiyorum
Anlıyorum anlamasinlar istiyor sun ama bu kötü birşey değil
Evet çünkü çekiniyorum onlardan böyle konular olunca
Bence hiç çekinme cekinileck şeyler değil bunu abinin gelip yapması gerek aslında çekinmeden herşeyini anlat demesi gerek
Neeeee benim abimmi? 😱 Kıyamet kopar herhalde
Çok kro ve maço hiç sevmem
Evet çol kro dur kendileri bende hiç sevmem
Sevilck birşey değil kroluk
Bazı kızlar maço ve kro erkeklerden hoşlanır (ama ben değil)
Bazıları öyle evet
Ben gelecekteki eşime destek olabilmek için regl konusunda bilgiler edindim yani bi kadindan daha çok bilgiye sahibim. Hepsi eşime destek olabilmek için ve hala da gelistirmeye devam ediyorum
Erkekler Ne Diyor
Ben gelecekteki eşime destek olabilmek için regl konusunda bilgiler edindim yani bi kadindan daha çok bilgiye sahibim. Hepsi eşime destek olabilmek için ve hala da gelistirmeye devam ediyorum
Alırım çünkü kız arkadaşıma prezervatif aldırmışılığım var herşey karşılıklı
Alırım tabi ayıp bişey mi a. w
Evet alırım alıyorum da
Alırım.