Ben çok sık ped değiştirerek bu kokuyu önlemeye çalışıyorum. Sizin bildiğiniz başka taktikler var mı 🌸
Özel günlerinizde ortaya çıkan kokuyu önlemek için neler yapıyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyi güzel de müsait olmayan bir ortamda koku yayıldığında ne yapıyosunuz, bazen bazı kadınlardan öyle dayanılmaz bir koku geliyor ki, en kötü gaz kokusu bile onun yanında parfüm sıkmış gibi kalır. İnsanı zehirliyor adeta.
@Pixiebulut bilmiyorum açıkcası hazırlıksız falan yakalanmış olabilir, elinde olmayan bir şey çünkü, Yani bunu aşağılamak için söylemedim insanlık hali. Belki iç çamaşırı giymemiştir vs vs ama o kokuya belki siz alıştığınız için o kadar kötü gelmiyordur ama bizim için bir ızdırap çamaşır suyu gibi hemen burnumuza sarılıyor.
dışarıdan ne kadar temizlersen temizle hayatın boyunca iyi bir diyet kalori zayıf bir beden terlemesi çok az olan bir bedene sahip olmadıkça bu kokulardan kaçış yok
En. sevmedigim sey gorusume salca olunmasi. Gelmis yorumuma atlamis bir de tribe giriyorsunz. Ben her seye gulerim ne var? Ayrica dalga gecmedim espri yaptim. Neyse yorumumdan kaybolursanz sevinrm.