Regl gününde buluşmayı erteleyen sevgili mi daha iyi, yoksa yine de yanında olmak isteyen sevgili mi? "Yanında olup sadece gözlerine bakmak da yeterdi ama sonra görüşelim istersen" diyenler en iyisini mi yapıyor acaba? Kadınlar özel günlerinde hangisini tercih eder, erkekler hangisini daha uygun görür?
Regl gününde buluşmayı erteleyen sevgili mi daha iyi, yoksa yine de yanında olmak isteyen sevgili mi?
Biliyor musun sadece bu konuda genelleme yapamıyorum. Hatta bir kadın üzerinden bile varsayım bile yapamıyorum. Her anında aynı olamayabiliyor. Bazen çok ilgi istiyor bazen en ufak bir ilgide rahatsız oluyor. Bence bu tip şeylerde diyelim bugün için buluşma planladık. Konuşma tarzı beni yanında istiyor mu istemiyor mu belli eder. Ben de ona göre hareket ederim. Eğer gerçekten beni yanında istiyor ve bana ihtiyaç duyuyorsa seve seve buluşmaya giderim. Ama bu tip bir şey hissedemezsem ertelemek daha iyi olur gibime geliyor.
Ben ukraynaya gitmiştim üniversite zamanımda tatilde, bir abiyle beraber gitmiştik, onun ukraynada işleri falan vardı beni de götürmüştü, orada böyle hani takılmalık bir kız arkadaşım vardı orada 2 aya yakın kaldım, o kızla takıldım yani öyle söyliyim, buluşmalarımızda eğer temiz değilse kesinlikle ilişkiye girmiyordu bırak ilişkiye girmeyi kendine dokundurtmuyordu bile, kendisine olan öz saygısı beni benden almıştı ilk başta hani anlam verememiştim, sonra anladım kadın kendine saygı duyuyordu ve kendisini utandıracak bir görüntüyle karşımda olmak istemiyordu keza bende aynı şekilde onu gördüğüm her an tertemiz olmam gerektiğini kafama takmıştım, zaten her gün duş alan temizlenen biriyim ama beni tribe sokmuştu, o yüzdendir ki, reglken buluşmak yerine bir kaç gün sonra miss gibi buluşmak iki taraf içinde saygı duygusunu güçlendirici bir şeydir dikkat etmemiz lazım öz bakımımıza. Benim görüşüm böyle...
Sarılıp sohbet de edilir, hem vücut sıcaklığı belki ağrıyı hafifletir.
Ama genellikle kadınlar, bizim aslında duymadığımız, ancak kendileri bildikleri için duydukları kan kokusunu bahane edip uzak durmayı tercih ediyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu konuya neden takılayım ki? İlla ki bir şeyler yaşamaya gerek yok. Ellerini tutsam, gözlerine baksam, gülüşünü hissetsem bile yeterli benim için. Eğer ki kendi derse kendimi iyi hissetmiyorum diye. Sonuna kadar saygı duyarım.
Ertelemek daha iyi. Regl günlerimde yalnız kalmak ve saatlerce uyumayı seviyorum. Regl günlerimde kesinlikle dışarı çıkamam. Çok rahatsız, huzursuz oluyorum
bu muhabbeti o kadar çok yaşadım ki. - hayatım ben haftasonu gelecektim ya, regl oldum +1 sen bilirsin... +2 olsun önümüzdeki hafta görüşürüz.. +3 sen gel, bakarız bi çaresine (hınzırca gülüş) +4 ne olursan ol gel.. elini tutsam, nefesini dinlesem, gözlerine baksam yeter..
Aslında tüm cevaplar bana ait... Ama kadınlar farklı.. soruna gelecek olursam, beni ben yapan siz kadınlarsınız, cevaplardan biri de muhakkak size ait..
Buluştugunda ne yapmak istediğine bağlı eğer seni mutlu edip moralini düzeltmek istiyorsa bu erkek daha iyi ama o durumda dahi cinsellik istiyorsa hic olmasın daha iyi