Regl bi hastalık ya da itici bi durum değil onu küçücük beyinlerine sokmaları lazım o erkekler regl dönemi sancılı ağrılı geçen bi dönem o bayanla aynı acıyı cekseler o zaman anlarlar ama saçma düşüncelere sahip olan erkeklerden nefret ediyorum sadece...
Sevgilim regl olduğunu söylediğinde ne yapabilirim? Tabi olacak 20 yaşında kız (kadın mı yazsam, kız mı yazsam arada kaldım), bir şey yapmaya gerek yok ki. Söylemesine bile gerek yok. Karnının ağrıdığı söylerse ve gün boyu devam ederse o gün regl olduğunu anlarım. Gerekmedikçe konuşmam çünkü her şeye sinirleniyorlar. Eğer bir şeyden dolayı kızarsa karşılık vermem, tartışmam. Ne isterse yaparım ve sakince o haftanın bitmesini beklerim.
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bazen gerçekten saçma şeyler isteyip, ağlıyorlar. “Neden?” diye düşünüyorsun.
Yok, biliyorum zaten. Kötü bir şey demedim. Yaşanan durumu söyledim sadece. Yemek yemek, yürümek gibi normal bir şey. Biyolojik olarak kadın olan herkesin ayda bir yaşadığı olay. Sanırım o süreçteki dengesiz hormonlar ve ağrı yüzünden böyle oluyor,
Sevgilim yok şu anlık ama genel olarak anlarım. Ve o üç dört gün içerisinde anlayışlı olurum alttan alırım. Zaten söylememe gerek yoktur eve çikolata depolanıyor anlık olarak
Eskiden bunun takibini yapan uygulamayı indirmiştim telefonuma. Ona göre malum zamanlarda daha romantik hassas yapıcı alttan alan biri olmaya çalışıyordum
Tabiki yardımcı olur ağrım olsa sıcak su torbası hazırlar masaj yapar ilaç yoksa gider ilaç alır evdeyse kahvaltı hazırlar Ama ben sancısı olan birisi değilim yani sinir stres oluyor onu da Alttan alıyor.
Anladım o an 1 hafda kadar saçmalamalar aslında tepki vermediğimiz şeylere tepki veriyoruz triplere giriyoruz ama o anın sancısı ağrısı yüzünden senin kız arkadaşında bu durumu yaşamış anlaşılan sadece size neden uyudun gibi şeyler yazması biraz düşüncemizde ama onunda ağrısı demekki had safada saçmaladığına göre.
regl takvimini biliyorsam karnım ağrıyor dediğinde durum değerlendirmesi yapıyorum bazen üşütmüş olabiliyor. regl olduğunu söylediğinde birşey demiyorum tamam diyorum o kadar tartışmamız olduğunda alttan alıyorum
Kanlı kanlı tiksinir çoğu erkek, kanlı pedinizi görmekten çoğu erkek tiksinir, bir adam vardı, ne güzel kadın diyorsun, ilişki yaşayacağın zaman soyunuyor, orasına pamuk koymuş, pamuk kanlı, insan tiksiniyor diyordu.
Kadın pisse, erkek eşini sevmiyorsa kadın regl olduğunda tiksinir, ben eşim veya sevgilim regl olsa normal karşılarım, öperim onu o an dudağından, kukusunu bile öperim, ona çikolata alırım, ağrıları azalzın diye, kadınlar çok tatlı varlıklar, iyi kadın güzel kadından daha iyidir
Regl çok normal birşey, tiksin en normal insan değildir, demek istediğim çoğu insan elini sevmiyor ülke kültüründen dolayı cinselliği yaşamak için sevmediği insanla yaşıyorlar.
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Beyler sevgilinizin regl olduğunu anladığınızda veya söylediğinde ne tepki veriyorsunuz veya ne yapıyorsunuz?