Kargoda birkaç aksaklık yaşasam da sonunda mesane pedlerime kavuşabildim. Özellikle annem idrar kaçırma sorunu yaşadığı için gelir gelmez hemen ona kullandırdım. Aşırı rahat ve aşırı kullanışlı olduğunu söylüyor. Sizler idrar kaçırma problemi yaşıyor musunuz, daha önce mesane pedlerinin rahatlıkları ile tanıştınız mı?
İdrar kaçırma sorunu yaşıyor musunuz, Orkid mesane pedlerini daha önce duydunuz mu?
Merhabalar canım öncelikle iyi akşamlar dilerim ve annene geçmiş olsun dileklerimi ileteyim ben çok şükür ki yaşımın çok genç olmasından dolayı da hiç idrar kaçırma sorunu yaşamadım ama başka bir markanın pr olarak göndermiş olduğu mesane pedini denedim görünüş olarak aynı günlük pede benzese de ondan oldukça yumuşaktı ben sevmiştim
Saygıdeğer hanımefendi bu sorun kadinlarda belirli bir yas sonrası görülen bir durum Annemde de vardi görev yaptığım İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde üroloji de muayene ettirdim Vacicare 10 mg bir ilaç basladi şimdi rapor çıkardım ve sıkıntısı kalmadı annemin sizde bir urologa gösterin
İstanbul'da yaşıyorum. güliz sıdar hoca var avrupa yakasında. idrar kaçırma problemimi ameliyat olmadan çözdü. ped kullanmama da gerek kalmadı artık. dışarı rahatça çıkıyorum.