Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelamm🎈
Regl biz kadınların her ay yaşadığı doğal bir durumdur bunun ayıbı ya da utanılması çok saçma. Kadınlardan çok erkekler bu konuya hatta daha çok hakim diyebilirim.
Eşlerini düşünenler özellikle bu konu ile ilgili araştırmalar daha çok yapıyor , ped almakta öyle. Regl döneminde kadınlar stresli ve duygu yoğunluğu içerisindeyken eşler de onlara yardımcı olmak için elinden geleni yapar.
Bu utanılacak bir durum değil sonuçta ihtiyaç , kız olsun erkek olsun elinde ped olan birisine ayıpmış gibi ya da yargılarmış gibi bakılmaz. 😊20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani bence olabilir hiç bir sorun yok. Ama gerçekler şunlar;
(İyi kalpli insan) - Yaa, eşine alıyor heralde, ne tatlı.
(Bizim millet) - Tövbe tövbe güzel kardeşim mi bu ya?
Hayatından 3 saniye çaldım sen aşağıya inene kadar bir kere yapasım geldi sjjsjsjjsjsjsjjs23 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂. 3 saniye borclusun bana. Bende diyorum yazmista gozukmuyomu. Niye bos ora
Ayıpsanacak bir şey göremiyorum. Sünnet düğünlerde oğlunun çükünü millete sergilerken ayıp yok ama kadınsal bir durum mu ayıp oluyor? Zaten bu Türk kültürünün ayıbı sadece kadında görmesine anlam veremiyorum, cahilliğin doruklarında yaşıyoruz.
324 Yorumla- +1 yıl
👌
- +1 yıl
Türk kültürü değil arap kültürüdür kadına yönelik baskı türklere İslamiyet'in kabulünden sonra geçmiştir. Yoksa asıl Türklerde kadın devletin ortağı sayılıyordu türk kültürü kadına yönelik baskı içermez.
- +1 yıl
Bu sohbete tanık olmuşken bir kaç kelime de ben söylemek istedim. Orta Asya Türk kültüründe kadına verilen değeri anlamak için kadın han'ları ve hükümdarların annelerinin bilgelikleriyle ülke yönetimine katkı sağlayışlarını örnek alabiliriz. Ayrıca eşlerimize hitap ederken kullandığımız hanım sözcüğünün türeyişi "Hân-ım" duygusunu yansıtmak ve bu hitap kastıyla olmuştur.
Almak sıkıntı değil ama sırada bekleyen hanım efendiler gülerek baktığı için alasım gelmiyor 😄 istemsiz benim değil diyesim geliyo bazen
213 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
😂😂👍
- +1 yıl
Çok gülerseler benim de, kurtul.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar Ne Diyor
125
+1 yılKesinlikle hayır. Markette çalışıyorum, geliyorlar öyle masum masum sevimli geliyor bana, soruyorlar filan uzunu hangisi gecesi hangisi. Evlenince bende göndericem 🤣 Ayrıca dipnot. Arkadaşlar erkekler ped, kadınlarda condom alabilir. Alışverişte bari cinsiyetçilik yapmayalım.
41 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄
+1 yılBence değil. Bilakis cok tatli cok sempatik ve kral hareket
173 Yorumla- +1 yıl
@gojiberry bu benim düşüncem. Görüşünüzü kendi alaninizda ifade ediniz.
Hatta bence erkekler almalı onu. Benim almam daha mantıksız degilmi kadın olarak. Onu benim kullandığımı biliyolar düşünsenize. Erkeklere burdan sesleniyorum lütfen siz alın bunları bizi maruz bırakmayın
18 Yorumla- +1 yıl
Ahaha. Aynen oyle
- +1 yıl
+1 yılneden ayıp olsun nesi ayıp reglin erkekte gayet alabilir yani benim babam hep alır bana mesela evlensem eşiminde almasını isterim bunda anormal bişey göremiyorum şahsen almaması garibime gider ha şampuan almış ha ped ne farkı var o da ihtiyaç diğeri de
10 YorumlaBen bunu çok doğru bulmuyorum. Bir adam eşine alabilir ama kızına alamaz bence. Ki bana göre bunu kadın önceden hâlletmeli.
Erkeklerin zarûret hârici bunu yapmasını doğru bulmuyorum. Erkek kasiyerlerden de bu gerekçeyle rahatsız oluyorum hâlâ...30 Yorumla
+1 yılTabii ki normal ancak toplumumuzda maalesef abes karşılanıyor nedense. Yani şekilde kadınların prezervatif aldığını düşünün. Yine aynı durum olurdu.
50 Yorumla
+1 yılDeğil eşim ilk birlikte yaşarken mizildiyodu ped almak istemiyodu bilerek unuttum falan diyodu ama şimdi o da alıştı geçen gün grastise girdik ped gördü kasada bak bunlar ultra gece sen bunu sevmiyosun gece extra aliyoruz biz diyo saf😂
10 Yorumla
+1 yılEşimiz, sevgiliniz, babamız, kardeşimiz... markete gitmişken aa erkek ped almaz ayıp diyip almayacaklar ve biz sırf ped almak için tekrar mı çıkacağız? Böyle saçma bir şey olamaz.
20 YorumlaBence gayet normal bişey toplumumuz herşeye geriden geliyor bizim toplumumuzda kadını bile kınıyorlar ped alıyor diye ne kadar kötü bir durum aslında kimseyi alakadar etmiyor
20 Yorumla
+1 yılEşim gayet normal şekilde hep alır ayıp kalmadikı pazarlarda kadın iç çamaşırları boy boy asılıyor tv de hergun ped reklamları bence acı bişekilde özel kalmadi doğal bişey artık bu eşim hep alır
20 Yorumla
+1 yılBence cok normal ki ben ped alan erkek görünce bir kadın olarak cok gurur duyuyorum. İçimden hayatindaki kadin cok sansli aferin sana diyorum 🤗
30 Yorumla
+1 yılKendisi için almadığı ortada. Karısı için alıyordur. Evin alışverişini yaparken ne diyecek "Hatun her şeyi aldım da şu pedi de sen alıver bi ara" mı 😂 Alan insan kadın bile olsa mal mal hareketler yapılmasa sorun kalmayacak aslında. Sırf bu yüzden kasada erkek var mı diye kontrol ederek alışveriş yapıyorum malesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden ayıp olsun? Ben oğluma bile aldırıyorum Pedimi, ilerde sevgilisine eşine alsın diye.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbazen hangisi diye sorduğunda resimlerini çek at whatssaptan , alwaysden başkasını çekme, mavı olanı birde siyah olanından al birer tane derim 😁😁😁
- +1 yıl
😄😄bence çok iyi yapıyorsun. Normal birşey olduğunu ögrensin şimdiden😄😊
Cevap sahibi+1 yıl15 yaşından beri böyle artık 19 oldu kendisi alıyor, ben sinirli olunca bile anne reglmi oldun diyor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂
+1 yılMarkette ped alan bir erkek görsem şaşırırım çünkü genelde kabul etmezler. Ama abes bir durum olduğunu düşünmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılAlabilir ne var bunda. Sanki kotu bisey ayrica mecburiyetten kullandigimiz birsey keyfimizden degil. Bunlari artik asmamiz gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilime aldırıyorum gayet normal bir durum. Toplumumuz buna alışmaya başladı zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Sen kiz değilmisin zaten😂
Cevap sahibi+1 yılEvet kızım ama mesela ben rahatsız olduğumda dışarı çıkamadığımda rica ediyorum alıyor
- +1 yıl
Ben sevgilime alıyorum diye okudum🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂
Hayır bunda abes olacak bir durum yok ayıp değil günah değil yani. Eşim alır bana bir sıkıntı da olmadı gayet normal bir durum.
10 YorumlaHayır değil tabi ki. Demek ki o kadın çıkamayacak durumda ki erkeği alıyor ona. Abisi kardeşi sevgilisi eşi fark etmez
10 Yorumla
+1 yılHayır almamalı.. bunun muhafazakarlikla alakası yok. Bende onun kişisel eşyalarını almam gitsin kendisi alsın.
10 Yorumla
+1 yılneden garip olsun babam alıyordu eve ped hep alışverişe o gittiği için. bu bir sağlık ürünü, ilaç alırken de ayıp olsun o zaman
10 Yorumla
+1 yılSıktı artık ya bu sorular. Senin bu soruyu sorman asıl abes olan.
20 Yorumla
+1 yılHayır eşim alıyor neden abes olsun ha domates almış ha ped yani neden utanılsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlır kimsenin de bir laf atmaya hakkı yok. Benzer şeyi Babaanneme yapmışlar. Babaannem ped alırken bimdeki kasiyer ona tuhaf tuhaf bakmış. Yani olacak iş değil arkadaşlar. Bir bunları aşalım.
20 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşıma söylüyorum bazen alıyor. Erkek.
23 Yorumla- +1 yıl
Bence normal bisey sevgilisine esine goturuyordur bence cok romantik sjsjjs beni hosuma giderdi
20 Yorumlaeşine ya da kızına alabilir ne gibi abes bi durum var bunda
20 YorumlaAbes olmamalı ama ülkemizde abes karşılanıyor malesef. Ben bile pet alırken bön bön bakanlar var🤷♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bencede😄
Yoo bnce normal bizim komşu kocasına ped aldiriyodu neresini tuhaf buldun anlamadim
10 YorumlaDeğil saklicak bi şey yok
Regl ayıp bi şey değildir hastalık da değildir10 Yorumla
+1 yılNeden olsun kimsenin ped alması abes değil ped almak genel olarak abes değil
10 Yorumla- Daha fazla (95)
Daha fazla(110)
Erkekler Ne Diyor
136
Evliysem eşim için değilsem sevgilim için, kardeşim için, arkadaşım vs. Kimin için olursa olsun hiç çekinmeden alırım kimin ne düşündüğü ne dediği hiç s¡k¡mde olmaz, o pedi kullanacak olan kişi çok sevdiği için değil ona ihtiyacı olduğu için kullanacak o yüzden ayıp falan değil, bir kadına şiddet uygulamak taciz etmek ayıp, ped almak değil
60 YorumlaBen çok gülüyom arayıp soruyom, bi keresinde “bak bu kanatlı manatlı bişiler diyo bu daha iyi değil mi bundan alayım” dedim, yanıma döndm, kızın teki kıkır kıkır gülüyo.
52 Yorumla- +1 yıl
😄
+1 yılHayır ayıp olmaz. Cinsel ürünleri almaktan utananları anlarım zira ben de utanırdım ancak ped almaya asla utanmam. Zira bu belli yaş aralığındaki kadınlarda her ay tekerrür eden bir doğal reaksiyon süreci. Dolayısıyla ayıp bir durum olamaz. Kucak dolusu ped bile alır çıkarım o marketten, 100'den fazla insan görse bile zerre umursamam sanki anaları, eşleri, kız kardeşleri hiç olmuyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya kız arkadaşıma ilk defa aldım almasına ama şu kasiyerlere uyuz oluyorum ulan sanki ben kullanıyorum öyle bakıyorlar ki bir de hafif tebessümleri gel de deli olma
bir de başka şeyle uğraşıyorum kasada geçirirken başka bir şeyler ilgilenir numarasını yapıyordum bir daha almam ben arkadaş168 Yorumla- +1 yıl
Kiyamam😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 ama kıydılar hayır ama sempatik bi şey ayıbı yok
göndermiş kız yok mu diyecem kırmam öyle kızı ben mecbur gittim :D- +1 yıl
Ahahaha. Iyi yapmissin. Bakan kasiyerin görmemişliği bosver😊
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 bakan kasiyerin de kız olması peki yanında kız yanında erkek :D
😊- +1 yıl
🤷♀️ne diyeyim bilemedim. Bir kız yapmasaydi bare bunu😂. Ama belki haraketin tatlı gelmiştir. O yuzden gülmüşte olabilir.
Cevap sahibi+1 yılah istersen içindeki kelebekler ağzından dışarıya çıksın :D
boş ver alırım çıkarım bebeğim dediğim insana ne umurumda- +1 yıl
Anlamadimki
Cevap sahibi+1 yıldedim ki istersen kıza tatlı gelsin istersen içinde kelebekler uçuşsun
umurumda değil gülmesi alırım çıkarım :D- +1 yıl
Hee. Evett😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılah sende ya yanlış okursun ya da anlamazsın :D :D
- +1 yıl
Ahaha. Çıksana gizliden
Cevap sahibi+1 yılvalla çıkmam ama istek atarım :D
hele ki ped sonra :D- +1 yıl
Tanıyomusun diye merak ettimde. Öyle değince tanıdığım birisindir diye düşündüm😄
Cevap sahibi+1 yılyok be bende tanımıyorum tanışmaya açıksan tanışırım :D
- +1 yıl
Sende ya yanlis okursun ya anlamazsin dedinya. O yuzden tanidigimi dusunmustum😄
Cevap sahibi+1 yılbiraz analiz sonucu yaptım diye öyle söylemiştim sanki bazen arada bir şeyi yanlış okursun diye :D
- +1 yıl
🤷♀️😄
Cevap sahibi+1 yılekliyeyim mi izinin var mı
izinsiz tuvalete bile gitmiyorum arkadaş : D
- +1 yıl
😄fenomenim zaten. Istersen takip edebilirsin tabiki😊
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 babamdan istesem alır mı bana da fenomenlik
kendimi şu an çok alta his etimmm ben :D
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 business da ne içiyorsunuz perdenden bakabilir miyim lütfen
- +1 yıl
Ne. Anlamadim yine🤦♀️
Cevap sahibi+1 yıltanrımmm neden bennn ve neden bu anlamıyor :D
- +1 yıl
He saçmalama est. Ne alti olurmu oyle şey. Öyle hissettirdiysem çok özür dilerim😞
- +1 yıl
😂😂ya
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 ya ama öyle his ettirmedin sadece mizah yaptım ben
özür dilerimmmm marketten gofret alayım barışalım :D- +1 yıl
Göfret olmaz. Karam istiyorum🙄
Cevap sahibi+1 yıltamam karam çalarım senin için 😊
- +1 yıl
Anlaştık😄
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 takip edecem ama utanıyorum :D
- +1 yıl
Neden😂
Cevap sahibi+1 yılbilmem ki utanıyorum şu an 😂
- +1 yıl
Ahahaha. Yani benden bile utaniyosan🤷♀️😄
Cevap sahibi+1 yılbilmem milyon tane yıldız olur biri de sen değilsindir
ama 1 tane ay olur hepsine bedelsin- +1 yıl
Ne😂
Cevap sahibi+1 yılbunu da anlamadın sen demi offff :D
- +1 yıl
Anladim aslinda. Yani ben yildiz değil ayim. Doğrumu😂
Cevap sahibi+1 yılbilmem ki gülme sen lütfen
- +1 yıl
Neden😞.
Cevap sahibi+1 yılgülme çünkü gülüşlerin de cennet suları akıyor 😔
Cevap sahibi+1 yılsil ağzının kenarını da akmasın
- +1 yıl
Ohaaa. Yavaş yurü düsersin😂
Cevap sahibi+1 yılhahahaha beklemiyordunnnn :D
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 yok be ne yürümesi şeytan ayağıma çelmek atı düştüm :D
- +1 yıl
E yani
- +1 yıl
Çiksana gizliden. Merak ettim daha once gordummu diye😄
Cevap sahibi+1 yılyürümedim ki yavaş yürü diyon sende hemen
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 şimdi görmen lazım :D
- +1 yıl
Gordüm. Dada once gormemiştim hiç🤷♀️😄
Cevap sahibi+1 yılee evet demiştim yeni gördüm seni ben aa :D
- +1 yıl
E belki ben gormüşümdür😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 inanmak isterim buna cidden 😂😂
- +1 yıl
Yok gormemiştim🤷♀️
Cevap sahibi+1 yıltabi göremezsin melekler görünmez ki
sende meleksin ama arada kaçırmışsın beni- +1 yıl
Teşkür ederim ama nerden anladim 2 satir sohbette melek olduğumu😂
Cevap sahibi+1 yıletrafımda başka melek yok ki
cennetten parfüm kokuları alıyorum 😂- +1 yıl
Saolasın
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek
Cevap sahibi+1 yılşimdi ben köşeme çekileyim ay görevini yapsın
- +1 yıl
Ahahaga. Neymişki benim gorevim
Cevap sahibi+1 yılkaranlığımın ışığısın işte :D
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 sana hediye ediyorum :D
https://youtu.be/Rm3uMGfIj2E- +1 yıl
Inglizcem iyi degil ama teşkur ederim😄
Bu arada taktin bana ha. 😂
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 taaaamm taaam
rahatsız etmeyecem 😂
rica ederimm- +1 yıl
Est.🤗
Cevap sahibi+1 yıl@bulasmayinbana88 mütevaziliğini tahtırevanla göklere kaldırdım
oradan kendine bir bulut kap 😅😂
taamm bu son söz :D- +1 yıl
Ahahsga. Teşkürr😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim baksana bişey diyecem sen hülya avşarmısın
+1 yılyani defalarca soruldu alabilir almalida yani benim esim ablam anam kuzenim bacim baldizim yegenim kim olursa olsun adet olmus zor durumda kalmis ya da olmadan once cikamamis disari elin adamindan baskasindan mi istesin rahat ca bana diyebilir alirim cunki bu cok dogal bise bence
20 Yorumlaartık toplum buna tepki vermiyor. toplum tepkisiz cogu konuda. bu konuda da. kasiyer aa erkeksiniz siz nasıl alırsınız demez. hatta yan gözle bile bakmaz. arkada bekleyenlerde. neticede kimbilir kime alıyor. ben acıkcası kadın olsam bunu bir erkeğe cok elzem olmadıkca demem. onu o duruma sokmamak için. ama hani bana al dese bir kadın alırım yani cok mesele değil
20 Yorumla
+1 yılMilletin ne düşündüğü önemli değil 😊 çünkü herkes sürekli bir şeyler düşünüp bir şeyler söyler. Benim için önemli olan hayatımdaki kadının ne düşünüp Ne istediğidir. Hayatımdaki kadın haketmiyorsa zaten değil ped almak yaklaşmam bile çünkü o tür şeyler bana iğrenç geliyor. Ne garip bir şey insan doğurganlıktan varlık sebebinden iğrenir mi? İğreniyor işte :) belkide kadınlarda spermden iğreniyor. Olabilir yani :)
10 YorumlaPrezervatif almak ne kadar normal ise, ped almak ta o kadar normal... Pek abartılıyor bana kalırsa... Belki de ben çok alışkın ve umursamazım... Fakat farkediyorum ki, her seferinde kasiyer kadın lar genellikle tuhaf tuhaf gülüyorlar... Onlar güldükçe, daha mı arsızlaşıyorum, geçen iki kutu aldım... Çok ta kahkaha atarak... Umursamazlık kimi zaman pek neşelendiriyor...
10 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir durum değil ki bu, sevgilisine, eşine ya da ailesinden birine alabilir, bizim toplumda her şey ayıp zaten, ben takılmıyorum böyle durumlara.
11 Yorumla- +1 yıl
👌
+1 yıl21. Yüzyılda bu soru halen soruluyorsa zihniyetle ilgili bir problemin olduğu ve devam ettiği anlaşılıyor böyle birşeyin abesi mi olur marketten ekmek almaktan ne farkı var
30 Yorumla
+1 yılTop gibi ayağında sektire sektire kasaya gelinmedigi sürece abes degil.
12 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
😊😊👍
Neden abes olsun ki
Kadınlar o dönem dünyanın en acılı günlerini yaşasın o dönemde hele çalışan kadınlar da var o sinirli stresli günde ağrılı sancılı günde bu kadar zorlu dönem yaşasınlar. bizim ped almamız onların yanında ne abes nede başka bısey sayılır bilakis şeref duyarım
Not- umarım birgun sevdiğim kadına alırım bundan onur duyarım olması gereken erkek lik budur bence20 Yorumla
+1 yılHiç tuhaf bir yanı yok bana göre rahatlıkla satın alırım ve evliyken birçok kez de aldım. Çeşitleri nelerdir, hangi ürün daha başarılıdır vs. gibi detayları da bilirim.
20 Yorumla
+1 yılKız kardesiminkini birçok kez ben alırım çikolata falan alıyorum her özel döneminde o biraz ağır geçirdiği için ona destek olurum daima bu garipsenicek durum değil
20 Yorumla
+1 yılBen Türkiye'ye gelmeden önce gedip alıyordum eski sevgilime ve ayıp olabileceğini hiç düşünmedim. Burada gördüm ayıp bir şey olabileceğini. Yine olsa kimseyi takmadan gidip alırım. Niye abes. Kadınların regl olduğunu toplum bilmiyor mu? Nasıl iki yüzlülük bu?
10 YorumlaBenim birlikte olduğum kızlara almışlığım vardır, gayet doğa bir durum. Kız arkadaşlarımın da prezervatif aldığı oldu.
20 Yorumla
+1 yılGayet alırım. Yahu millet ped reklamı yaparken beyaz pantolon giyip poposunu sergilemkten çekinmiyor da ben o ürünü alırken mi utanayım?
20 Yorumla
+1 yılHayır değil, alırım kimseyi de skime takmam. Abesmiş mabesmiş peh!
30 YorumlaKıl dönmesi için ameliyat olmuştum sonrası için doktor bir süre ped kullanmayı önermişti marketten alıyordum
10 YorumlaUmrumda bile olmaz alır geçerim. Sanki sexshoptan bişey alıyoruz he. Altı üstü marketten bişey alcaz. Ne olabilir ki en fazla?
10 Yorumla
+1 yılBir kadın prezervatif alırken de bir adam ped alırken de şöyle küçük bi bakış yenilebilir bilmiyorum. Onun ötesine kimse geçemez zaten. Yemez.
10 Yorumla
+1 yılHayır kızına lan olabilir eşine alan kardeşine alan
Yani belkide bilemeyiz ayağı sakat kardeşi olan vardır eleştirirken hepsini düşünsünler10 Yorumla
+1 yılHayır ayıp karşılanmamalı. Çünkü bazı utangaç Kızlar babasına aldırıyor. Bence asıl kızlara karşı psikolojik baskı daha fazla.
10 Yorumla
+1 yılHayir neden abest olsun bayan nasil prezervatif aliyorsa erkeklerde alabilir evli oldugunu dusun evdesin cikamadin ya da cikamiyosun disariya esinde isten gelirken soyelr aldirirsin abestlik bir durum yok
10 YorumlaBrnce hayır ama büyüklük olayını bilmek gerek 😅 müşteriden biliyorum
20 YorumlaO ayıp bu ayıp o abes bu abes toplum iyiden iyiye saçmalıyor
10 Yorumla
+1 yılAnnem hastayken birkaç sefer almıştım utanılcak bi durum değil bence öyle 😅
10 Yorumla
+1 yılAbes bir şey olsaydı eğer "ped" diye birşey üretilmezdi. Ped var ki abes bir durum yok ortada.
10 YorumlaNiye garip olsun, üzerinde erkek alamaz mı yazıyor. Sevgilim isterse gider alırım.
10 YorumlaKadınlar da marketten kondom ve kayganlaştırıcı alıyor. Ben gördüm. Nolcak... 😃😎
10 Yorumla- Daha fazla (106)
Daha fazla(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem