Şöyle bi düşündüm de pek tercih etmiyorum. Ama neden olmasın? Eğer kendini rahat hissediyorsan ve ped ya da tamponunu sıklıkla değiştirebilecek durumdaysan pekala giyilebilir. Bu tamamen kişinin tercihine kalmış. Burada önemli olan, akıntının durumu ve kişinin bu konuda kendini güvende hissetmesi.🙏🏻🌸
8
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır giymem.. pantolonuma bulaşırsa rezil olmaktan korkuyorum.. birkeresinde arkadaşımın başına geldi Allahtan benim çekerim vardı beline bağladı kimse görmesin diye.. o gündür bu gündür arkadaşım regl olunca hiç beyaz pantolon giymez
Genelde siyah tayt giyerim hem bedenen hem de psikolojik olarak rahat olmam lazım o yüzden beyaz gıymem yanı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşlar lavaboda ped değiştirdikten sonra kıyafeyletime dokundum çünkü el yıkama lavabosu tuvaletin dışı kısmında, temizliği nasıl yapabilirim içeride elimle kıyafetlerime dokunmak istemiyorum
Ay asla normalde yerimden kalkamıyorum bigün o hatayı yaptım bi ıslaklık hissettim arkamda elimin izi çıktı resmen o beyazın üzerine türk bayrağı gibi utançtan eve nasıl gittiğimi bi ben bilirim tam bir rezillikti.